Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ακου θελο καπιο μαγαζι στην αθηνα οχι απο ιντερνετ. να μου το στισουν απλος θελω να εχο και εγιηση αμα χαλασει κατι μεσα μονο γι'αυτο θελω πλαισιο... Τι δεν καταλαβαίνεις ρε συ Κώστα?
eyhnos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 για μενα να παρεισ socket 775 και οχι 1155
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 για μενα να παρεισ socket 775 και οχι 1155 Δεν υπάρχει πια φίλε μου, το κηδέψανε, γίνανε και τα 40. Πραγματικά πώς το σκέφτηκες αυτό το πράγμα?
eyhnos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 αυτα εσυ τα λες.τι επειδη ειναι καινουργιο socket σημενει πως ειναι και καλο παρε τον κορυφαιο cpu απο 1155 και συγγρινετο με κορυφαιο 775
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Αστο, δεν το χεις, δεν υπάρχει λόγος να χαλάμε το θέμα του παιδιού.
ati8assos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 αυτα εσυ τα λες.τι επειδη ειναι καινουργιο socket σημενει πως ειναι και καλο παρε τον κορυφαιο cpu απο 1155 και συγγρινετο με κορυφαιο 775 Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις? Intel Core 2 Extreme QX9770 vs Intel Core i7 3770K Το λιγότερο 50% πίσω σε επιδόσεις με διπλάσια τιμή και αν τον βρεις μεταχειρισμένο από ebay
kostas.K Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Τι δεν καταλαβαίνεις ρε συ Κώστα? χαχαχ...σορυ που επιμενω αλλα εχω δυο τραγικες εμπειριες με το πλαισιο...!!και δεν ειμαι ο μονος
Δεινόσαυρος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μα δεν πρότεινε κανείς σώνει και καλά το πλαίσο, ούτε η σύνθεση του val είναι απο κει.
scoco223 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 το mg manager ειναι καλο μαγαζι???
eyhnos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε μου μου εστιλες link για τη συγκριση αλλα δεν προσεξες κατι οτι εκει κανουν benchamrk τα sse τα ενσοματιμενα γραφικα και το αποτελεσμα στα δικα τους socket,αυτο που μας ενδιαφερη ειναι FPS ταχυτιτα και χριση δες βιντεο απο το 6 πυρινο 1366 και core 2 extreme εχουν ιδια FPS και μετα πες αν ειναι πολυ πιο δυνατος ο i7 1155 απο το core 2 extreme δεν λεω οτι ειναι καλυτερο το 775 αλλα οχι χειροτερο γιατι το core 2 quad Q9550 πανω κατω ιδια FPS με το inte core i7 3770K εδω τα βιντεο: core 2 extreme( http://www.youtube.com/watch?v=BLsmn7UztRE&feature=relmfu) core i7 1366 (http://www.youtube.com/watch?v=0oCglBeRF-o) intel core 2 quad q9550(http://www.youtube.com/watch?v=ibqI2ZJnxFI) intel i7 3770K (http://www.youtube.com/watch?v=s9WS3hvDrb4) η ιδια πιστα με τον core 2 quad αρχιζει στο 05.50
ninos30 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε φίλε σοβαρολογείς τώρα? Άντε μαμώ το τρολάρισμά μου μερικοί! Δεν πάτε να παίξετε αλλού? Κι εγώ σου λέω o Qxxx είναι ο καλυτερότερος όλων, o γ...ω και δέρνω, αφού προφανώς εσύ έχεις δίκιο και όχι όλα τα εξειδικευμένα sites του χώρου. Που στο διάολο θα βρει τον πάρει?... Θα μας τρελάνεις? EOL προϊόν είναι εδώ και χρόνια. Απλά όπως συμβουλεύουμε σε όλους, αν κάποιος έχει δυνατό Core2Duo, ειδικά της Q9xx σειράς, δεν αξίζει να κάνει αναβάθμιση για gaming αφού όλο το βάρος πλέον πέφτει στις VGA. 1
eyhnos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 δεν ειπα ντε και καλα να παρει 775 ανεβασα αυτα τα βιντεο γιατι ειπε πως το 1155 ειναι πολυ καλυτερο και δυνατο
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι πολύ καλύτερο, δεν τίθεται ζήτημα. Και επειδή μάλλον η intel έχει στήσει μια παγκόσμια συνομωσία για να μας πεισει ότι το 1155 είναι δυνατότερο (μάρκετινγκ βλέπεις), στείλε ένα mail στο support της amd και ρώτα τους... για μενα να παρεισ socket 775 και οχι 1155 Αυτό δεν είπες?
ninos30 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 @Dino, εσύ εκεί να πετάξεις πάλι την χολή σου για την AMD. Α, ρε ρόδα είναι και γυρίζει. Λαμόγιο... Πιαν' όλα... που τα παίρνεις από την Intel για να την προωθείς παντού! Θα ξανάρθει πάλι η εποχή των A64 και θα δω που θα κρυφτείς! SteamRoller λέγεται ο εκδικητής @eyhnos. Επειδή βαριέμαι πραγματικά να αναλύσουμε το θέμα ποιος είναι καλύτερος γιατί είναι πασιφανές, τουλάχιστον μην συμβουλεύεις σε κάποιον να αγοράσει κάτι που δεν υπάρχει στην αγορά αν θέλεις να σε παίρνουμε στα σοβαρά...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 @eyhnos. Επειδή βαριέμαι πραγματικά να αναλύσουμε το θέμα ποιος είναι καλύτερος γιατί είναι πασιφανές, τουλάχιστον μην συμβουλεύεις σε κάποιον να αγοράσει κάτι που δεν υπάρχει στην αγορά αν θέλεις να σε παίρνουμε στα σοβαρά... Aυτά τα λέει κάποιος που δεν έχει επιχειρήματα. Εγώ ήδη διαπραγματεύομαι με ένα παιδί να του δώσω τον i5 και λεφτά για να μου δώσει έναν Ε2200 με G31.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα