Προς το περιεχόμενο

Gainward 670 phantom vs Asus 670 d2 top

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος είμαι μεταξύ αυτών των δυο καρτών. Η διαφορά στα χρήματα δν είναι παράγοντας για να επιλέξω μια απο τις δυο. Ακούω τις προτάσεις σας. Ποια πιστεύετε πως είναι καλύτερη υλοποίηση?

Δημοσ.

Η phantom έχει σκοπό τον ανύπαρκτο θόρυβο και για αυτό δεν έχει ανεμιστηράκια. Αν ψάχνεις για αθόρυβη κάρτα αυτή είναι η καλύτερη επιλογή. Αν όμως θες overclocking και τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις, το cooler της δεν έχει την ίδια απόδοση με αυτό της dcu2, οπότε θα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις. Η dcu2,από την άλλη, παράγει θόρυβο αλλά το cooler της αντέχει και overclocking με αρκετή άνεση.

Το ποια θα διαλέξεις είναι ανάλογα στο ποιες είναι οι προτιμήσεις σου. Ωστόσο, εννοείται πως η phantom απαιτεί καλό προυπάρχον airflow αλλιώς θα βράζει.

Δημοσ.

Νόμιζα πως και η phantom εχει ανεμιστηράκια απλα είναι ´´κρυμμένά´ εσωτερικά. Μάλλον δν το έψαξα καλά. Δν με ενδιαφέρει το o/c αλλά με ενδιαφέρει να μην ψηνεται η καρτα μου. Παρότι μου έιχε γυαλίσει η gainward μάλλον το βλέπω να πηγαίνω προς asus μεριά. Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.
Η phantom έχει σκοπό τον ανύπαρκτο θόρυβο και για αυτό δεν έχει ανεμιστηράκια.

Εισαι σιγουρος για αυτο? Για ψαξε λιγο καλυτερα τις πληροφοριες σου?

Δημοσ.

Όντως έκανα λάθος. Έχει 2 80mm ανεμιστηράκια και η phantom αλλά και πάλι οι θερμοκρασίες της δεν είναι και ότι καλύτερο. Η dcu2 είναι καλύτερη και πιο ήσυχη και πάλι. Ευχαριστώ για τη διόρθωση πάντως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...