Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

το laptop είναι 2-3 εβδομάδων έβαλα να παίξω ένα game και μου ανέβασε θερμοκρασία στου 80 βαθμούς και σήμερα βλέπω να βγάζει κρύο αέρα και παίζει στου 50 τι μπορεί να γίνεται??

ο επεξεργαστής είναι ο intel B970

Δημοσ.

Μα ειναι φυσικο αυτο.

Στα παιχνιδια, τα λαπτοπ παντα ανεβαζουν αισθητα την θερμοκρασια τους.

Στο ιντερνετ ομως, που δεν ζοριζεται, πεφτει η θερμοκρασια σε πιο φυσιολογικα επιπεδα.

Δημοσ.

4 βαθμοι δεν ειναι και τιποτα για λαπτοπ..

Με ποιο προγραμμα μετρας την θερμοκρασια;

Τι δισκο εχεις; Αν ειναι στις 5400 στροφες, λογικα θα εχεις μεχρι 40 βαθμους το πολυ.

Δημοσ.

πάνω κάτω τα ιδία μου δείχνει αλλά είδα κάτι περίεργο! στον core 0 η ταχύτητα είναι 2295 λογικό

στον core 1 όμως είναι 798 γιατί τόσο λίγο???

post-246125-0-73822900-1346578610_thumb.jpg

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης παίζει απο 800 εώς το μέγιστο . Έτσι πρέπει να κάνει ανάλογα τις απαιτήσεις . Μπορει την ώρα που μέτρησε να ήταν στην αλλαγή .

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

ωραία γιατί είχα τρομαξη λίγο

μου δώσανε κάτι ram αλλά έχουν άλλο clock και άλλη χωρητικότητα και θέλω να της βάλω και της 3 μαζί κάνουν να τις βάλω??

αυτές μου δώσανε http://www.arrownac....46S8237028N2406

στην φωτογραφία φαίνονται ποιες έχω

είδα ότι η ram που έχω είναι single οπότε έχω 2 slot να το αφήσω οπός είναι η να βάλω 2 slot dual! των 2 GB

post-246125-0-01087600-1346580927_thumb.jpg

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι εχεις 2 slots ελευθερα. Κανε scroll να φανει. Λογικα θα εχεις 2 συνολικα οποτε βαλε τις 2 μεγαλυτερες. Αν εχουν διαφορετικες συχνοτητες , θα δουλεψουν σε αυτην της χαμηλοτερης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...