Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγκατεστησα το Hamachi δημιουργησα δικτυο καλεσα φιλους τον ενα τον βλεπω και με βλεπει, ο αλλος ουτε τν βλεπω ουτε με βλεπει, γιατι? κλεισαμε το firewall παλι τα ιδια.

Ενω θα επρεπε κανονικα να ρωταει για user & pass και μετα να μας δειχνει τους κοινοχρηστους φακελους που ορισαμε.

Τι μπορει να συμβαινει?

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι λειτουργικά τρέχουν οι υπολογιστές; Σε περίπτωση windows βεβαιώσου πως είστε στην ίδια ομάδα εργασίας/workgroup για αρχή.

Δημοσ.

Καλά αν κρίνω από το προφίλ θα έπρεπε να λύσεις το πρόβλημα σε 10 λεπτά με ένα συνδετήρα, 1 κομμάτι σχοινί & 1 σαπούνι... :-D

Κοίτα δεν έχω συνδεθεί με w8 & hamachi ποτέ αλλά απ'ότι βλέπω δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη για w8 ακόμα. Οπότε μπορεί να φταίνε χίλια 2 πράματα.

Από το πρόγραμμα έχετε ενεργοποιήσει το file sharing έτσι;

Ο άλλος που δεν βλέπεις μήπως έχει παραλείψει κάτι;

Τον πρώτο κανονικά τον βλέπεις ή μέσω tunneling;

Και βεβαιωθείτε πως έχετε την τελευταία έκδοση.

Δημοσ.

Direct Connect τους βλεπω και τους δυο. απλα τον εναν τον προσπευλανω κανονικα με το win user & pass του ενω τον αλλο οταν τον κανω δεκι κλικ browser μου δειχνει τα δικα μου αρχεια αντι τα δικα του. ουτε καν με ρωταει για user & pass ενω εχει ορισει κανονικα και του εχω βαλει εγω ο ιδιος κοινοχρηστο φακελο με Read δικαιωματα μεσω teamviewer.

τα 8 με τα 7 ειναι το ιδιο. και στα 7 το ιδιο προβλημα ειχα.

Απο το προγραμμα τι εννεοςι να εχουμε ορισει το file sharing? δεν εχω αλλαξει κανενα seeting και τον εναν τον βλεπω κανονικα. απλα ορισα κοινοχρηστους φακελους τους οποιους και τους βλεπει.

Δημοσ.

Κατά την εγκατάσταση του προγράμματος έχει επιλογή να απενεργοποιηθεί το file sharing μέσω των windows. Μπορεί στον άλλο υπολογιστή να το τίκαρε άθελα.

Νομίζω μπορείς να το ενεργοποιήσεις πάλι από τις ρυθμίσεις του.

Η επιλογή αναφέρεται ως Disable vulnerable Windows services over Hamachi στην εγκατάσταση.

Δημοσ.

Δεν ειδα πουθενα η νεα εκδοση Hamachi να εχει τετοια επιλογη καατα την εγκατασταση. θα κοιταξω τωρα στα settings....

Οχι, δεν υπαρχει πουθενα τετοια επιλογη στα settigns του νεου Hamachi Client.

Δημοσ.

Μήπως το λέει κάπως αλλιώς; Δεν είμαι σπίτι για να τσεκάρω.

Επίσης στο pc του φίλου σου θα πρέπει να έχει ρυθμίσει το network location σε home.

Δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Δημοσ.

ολα τα εχω δοκιμασει οταν πας σπιτι μου στεενις ενα prive msg να μπεις στο network μου να δω αν με βλεπεις η αν σε βλεπω?

οποιος αλλος ξερει παρακαλω πολυ να βοηθησει.

Δημοσ.

Αν κατάλαβα σωστά το πρόβλημα είναι μόνο με εκείνο το pc άρα εκεί κάποια ρύθμιση είναι λάθος. Ούτε ο 2ος δε μπορεί να τον δει;

Δοκιμάστε να φτιάξει αυτός δίκτυο & να συνδεθείτε (ο προβληματικός). Γενικά παίξτε με τα δίκτυα & δες ποιος βλέπει ποιόν.

Δημοσ.

Δεν έχω τη δυνατότητα σήμερα, δεν είμαι στο δικό μου αλλά στη δουλειά.

Δοκιμάσατε επανεγκατάσταση σ'εκείνο το pc; Είπαμε firewalls κλειστά.

Επιπλέον στις συνδέσεις δικτύου, προχωρημένες ρυθμίσεις, βεβαιωθείτε πως έχετε το hamachi πάνω πάνω & στο κάτω πεδίο το file sharing να είναι ενεργοποιημένο.

Δημοσ.

Επιπλέον στις συνδέσεις δικτύου, προχωρημένες ρυθμίσεις, βεβαιωθείτε πως έχετε το hamachi πάνω πάνω & στο κάτω πεδίο το file sharing να είναι ενεργοποιημένο.

δηλαδη? λιγο πιο αναλυτικα.... εννοεις να ορισω ως κοινοχρξηστρη συνδεση το hamachi?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...