mynam3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Υπαρχει κατι τετοιο; Δηλαδη να πληρσω π.χ 20 ευρω και να ειμαι σε ολα μεσα για να μπορω να κατεβαζω;
basilis5 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 off topic, εσυ το εκανες αυτο το εφετζιδικο ή ετσι ειναι το λινκ;
mynam3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Για easybytez παιζει κατι; Οσα εχει στο google δεν κανουν
nilosgr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Για easybytes όχι δύσκολα θα βρεις... Για τα αλλά ίσως βρεις, αλλά ύστερα από αρκετό ψάξιμο και αφού φας 15 διαφημίσεις στη μάπα... Υπάρχουν και επί πληρωμή υπηρεσίες όπως alldebrid, real-debrid, max-debrid, οι οποίες κάνουν ακριβώς αυτό που λες, πληρώνεις 4-5€ το μήνα και έχεις premium σε αρκετούς hosters. Μάλιστα τα δύο τελευταί που σου γράφω έχουν δυνατότητα να πληρώνεις και με sms, εγώ που έχω καρτοσυμβόλαιο και δεν χαλάω το υπόλοιπο, εκεί που θα "εξαφανιστεί" λόγω του ότι περνάει ο μήνας, πάω και το επενδύω στο real debrid :-P
brickman Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 off topic, εσυ το εκανες αυτο το εφετζιδικο ή ετσι ειναι το λινκ; Υπαρχει σαιτ σαν το γκουγκλ το οποιο σου δινει ενα λινκ στο τελος το οποιο κανει οτι ειδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα