Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το εκανα τωρα τουλαχιστον απανταει στα pings ενω πριν δεν απαντουσε. τωρα πινγκαρουεμ οπ ενας τον αλλον μια χαρα με το βημα που ειπες να το βαλω πρωτο το hamachi sta diktya.

το εθμα ειναι οτι οταν παω να δω na ton kanw browse μου βγαζει σφαλμα οτι δεν ειναι συαντη η προσβαση αλλα παρατηρησα στο pc του δεν μπορει για καποιον λογο να γινει share Κανενα drive Και κανενας φακελος.

αν μπορυσε ν γινει share θα τον εβλεπα κανονικα.

επισης ενω εγω εχω κοινοχρηστους φακελου οτνα αυτος με κανει browse του δεινχει τα δικα τουα ρχεια αντι τα δικα μου δεν με ωλεπει δηλαδη.....

γιατι ρε γμτ?

Δημοσ.

Στο δίκτυο βλέπεστε τώρα;

Το πρόβλημα είναι στο file sharing στο pc του.

Σίγουρα είναι σε private/home network αυτός; Ενεργοποίησε το file & printer sharing στον προσαρμογέα του hamachi όπως είπα; Στο pc του επικεντρωθείτε.

Δημοσ.

Καλημερα φιλε μου,

οχι δνε εστρωσε εχω παρατηρησει οτι οταν πας να κανω εναν φακελο κοινοχρηστο στον υπολογιστη του φιλου μου δεν με αφηνει, και επισης για καποιον νλογω και στον δικο μου υπολογιστη οπως και στον δικο του οταν επιλεγω αυτοματος εντοπισμος του υπολογιστη απο τοι διαδικτυο, παρολο που το ενεργοποιω απενεργοποιειται αμεσα, δεν ξερω γιατι.

θελεις λιγο να μπεις στο δικτυο μου να δοκιμασουμε μαζι τι γινεται?

Δημοσ.

Όπως έγραψα νωρίτερα βεβαιώσου πως το pc του φίλου σου (& όλα τα άλλα) είναι σε home ή work location.

Στη συνέχεια για να μη σου τα γράφω βεβαιώσου πως έχεις κάνει αυτές τις ρυθμίσεις.

Πάε στις υπηρεσίες & ενεργοποίησε την SSDP Discovery αν είναι απενεργοποιημένη. Ύστερα δοκίμασε να ενεργοποιήσεις το network discovery.

Αν δε πιάσει, βεβαιώσου πως είναι ενεργοποιημένες οι ακόλουθες: DNS Client, Function Discovery Resource Publication & UPnP Device Host.

Δημοσ.

Δεν λυθηκε ακομα, δεν εχω βρει την υπηρεσια και επισης οταν μοιραζομαι εναν κοινοχρηστο φακελο πρεπει στηννκοινη χρηση να δωσω δικαιωματα αναγνωσης σε Everybody gia n a mporesoyn να τον προσπελασουν?

Δημοσ.

simple service discovery protocol είναι αλλά δε ξέρω αν & πως το λέει ελληνικά :fear:

Δες τες μια μια...

edit: Υπηρεσία εντοπισμού SSDP

Άσε τα δικαιώματα προς το παρόν. Αν σετάρεις σωστά τις υπηρεσίες δε θα χρειαστεί τίποτε άλλο.

Δες & το ποστ #21 & βεβαιώσου πως αν δε δουλέψει με τη παραπάνω υπηρεσία, να ενεργοποιήσεις & τις άλλες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...