mynam3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια χαρα. Η μητρικη μου εχει τα εξης: 1 x PCI Express 2.0 x16 slot (green @ x16 mode) - 1 x PCI Express 2.0 x1 slot - 2 x PCI slots - Supports ATI™ Hybrid CrossFireX™ Η onboard καρτα πλεον δεν με καλυπτει, εχω καταλαβει οτι δεσμευει και μνημη αν παιζω καποιο παιχνιδι, τι μπορω να βαλω πανω για να παει καπως καλυτερα; Με μια προχειρη ματια σε διαφορα καταστηματα πλεον οι περισσοτερες ειναι ddr3, θα τις δεχεται; Απο αυτην που εχει ηδη πανω ( - Integrated AMD Radeon HD 3200 graphics ), θα ειναι καλυτερη π.χ η Sapphire 5450 SVGA;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Καταρχήν οι περισσότερες είναι πλέον gddr5 και η μητρική σου τις υποστηρίζει μια χαρά. Μην συγχέεις τη μνήμη της κάρτας γραφικών με την μνήμη του συστήματος είναι 2 τελείως διαφορερικά πράγματα. Με την κάρτα που κοιτάς, δεν θα μπορείς να παίξεις παιχνίδια. Αν θέλεις γράψε αναλυτικά: -το σύστημά σου -ποιό ακριβώς τροφοδοτικό έχεις (όχι μόνο τα watt) -την οθόνη σου -πόσα διατίθεσαι να δώσεις.
mynam3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Athlon X2 εχω στα 2,8 Το τροφοδοτικο ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.663425 Η οθονη ειναι μια samsung 17' 2χ1 gb ram εχω dd2 στα 667 Μπορω να δωσω μεχρι 60ε
Δεινόσαυρος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Στα λεφτά που δίνεις, κοιτάς μόνο μεταχειρισμένη κάρτα, αν θέλεις να παιζεις παιχνίδια. Θα σου πρότεινα να δεις καμια 4850 αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα την αντέξει το τροφοδοτικό σου. Η μόνη λύση που βλέπω, είναι να ανέβεις στα 80 ευρώ μήπως και μπορέσεις να βρεις κάποια 7750 μεταχειρισμένη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα