vretman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες καλησπέρα.Ψάχνω αυτό που λέει η επικεφαλίδα.Ένα "τασάκι" για να μπαίνουν ψιλονοικοκυρεμένα οι βίδες (κυρίως απο laptop) δλδ 2 με 3mm.Εχετε κάτι υποψιν; Το μόνο που έχω βρει και ειναι παρηγορητικό είναι αυτό. Επίσης θα βόλευε να ειναι λαστιχένιο ή σιλικονάτο για να σφινώνουν μέσα τα βιδάκια. Μαγνητικό θα βόλευε μεν, λιγότερο δε. Εχει βγει κατι τετοιο η να παω να του βγαλω καμια πατεντα και να μηνυσω την apple μετα; Ευχαριστώ!
άδικος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μια ταμπακιέρα αυτού του τύπου δε σε βολεύει; Είναι ότι πρέπει για μικρές βίδες & τα jumbo έχουν στα 50λ. Μια χαρά με εξυπηρετεί.
vretman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Σκεφτομαι να τις βαζω σε σειρά με τη λογική που καθονται στη βάση του λαπτοπ.Ειδικά κάτι toshiba εχουν 3 διαφορετικα ειδη βιδων και γινεται τσιρκο μετα αν δε θυμασαι ποια παει που.Γι'αυτο ελεγα θηκη σαν index οπως αυτη που εστειλα παραπάνω. Ευχαριστω παντως για την πρόταση.
άδικος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αυτό που λες είναι ένα θέμα & θα βόλευε κάτι τέτοιο. Αν βρεις κάτι πες το & μένα
vretman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ο κινέζος με πρόλαβε και το πατένταρε... http://asatool.en.alibaba.com/product/395347181-211903262/Multi_function_screw_organizer.html Κάτι αντιστοιχο στην Ελλάδα;
άδικος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως με μια γρήγορη ματιά στο ebay δε βλέπω. Να σου πω, ένα κομμάτι φελιζόλ μια χαρά θα κάνει την ίδια δουλειά & τζάμπα....
vretman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλό tip και σωστη η σκέψη σου φιλε αλλα για κανα 3-4 ευρω που θα κανει αυτο, γλιτώνεις τα κομματακια φελιζολ και τη γκρίνια της γυναικας
agent_smith Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Σκεφτομαι να τις βαζω σε σειρά με τη λογική που καθονται στη βάση του λαπτοπ.Ειδικά κάτι toshiba εχουν 3 διαφορετικα ειδη βιδων και γινεται τσιρκο μετα αν δε θυμασαι ποια παει που.Γι'αυτο ελεγα θηκη σαν index οπως αυτη που εστειλα παραπάνω. Ευχαριστω παντως για την πρόταση. Αυτό που πόσταρες εμένα δεν θα με εξυπηρετούσε πάντως. Προτιμάω αυτό που πόσταρε ο άδικος και με τα μεγέθη πολύ πολύ απλά σημειώνεις. Εγώ συνήθως βάζω ένα χαρτάκι μέσα με το νούμερο της βίδας και όσες είναι στο motherboard πάνω ανάλογα με τον τύπο τους αν δεν έχει νούμερο δίπλα τις μαρκάρω με ανεξίτηλα χρώματα για να θυμάμαι που πάνε.
vretman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό που πόσταρες εμένα δεν θα με εξυπηρετούσε πάντως. Προτιμάω αυτό που πόσταρε ο άδικος και με τα μεγέθη πολύ πολύ απλά σημειώνεις. Εγώ συνήθως βάζω ένα χαρτάκι μέσα με το νούμερο της βίδας και όσες είναι στο motherboard πάνω ανάλογα με τον τύπο τους αν δεν έχει νούμερο δίπλα τις μαρκάρω με ανεξίτηλα χρώματα για να θυμάμαι που πάνε. Στην αρχή το έκανα έτσι αλλά πάντα έμενα με 2-3 βιδες περίσσευμα...Το αρνητικο στον τρόπο που το κάνω πιστευω είναι αν πας να αφήσεις κανα καφε η ξεχαστεις και τις παρεις παραμαζωμα. Οπως βολεύεται ο καθένας ομως...
vretman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Ο κινέζος με πρόλαβε και το πατένταρε... http://asatool.en.al..._organizer.html Κάτι αντιστοιχο στην Ελλάδα; Για όποιον ενδιαφέρεται, ο κινέζος θέλει 26 δολλάρια
rounsmith Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ χρησιμοποιώ μαγνήτες απο παλιούς δίσκους , και να πέσει κάτω ο μαγνήτης οι βίδεσ δεν χάνονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα