Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια θελω τα φωτα σας για ακομη μια φορα. Εχω ενα dell με τον οποιο μεχρι χθες τα πηγαινα αρκετα καλα. Την στιγμη ομως που τον εβαλα στην τσαντα του για να τον μεταφερω σε ενα ταξιδι που εκανα με πλοιο αρχισε το προβλημα. Μολις ανοιξα το pc αν και ακουγονταν κανονικα οι ηχοι του επεξεργαστη μου κατα την εκκινηση (μεχρι κ ο ηχος καλοσορισματος των windows) η οθονη δεν ανοιγε. Ηταν μαυρη, οπως και καθε φορα που εκανα επανεκκινηση. Αφου μου περασε το αρχικο σοκ, σκεφτηκα μολις παω σπιτι να συνδεσω το λαπτοπ μεσω hdmi με την tv για να δω αν τιθεται θεμα καρτα γραφικων. Τλκ ειδα οτι στην tv ολα εμφανιζονταν κομπλε, ενω παραλληλα η οθονη παρεμενε μαυρη... Η απογοητευση μου ειναι μεγαλη κυριως επειδη το λαπτοπ μου ειναι σχετικα καινουριο (6 μηνες) κ ακομα περισσοτερο επειδη τον θελω οπωσδηποτε τωρα στην εξεταστικη για κατι εργασιες που εχω να κανω. Τι λετε να εχει; κατι σοβαρο;

Δημοσ.

Πιθανό πρόβλημα οθόνης. Μια είναι η ενδεδειγμένη λύση σ'αυτές τις περιπτώσεις (νέος υπολογιστής): Τον δίνεις για επισκευή καθότι μέσα στην εγγύηση.

Δημοσ.

Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι εξωτερικη φθορα δν υπαρχει. μεσα σε μιση μερα μου το εμφανισε το προβλημα στα ξαφνικα. σκεφτηκα μηπως εχει φυγει κανενα καλωδιο που συνδεει την οθονη η μηπως καηκε η ταινια. Η εγγυηση περιλαμβανει το προβλημα μου;

Δημοσ.

Ακριβώς επειδή δεν υπάρχει φθορά είσαι ακόμα πιο πολύ καλυμμένος.

Ακόμα & πρόβλημα καλωδίου να είναι δε βάζεις χέρι, αυτοί το φτιάχνουν.

Δημοσ.

παρε δευτερα πρωι πρωι τηλεφωνο τη dell ειτε θα στο παραλαβει κουριερ αν εχεις next buisiness day(νομιζω) ειτε θα ερθει τεχνικος στον χωρο σου.

Δημοσ.

Ξερετε οταν ερθουν να μ το επισκευααουν αν θα πρεπει να εχω τπτ χαρτια μαζι μου που να δειχνουν οτι το λαπτοπ εχει εγγυηση; δν εχω τπτ μαζι μου εδω που ειμαι.

Δημοσ.

Αυτό που σου χρειάζεται είναι το service tag το οποίο υπάρχει στη βάση του laptop. Θα σου το ζητήσουν όταν τους πάρεις τηλέφωνο. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, εχεις εγγύηση και τα δεδομένα σου από τη φύση του προλήματος δεν διατρέχουν κίνδυνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...