Προς το περιεχόμενο

Provlima me Divx 5.05 Codec

pramanta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα,

Ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων αν φανώ κουραστικός αλλά για να σας δώσω να καταλάβετε τι έπαθα πρέπει να διαβάσετε τα παρακάτω:

Έχω ένα σύστημα Ρ4 2.53Ghz με WinXP Pro Greek και ειχα εγκατεστημένο τον Codec Divx 5.02 ο οποίος και δούλευε άψογα.

Κάποια στιγμή είπα να εγκαταστήσω τον Divx 5.05 Pro τον οποίο κατέβασα από το Insomnia. (Ισως έκανα βλακεία που τον εγκατέστησα πάνω από τον Divx 5.02 χωρίς να τον κάνω uninstall πρώτα.)

Μόλις όμως το έκανα αυτό, ενώ λειτουργούσε κανονικά το decoder filter δεν φαινόταν πουθενά το encoding tool, κοινώς δεν μπορούσα να κάνω encoding με τοn Divx Codec!!!!

Ψάχνοτας με το Gspot 2.2 βρήκα να αναφέρει δύο φορές το decoder filter αλλά καμία τον Divx 5.05 Pro Codec. Επίσης για να κάνω Divx αρχεία από DVD χρησιμοποιώ το All-In-One DVDx 2.2. Από τότε που συνέβει αυτό ούτε εκεί τον εμφανίζει.

Έκανα unistall και όχι μόνο.... Πήγα στο Registry και έσβησα όποια αναφορά ειχε μέσα το "Divx" και ξαναέκανα install. Αποτέλεσμα ... Μουλάρι ο Αστραχάν.

Κάποιος μου είπε ότι δεν φταίει ο codec ο ίδιος, αλλά άλλοι codecs που είναι εγκατεστημένοι (π.χ. της Microsoft) και δεν είναι συμβατοί με τον Divx. Αληθεύει αυτό;

Παιδιά δεν ξέρω έχω μπερδευτεί τόσο πολύ που μου 'ρχεται να πάρω τα βουνά...

Sorry για το χρόνο σας και ευχαριστώ πολύ..

Δημοσ.

Dokimase ton e3eis "anorthodo3o" tropo:

eggatestise ton 5.0.5

kane reboot

uninstall 5.0.5

kane reboot

install 5.0.2

uninstall 5.0.2

kane reboot

install 5.0.5 kai des an doulevei

Dokimase kai to enalaktiko:

Kane uninstall opoio divx exeis

ani3e to system.ini apo tin fakelo ton windows kai diagrapse opoia grami anaferete ston divx kai meta dokimase na kaneis install ton 5.0.5 xana

P.S. gia pan endexomeno, prin na pira3eis to system.ini kane ena copy tou arxeiou aftou.

Erotisi: eggatestises pote codec packs?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...