boorbool Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 μπορώ να βάλω στον υπολογιστή μου 2 τροφοδοτικά ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς, αλλά δεν είναι και το πιο απλό πράγμα του κόσμου. http://www.youtube.com/watch?v=w242zZh8AFM Γιατί θελεις να κάνεις κάτι τέτοιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boorbool Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι δεν θέλω να τα συνδέσω να είναι ξεχωριστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι, δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Αλλά γιατί χρειάζεσαι δύο τροφοδοτικά? Σόρυ που σε ξαναρωτάω αλλά με τρώωει η περιέργεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί θελεις να κάνεις κάτι τέτοιο? Τραβάει πολύ ρεύμα ρε φίλε, τι να κάνω;; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boorbool Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί θέλω να βάλω 4 κάρτες γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diamback Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.thermaltakeusa.com/product/power/purepower/w0099/w0099.asp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boorbool Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 τι είναι αυτό το πράγμα ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί θέλω να βάλω 4 κάρτες γραφικών. Δεν χρειάζεσαι δυο τροφοδοτικά για να κάνεις κάτι τέτοιο. Ποιό είναι ακριβώς το σύστημά σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boorbool Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 θελω να φτιαξω καινουριο pc και θελω να βαλω 4 καρτες γραφικων. το λινκ για τις καρτες γραφικων ειναι : http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/Sapphire-7970-Vapor-X-GHZ-Edition-PCI-Express-16-x-3-6-GB-11197-05-40G.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλιστα. Και πάλι τη βγάζεις με ένα τροφοδοτικό. Πόσες οθόνες σκοπεύεις να βάλεις? Τι σκέφτεσαι για το υπόλοιπο pc? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diamback Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 τι είναι αυτό το πράγμα ??? αυτό είναι ένα τροφοδοτικό της thermaltake που λειτουργεί μονο ως δεύτερο τροφοδοτικό και προσαρμόζεται σε slot μπροστά στο κουτί σου..(1 αν είναι το 250 watt και 2 αν είναι το 450 η το 650 Watt) Το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό από τότε που είχα 2 κάρτες 3870x2 (σύμβαση με τη ΔΕΗ) :shifty: Είναι μια πολύ καλή και σχετικά φτηνή λύση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
άδικος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ωχ μου βρομάει αυτό το νήμα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boorbool Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 αυτό είναι ένα τροφοδοτικό της thermaltake που λειτουργεί μονο ως δεύτερο τροφοδοτικό και προσαρμόζεται σε slot μπροστά στο κουτί σου..(1 αν είναι το 250 watt και 2 αν είναι το 450 η το 650 Watt) Το χρησιμοποιώ εδώ και πολύ καιρό από τότε που είχα 2 κάρτες 3870x2 (σύμβαση με τη ΔΕΗ) :shifty: Είναι μια πολύ καλή και σχετικά φτηνή λύση φιλε εχεις skype θελω να μιλησω μαζι σου. ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν σου κάνει τέτοια λύση boorbool, δεν φτάνουν τα pci-e connectors. Μπορείς να μου απαντησεις αν θέλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα