Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οσο και να απανταμε ο ενας στον αλλον κανεις δεν θα πειστεί, απλά απαντησα στον φιλο, ενα μηχανημα που δουλευει και δεν εχει κανενα προβλημα για μενα ειναι καλο να μην το πειράζεις

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα,εχω Windows XP Professional SP3 εδω και καιρο και δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος. Κολλαει πολλες φορες ο υπολογιστης

Οσο και να απανταμε ο ενας στον αλλον κανεις δεν θα πειστεί, απλά απαντησα στον φιλο, ενα μηχανημα που δουλευει και δεν εχει κανενα προβλημα για μενα ειναι καλο να μην το πειράζεις

Ναι αλλά εδώ μας λέει ότι έχει πρόβλημα...

Δημοσ.

τι εχει ή τι δεν εχει η dsp εεκδοση? α

πο περιεργεια ρωταω.ειναι κ καλα για φοιτητες ή τπτ τετοιο?

@τοπικ σταρτερ: αν βαλεις απο θειο φροντισε να το θπαθεις σωστα ωστε να βαζεις κ τις ενημερωσεις...ενα καλο σπαστηρι το φτιαχνει ο daz αν θυμαμαι καλα , τοπικ σταρτερ ψαξου! ;)

Το πόσταρα από galaxyS & Insomnia App!

Δημοσ.

τι εχει ή τι δεν εχει η dsp εεκδοση? α

πο περιεργεια ρωταω.ειναι κ καλα για φοιτητες ή τπτ τετοιο?

@τοπικ σταρτερ: αν βαλεις απο θειο φροντισε να το θπαθεις σωστα ωστε να βαζεις κ τις ενημερωσεις...ενα καλο σπαστηρι το φτιαχνει ο daz αν θυμαμαι καλα , τοπικ σταρτερ ψαξου! ;)

Το πόσταρα από galaxyS & Insomnia App!

Ο daz ειναι στο insomnia;

Δημοσ.

Κι εγω θα σου προτείνω +2 gb ram (τουλαχιστον) και win7 x64 , για πολλούς και διάφορους λόγους, αλλά κυρίως γιατι το μηχάνημά σου θάβεται με τα winxp 32bit και γιατι xp παλιώσαν αρκετά και εμφανίζουν "γκρίνια" στις εγκαταστάσεις και σε αρκετές σύχρονες εφαρμογές. Οχι οτι δεν δουλεύουν ικανοποιητικά τα xp, απ'αυτά ποστάρω αυτή τη στιγμή, όμως με τα 7αρια και δη 64μπιτα θα "αγοράσεις" καινούργιο pc.. :-)

Ομολογουμένως βέβαια, όποιο παιχνίδι έχω σε dual εγκατάσταση winxp/win7, στα winxp έχω κάμποσα fps παραπάνω.. Αυτά για τους benchmark-freaks. ;)

Τρέξε κι αυτό, πριν αποφασίσεις:

File.png Download: Windows 7 Upgrade Advisor

Δημοσ.

Ρε παιδες γιατι να βαλει τα 7 ή τα xp,να παει απευθειας στο πιο καινουριο,να τελειωνει η συζητηση!

Εχεις ολα τα θετικα του 7 και κατι παραπανω και ειναι και πιο ελαφρυ!

θα σου προτεινα αυθεντικα την dsp εκδοση με 100-110 ευρω και με καπου 20 ευρω θα σου δωσουν οταν βγουν τα windows 8

http://www.plaisio.g...--Greek-DSP.htm

Σε ενα μηνα βγαινουν τα 8 και θα κοστιζουν τα pro 40ευρο και του προτεινεις να δωσει 140,για να παρει μια αχριστη αδεια(win7) στα 100-120ευρο???

Ενταξει παιδια...Τα 7αρια ηταν ενα καλο λειτουργικό σε σχεση με τα προηγουμενα αλλα καμμια σχεση μετα xp !!!

LOL!!!

Δημοσ.

Δεν θα πρότεινα κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί κάποιο διάστημα. Ηδη υπάρχουν λογής λογής προβλήματα σε όσους περνάνε από win7->win8 και θα υπάρχουν κι άλλα, είναι λογικό. Ας μην χλευάζουμε άκριτα και τα winxp γιατί κάθε λειτουργικό είναι για τις ανάγκες και το σύστημα του καθενός. Στο notebook που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή δεν περπατάνε ούτε τα win7 ούτε τα win8. Κι αυτό που γράφω είναι δοκιμασμένο από μένα, όχι από reviews, facebook-likes και retweets.. :P

Επίσης δεν υπάρχει win8 upgrade advisor γιατι η microsoft το ενσωμάτωσε με την εγκατάσταση της consumer preview, δηλ. για να δώ αν μου κάνουν τα win8 πρέπει να κατεβάσω 2,5gb... Ελεος.. :mad:

Εν τέλει, περι ορέξεως κολοκυθόπιτα, γι'αυτό υπάρχουν οι δοκιμαστικές εκδόσεις και ο "θείος":

Κατεβάζεις, εγκαθιστάς και αποφασίζεις. B)

• Like 1
Δημοσ.

Για να γράψεις το iso σε cd χρησιμοποιείς το imgburn, επιλέγοντας write image file to disc.

Για το άλλο, έλα, το είπε ο φίλος παραπάνω, και ήδη έχουμε ξεφύγει απο τους κανόνες του forum.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...