4GGELOS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα, χθες ξαναπηρα στα χερια μου το pc2 της υπογραφης μου και θα το δωσω στον αδερφο μου για να το χρησιμοποιει για autocad και gaming. Για αυτο λοιπον θα ηθελα να το αξιοποιησω στο μεγιστο τις δυνατοτητες του. Μεχρι στιγμης εχω καταφερει να κλοκαρω μονο την gpu και θα ηθελα να προχωρησω στο κλοκαρισμα του επεξεργαστη. Τον εχω στα 3.6Ghz με 1.35vcore αλλα οταν τον ανεβαζω πχ στα 3.8 (με multiplier) με 1.4vcore τροω BSOD και γενικα οταν ανεβαζω πανω απο 3.6 δεν ειναι καθολου stable. Μπορειται να με βοηθησετε βημα βημα πως να ανεβασω την συχνοτητα και να κρατησω το μηχανημα σταθερο; Ευχαριστω εκ τον προτερον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boorbool Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 φιλέ μου για να κανείς κλοκαρισμα πρέπει να ξερεις αν ειναι καλο το ανεμιστιρακι του επεξεργαστη σου αν οχι πρεπει να αλαξεισ ανεμιστήρακι. Εγώ πάντως για κλοκαρισμα θα σου συνιστούσα να αγοραζες υδρόψιξη μόνο για το επεξεργαστή σου που εχουν ετιμα σε διαφορα μαγαζια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4GGELOS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ξεχασα να αναφερω οτι απο θερμοκρασιες ειμαι ενταξει. 55 max. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 55 σε πυρηνες Max ειναι το safe.απο εκει και περα εξαρταται το κομματι σου γιατι εχει παρατηρηθει οτι απο τους 55 και επανω στους πυρηνες δημιουργειται ασταθεια.τουλαχιστον στους deneb.δοκιμασε μεχρι 1.45 ρευμα και θα εισαι safe.επισης ανεβασε το cpu_nb. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4GGELOS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μεχρι στιγμης εχω φτασει 3.8 με 1.4125vcore και 57 βαθμους. Για την ωρα θα το κρατησω στα 3.6 που το ειχα αρχικα αλλα μολις αρχισει και πεφτει η θερμοκρασια (απο Οκτωμβριο και μετα) θα τον ξανα ανεβασω. Αξιζει να το φτασω μεχρι 4Ghz ή δεν θα εχει μεγαλη διαφορα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μεχρι στιγμης εχω φτασει 3.8 με 1.4125vcore και 57 βαθμους. Για την ωρα θα το κρατησω στα 3.6 που το ειχα αρχικα αλλα μολις αρχισει και πεφτει η θερμοκρασια (απο Οκτωμβριο και μετα) θα τον ξανα ανεβασω. Αξιζει να το φτασω μεχρι 4Ghz ή δεν θα εχει μεγαλη διαφορα; Μεχρι στιγμης εχω φτασει 3.8 με 1.4125vcore και 57 βαθμους. Για την ωρα θα το κρατησω στα 3.6 που το ειχα αρχικα αλλα μολις αρχισει και πεφτει η θερμοκρασια (απο Οκτωμβριο και μετα) θα τον ξανα ανεβασω. Αξιζει να το φτασω μεχρι 4Ghz ή δεν θα εχει μεγαλη διαφορα; Σε gaming καταστάσεις και με τον 1090 στα 3,6 αυτό που τελειώνει πρώτο ειναι η 460 σου (σηκώνει πολύ μεγαλύτερη κάρτα) Στο autocad αν κρίνω από έναν 965 που είχα μετά απο κάποια συχνότητα και πάνω ο υπερχρονισμός δεν προσφέρει κατι ουσιαστικό. Π.χ ο 965 είτε στα 3,8 είτε στα 4,1 έκανε rendering στον ίδιο χρόνο . Φαντάζομαι και σε autocad το ίδιο θα συμβαίνει χωρίς να είμαι σίγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα