Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες καλησπέρα.Ψάχνω αυτό που λέει η επικεφαλίδα.Ένα "τασάκι" για να μπαίνουν ψιλονοικοκυρεμένα οι βίδες (κυρίως απο laptop) δλδ 2 με 3mm.Εχετε κάτι υποψιν;

Το μόνο που έχω βρει και ειναι παρηγορητικό είναι αυτό.

Επίσης θα βόλευε να ειναι λαστιχένιο ή σιλικονάτο:) για να σφινώνουν μέσα τα βιδάκια. Μαγνητικό θα βόλευε μεν, λιγότερο δε.

Εχει βγει κατι τετοιο η να παω να του βγαλω καμια πατεντα και να μηνυσω την apple μετα;

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Σκεφτομαι να τις βαζω σε σειρά με τη λογική που καθονται στη βάση του λαπτοπ.Ειδικά κάτι toshiba εχουν 3 διαφορετικα ειδη βιδων και γινεται τσιρκο μετα αν δε θυμασαι ποια παει που.Γι'αυτο ελεγα θηκη σαν index οπως αυτη που εστειλα παραπάνω.

Ευχαριστω παντως για την πρόταση.

Δημοσ.

Πάντως με μια γρήγορη ματιά στο ebay δε βλέπω. Να σου πω, ένα κομμάτι φελιζόλ μια χαρά θα κάνει την ίδια δουλειά & τζάμπα....

Δημοσ.

Καλό tip και σωστη η σκέψη σου φιλε αλλα για κανα 3-4 ευρω που θα κανει αυτο, γλιτώνεις τα κομματακια φελιζολ και τη γκρίνια της γυναικας :-D

Δημοσ.

Σκεφτομαι να τις βαζω σε σειρά με τη λογική που καθονται στη βάση του λαπτοπ.Ειδικά κάτι toshiba εχουν 3 διαφορετικα ειδη βιδων και γινεται τσιρκο μετα αν δε θυμασαι ποια παει που.Γι'αυτο ελεγα θηκη σαν index οπως αυτη που εστειλα παραπάνω.

Ευχαριστω παντως για την πρόταση.

Αυτό που πόσταρες εμένα δεν θα με εξυπηρετούσε πάντως. Προτιμάω αυτό που πόσταρε ο άδικος και με τα μεγέθη πολύ πολύ απλά σημειώνεις. Εγώ συνήθως βάζω ένα χαρτάκι μέσα με το νούμερο της βίδας και όσες είναι στο motherboard πάνω ανάλογα με τον τύπο τους αν δεν έχει νούμερο δίπλα τις μαρκάρω με ανεξίτηλα χρώματα για να θυμάμαι που πάνε.

Δημοσ.

Αυτό που πόσταρες εμένα δεν θα με εξυπηρετούσε πάντως. Προτιμάω αυτό που πόσταρε ο άδικος και με τα μεγέθη πολύ πολύ απλά σημειώνεις. Εγώ συνήθως βάζω ένα χαρτάκι μέσα με το νούμερο της βίδας και όσες είναι στο motherboard πάνω ανάλογα με τον τύπο τους αν δεν έχει νούμερο δίπλα τις μαρκάρω με ανεξίτηλα χρώματα για να θυμάμαι που πάνε.

Στην αρχή το έκανα έτσι αλλά πάντα έμενα με 2-3 βιδες περίσσευμα...Το αρνητικο στον τρόπο που το κάνω πιστευω είναι αν πας να αφήσεις κανα καφε η ξεχαστεις και τις παρεις παραμαζωμα. Οπως βολεύεται ο καθένας ομως...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...