NikosPanorama Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/1928756/Finlux-40FLHXR905.html πως σας φαίνεται αυτη?ρωτάω γιατί φαίνεται πολύ καλή για να είναι τόσο φθηνή...
nickts1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Έτυχε να τη δω από κοντά σε κατάστημα του κωτσόβολου, μου φάνηκε πολύ τίμια τηλεόραση. Από εικόνα δε μπορώ να σου πω και πολλά, έτσι που την είχε ρυθμισμένη (όπως και όλες τις tv του μαγαζιού άλλωστε) αλλά η κατασκευή μου φάνηκε μια χαρά, και λόγω ιντσών είναι πιο εντυπωσιακή από επώνυμες 32αρες. 1
NikosPanorama Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Και εμένα καλή μου φαίνεται.Θα την παραγγείλω μάλλον σε καμιά βδομάδα. Ευχαριστώ για την απάντηση.
nickts1 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Να σαι καλά. Αν τελικά την πάρεις θα με ενδιέφερε πολύ η γνώμη σου, ειδικά για την εικόνα και το media player της. 1
kostas_dr Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Τώρα το πρόσεξα ότι έχει και media player!
balander10 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 bump για τη συγκεκριμένη μήπως την είδε κανείς προηγουμενες μέρες ή έχετε άποψη? Θέλω να πάρω μια τηλεόραση αλλά budget λύση καθώς έχω τρελαθεί στα έξοδα τελευταίες εβδομάδες. Αν υπάρχει κάτι πολύ καλύτερο στις ίδιες ίντσες και χωρίς τρομερή οικονομική απόκλιση (@ 400 πχ) δώστε καμιά πρόταση οι εξπερ.
graphist83 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Την εχω δει να παίζει. Ειχα την ευκαιρία να την ρυθμίσω κιόλας. Για τα λεφτά που κοστιζει, για κάποιον που θελει απλά μια απλή τηλεόραση αρκετα καλύτερη απο την παλιά crt του χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις ειναι καλή. Η εικόνα της δεν ηταν κακή οπως άλλες προτασεις αντιστοιχου κόστους. Απο αποψη ποιότητας κατασκευής δεν μου άρεσε. Αντοχή στο χρόνο άγνωστων. Δεν εχουν δουλευτεί πολυ στην αγορα μας. Αντίστοιχη πρόταση με λιγο παραπάνω budget ειναι η Samsung 40D503. Την εχουν οι αλυσίδες Dixons στα 380 ευρώ. Οπως skroutzαρετε ολοι και θα την δειτε στις πρωτες σειρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα