Astynax Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα, Θα ήθελα να με βοηθήσετε στο εξής : Θέλω να επαναφέρω το HP 6730s στην εργοστασιακή του κατάσταση (χρησιμοποιώντας το boot recovery menu της HP) αλλά έχω δημιουργήσει ένα partition στον σκληρό στον οποίο έχω τα data μου. Ξέρει κανείς αν θα διαγραφεί μετά από το recovery ? Ευχαριστώ!
alexzzz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 το partition το δημιούργησες μετά την εγκατάσταση με άλλο πρόγραμμα ή κατά την πρώτη φόρα που άνοιξες το laptop;
Astynax Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μετά την εγκατάσταση, με easeus partition manager νομίζω.
alexzzz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 μπακαλίστικα και χωρίς να το έχω δοκιμάσει νομίζω ότι θα το σβήσει. Ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι το backup των αρχείων σε άλλο δίσκο και βουρ για το recovery.
Astynax Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Χμ... και εγώ αυτό πιστεύω... αλλά ποιος κάνει backup ... Σκέφτηκα και κάτι άλλο βέβαια. Να περάσω manually Win7 (έχει vista by default) και να σβήσω μόνο το c: partition. Σε αυτήν την περίπτωση, και εφ' όσον δεν πειράξω το μανίσιο recovery partition ξέρετε μήπως αν θα μπορέσω στο μέλλον να κάνω αν χρειαστεί reset to factory settings? Ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα