Cloud_7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Η μητρική μου είναι η DG35EC της intel και σκέφτομαι να πάρω 2 μνήμες ddr2 των 2giga, συγκεκριμένα αυτές εδώ. Ρωτάω και σε θρεντ για να βεβαιωθώ ότι η μητρική θα δεχτεί αυτές τις μνήμες ώστε να μην έχω τπτ τρεχάματα κι αν έχετε κάποια πρόταση καλύτερη ή οικονομικότερη, καλοδεχούμενη. Επίσης, πώς γίνεται ένα σωρό μοντέλα DDR3 στα 2πλάσια giga να έχουν περίπου την ίδια τιμή?
baskon Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 1. Δε μπορει κανεις να σου εγγυηθει οτι οι μνημες θα δουλευουν εκτος αν εχει τον ιδιο συνδυασμο μητρικης, μνημων. Σχεδον σιγουρα θα ειναι οκ παντως.Να ειναι ασυμβατες ειναι πολυ απιθανο. 2.Οταν βγαινει νεος τυπων μνημων παντα οι παλιες ακριβαινουν για διαφορους λογους. Για αυτο βαζουμε μπολικη μνημη οταν ειβαι φθηνες. Καλυτερα κοιτα σε μεταχειρισμενες. Εχουν εγγυηση ουτως η αλλως 1
Thanos1972 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Και εγω λεω σε μεταχειρισμενες να κοιταξεις οπως λεει και ο φιλος.δεν αξιζει πλεον να δωσεις τοσα λεφτα για καινουργιες ddr2.
Cloud_7 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 thnx for the replies! Ξέρετε κάνα κατάστημα κοντά στην Αθήνα που να πουλάει μεταχειρισμένες μνήμες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα