bilya Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 5 λεπτά πριν, Questioner είπε Δεν μπορώ να βρω την χρέωση που θα έχει το ATM. Σε ανταλακτήριο που ρώτησα θα πληρώσω ένα 3ευρω για αλλαγή 50ευρώ. Δεν ξέρω αν θα έχει χαμηλότερη προμήθεια το ΑΤΜ στην Τουρκία. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. θα χει σίγουρα καλύτερη ισοτιμία η ρεβο
george1807 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 49 λεπτά πριν, Questioner είπε Δεν μπορώ να βρω την χρέωση που θα έχει το ATM. Σε ανταλακτήριο που ρώτησα θα πληρώσω ένα 3ευρω για αλλαγή 50ευρώ. Δεν ξέρω αν θα έχει χαμηλότερη προμήθεια το ΑΤΜ στην Τουρκία. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Μέχρι σε αξία 200 ευρώ ανάληψη για δωρεάν χρήστες δεν έχει προμήθεια η revolut. Μην κοιτάς εδώ στο καρτέλ των ελληνικών τραπεζών έχει μπει χρέωση 2,5€ για κάθε ανάληψη. Μόνο εδώ συμβαίνουν αυτά. Δεν μου έχει τύχει αλλού.
Questioner Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Ναι ότι η revo δεν χρεώνει για αναλήψεις το γνωρίζω. Το θέμα είναι πόσο θα χρεώνει το τουρκικό atm για ανάληψη με ξένη κάρτα. Όπως και να χει ευχαριστώ πολύ για το info. Μάλλον θα κάνω ανάληψη από εκεί με revo να είμαι πιο safe.
sfakattack Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Παιδιά στα ανταλλακτήρια στο καπαλί τσαρσί η ισοτιμία είναι η καλύτερη δυνατή που μπορείτε να βρείτε... ενα μετρό παίρνεις και σε μισή ωρίτσα έχεις το πιο φθηνό συνάλλαγμα που μπορεί να έχεις... 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 35 λεπτά πριν, sfakattack είπε Παιδιά στα ανταλλακτήρια στο καπαλί τσαρσί η ισοτιμία είναι η καλύτερη δυνατή που μπορείτε να βρείτε... ενα μετρό παίρνεις και σε μισή ωρίτσα έχεις το πιο φθηνό συνάλλαγμα που μπορεί να έχεις... Ακόμα και στην ταξίμ από πίσω, η ισοτιμία ήταν τόσο κοντά στη ρέβολουτ που δεν άξιζε να ταλαιπωρηθείς με ψαχτήρι ATM. Έβγαλα εγώ κι από ΑΤΜ που βρήκα τυχαία στο δρόμο βέβαια, αλλά δεν πήγα βασισμένος σε αυτό. 1
james01gr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2019 στην Τουρκία θα κάνεις όχι στην Ελλάδα ειδικά σε τράπεζα. μακριά. όχι ανταλλαγές σε αεροδρόμια και όχι σε αυτά που έχουν προμήθεια. ή βγάζεις από ατμ στην τουρκία ή πας σε ένα ανταλλακτήριο από τα τόσα στην τουρκία και αλλάζεις 1
Questioner Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2019 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Η αλλαγή θα γίνει εκεί. Καλές γιορτές!
Questioner Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2019 Fyi. Έκανα ανάληψη χρημάτων από ATM της Ziraat στο αεροδρόμιο και επέλεξα να μην κάνει η τράπεζα την μετατροπή και δεν κράτησε κανένα fee με revolut. ΥΓ So far so good με τις συναλλαγές εδώ.
rocio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Καλησπέρα φρεντς...ξεθάβω 3 και ρωτώ: Θέλω να πάω στην Πόλη του χρόνου πρώτα ο Θεός αν και εφόσον ηρεμίσουν λίγο τα πράγματα....η τουρκική λίρα έχει πέσει στα τάρταρα (θα μου πεις έχει ανέβει ο πληθωρισμός όμως 🙃) και σκέφτομαι ότι είναι ευκαιρία να κάνω μια μετατροπή τώρα γύρω στο 50αρικο έλεγα να τα έχω για μετά...(50Ε=465 λίρες με βάση τα δεδομένα διαδικτύου 🤭) . Ξέρω ότι η συνήθης συμβουλή είναι όσο πιο κοντά στο ταξίδι τόσο το καλύτερο να αλλάξεις αλλά με την παρούσα τιμή (είναι η χαμηλότερη στην 15ετία) δεν γίνεται να μην το σκεφτείς...Επίσης επειδή διάβασα και τους προλαλήσαντες που είχαν ίδιες απορίες δεν προτίθεμαι να κάνω αγορές εκεί με χρεωστική κάρτα (πήγα Αμερική και μου ήρθε 25Ε προμήθεια από την αγαπητή Πειραιώς🙄) και γενικά είναι δεδομένο θέμα άνεσης και σιγουριάς να έχεις το ντόπιο νόμισμα...Οπότε ερωτώ: 1)Nα την κάνω την μετατροπή 2) Αν ναι πού?
qwertyuiop2 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 35 λεπτά πριν, rocio είπε Καλησπέρα φρεντς...ξεθάβω 3 και ρωτώ: Θέλω να πάω στην Πόλη του χρόνου πρώτα ο Θεός αν και εφόσον ηρεμίσουν λίγο τα πράγματα....η τουρκική λίρα έχει πέσει στα τάρταρα (θα μου πεις έχει ανέβει ο πληθωρισμός όμως 🙃) και σκέφτομαι ότι είναι ευκαιρία να κάνω μια μετατροπή τώρα γύρω στο 50αρικο έλεγα να τα έχω για μετά...(50Ε=465 λίρες με βάση τα δεδομένα διαδικτύου 🤭) . Ξέρω ότι η συνήθης συμβουλή είναι όσο πιο κοντά στο ταξίδι τόσο το καλύτερο να αλλάξεις αλλά με την παρούσα τιμή (είναι η χαμηλότερη στην 15ετία) δεν γίνεται να μην το σκεφτείς...Επίσης επειδή διάβασα και τους προλαλήσαντες που είχαν ίδιες απορίες δεν προτίθεμαι να κάνω αγορές εκεί με χρεωστική κάρτα (πήγα Αμερική και μου ήρθε 25Ε προμήθεια από την αγαπητή Πειραιώς🙄) και γενικά είναι δεδομένο θέμα άνεσης και σιγουριάς να έχεις το ντόπιο νόμισμα...Οπότε ερωτώ: 1)Nα την κάνω την μετατροπή 2) Αν ναι πού? Θα πέσει και άλλο η λίρα, όσο βλέπεις την Τουρκία να κινείται γεωπολιτικά. Αυτό δημιουργεί ανασφάλεια στις αγορές και δεν προτιμούν το νόμισμα και την οικονομία της. Θα σου έλεγα να μην αλλάξεις γενικά τίποτα σε trl χωρίς να δεις αλλαγή ρότας. 1
OliverTwist1985 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 45 λεπτά πριν, rocio είπε Καλησπέρα φρεντς...ξεθάβω 3 και ρωτώ: Θέλω να πάω στην Πόλη του χρόνου πρώτα ο Θεός αν και εφόσον ηρεμίσουν λίγο τα πράγματα....η τουρκική λίρα έχει πέσει στα τάρταρα (θα μου πεις έχει ανέβει ο πληθωρισμός όμως 🙃) και σκέφτομαι ότι είναι ευκαιρία να κάνω μια μετατροπή τώρα γύρω στο 50αρικο έλεγα να τα έχω για μετά...(50Ε=465 λίρες με βάση τα δεδομένα διαδικτύου 🤭) . Ξέρω ότι η συνήθης συμβουλή είναι όσο πιο κοντά στο ταξίδι τόσο το καλύτερο να αλλάξεις αλλά με την παρούσα τιμή (είναι η χαμηλότερη στην 15ετία) δεν γίνεται να μην το σκεφτείς...Επίσης επειδή διάβασα και τους προλαλήσαντες που είχαν ίδιες απορίες δεν προτίθεμαι να κάνω αγορές εκεί με χρεωστική κάρτα (πήγα Αμερική και μου ήρθε 25Ε προμήθεια από την αγαπητή Πειραιώς🙄) και γενικά είναι δεδομένο θέμα άνεσης και σιγουριάς να έχεις το ντόπιο νόμισμα...Οπότε ερωτώ: 1)Nα την κάνω την μετατροπή 2) Αν ναι πού? Να μην πας Τουρκία καθόλου. Μποϊκοτάζ στους Τούρκους μέχρι να βρούμε λύση μαζί τους. Εγώ κάτι πτήσεις που έπαιρνα από κει τις έχω κόψει δια παντός 8 1
rocio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Θα πέσει και άλλο η λίρα, όσο βλέπεις την Τουρκία να κινείται γεωπολιτικά. Αυτό δημιουργεί ανασφάλεια στις αγορές και δεν προτιμούν το νόμισμα και την οικονομία της. Θα σου έλεγα να μην αλλάξεις γενικά τίποτα σε trl χωρίς να δεις αλλαγή ρότας. Δεν ξέρω σύμφωνα με τα δεδομένα που είδα έχει πέσει πάρα πολύ και είναι στο χαμηλότερο της.....όπως ανέφερα βέβαια δεν τρέφω φρούδες ελπίδες ότι θα πάω εκεί και θα κάνω ζωάρα με τα λίγα λεφτά που έδωσα και απέκτησα 'πολλά' γιατί έχουν εκτιναχθεί φαντάζομαι τα πάντα στις τιμές...αλλά σκέφτομαι επειδή θέλω αρκετά να πάω ότι θα ξενερώσω φουλ αν ανέβει έστω και στο μισό του χρόνου...
stelios18120 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 20 λεπτά πριν, OliverTwist1985 είπε Να μην πας Τουρκία καθόλου. Μποϊκοτάζ στους Τούρκους μέχρι να βρούμε λύση μαζί τους. Εγώ κάτι πτήσεις που έπαιρνα από κει τις έχω κόψει δια παντός 👍👍👍👏👏👏 Ακριβώς αυτο. Όσο κάνει παιχνίδια με τα νησιά μας και γενικά μας κοντράρει παντού, κανείς να μην πηγαίνει και γενικα μποϊκοτάζ! Ευτυχώς πολλοί άνθρωποι που μιλάω αυτό κάνουν, έκοψαν ταξίδια και γενικά επαφές με τους απέναντι. 3
SPYRER_007 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Κανενα ευρο στον τουρκο μεχρι να βουλιαξει. 3
rocio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2020 7 λεπτά πριν, OliverTwist1985 είπε Να μην πας Τουρκία καθόλου. Μποϊκοτάζ στους Τούρκους μέχρι να βρούμε λύση μαζί τους. Εγώ κάτι πτήσεις που έπαιρνα από κει τις έχω κόψει δια παντός Η απάντηση που περίμενα περισσότερο απ όλες (και η πιο σωστή σίγουρα)...Αλλά θα σου πω...Εγώ γενικα Τουρκία δεν ψηνόμουν να πάω ποτέ.. σνόμπαρα μην σου πω κιόλας όσους πηγαιναν (καλά όσους μαθαίνουν τούρκικα σίγουρα τους χλευάζω 😏)...Αλλά του χρόνου που ελπίζω κι εγώ να έχουν φτιάξει τα πράγματα (γεωπολιτικά το κυριότερο δυσκολο αλλα και κορονοϊός) τελειώνω την σχολή μου αλλά και για πολλούς άλλους λόγους (που δεν μπορώ να πω) θέλω να μου κάνω δώρο (άκου τώρα) μια σύντομη 'εκδρομή'...Ποιο είναι το συν της Τουρκίας? Το κοντά, το οικονομικό(τερο), η Πόλη (που σαν Ελληνίδα με ιστορικό ενδιαφέρον επιβάλλεται να πάω κάποια στιγμή)..και φυσικά το δέλεαρ της ομορφιάς που από τι έχω δει είναι πάρα πολύ όμορφη σαν πόλη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις