Tzimmys Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Εδώ και λίγο καιρό δεν μπορώ να αξιολογήσω σε αγγελίες. Why?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως προσπαθείς να αξιολογήσεις παλαιότερες αγγελίες; Ή "κλειδωμένες";
Tzimmys Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, κλειδωμένη είναι, αλλά αφού χρειάζεται και λίγος χρόνος μέχρι να είναι σίγουρες και οι δύο πλευρές...
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Στο παλαιοτερο software του φορουμ μπορουσες να αξιολογησεις και με κλειδωμενη αγγελια. Με το καινουριο δεν εχω ιδία εμπειρια. Παντως δεν ηταν παραλογο. Πουλουσα -> κλειδωνα -> σε μερικες ωρες αλληλοαξιολογιομασταν με τον εκαστοτε χρηστη. εαν φταιει αυτο για τον Tzimmys
areas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Γειά. Κι εγώ δε μπορώ ν'αξιολογήσω αγγελίες και δεν είναι και κλειδωμένες. Ξέρει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι;
PREDATOR 15 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά και εδώ το ίδιο πρόβλημα με τον από πάνω φίλο. Σε αγγελίες που έχω λάβει μέρος και δεν είναι κλειδωμένες, ενώ με έχουν αξιολογήσει ως αγοραστή εγώ δεν μπορώ αξιολογήσω. Δεν βγάζει κανένα μήνυμα απλά κάνεις κλίκ και δεν σε πάει στην μάσκα αξιολόγησης........
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Είναι πρόσφατες οι αγγελίες στις οποίες δεν σας επιτρέπεται η αξιολόγηση;
Tzimmys Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Η δικιά μου ήταν σχετικά πρόσφατη, κάτω του μηνός. Ήταν δικιά μου την οποία είχα κλειδώσει, μιας και η πώληση είχε γίνει. Μετά από καμιά βδομάδα που πήγα να κάνω την αξιολόγηση, δεν με άφηνε (δεν μου έδινε τέτοια επιλογή). Δυο- τρεις μέρες αφότου άνοιξα το θέμα, με άφησε. Ελπίζω να μην έκανα εγώ κάποια πατάτα...
caveneo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Αν κλειδώσω την αγγελία, μπορεί αυτός που πήρε το προϊόν να αφήσει αξιολόγηση; Όταν κλειδώνω την αγγελία σημαίνει πως πουλήθηκε ή πρέπει να κάνω επεξεργασία την αγγελία και να προσθέσω [πουλήθηκε];
PhoenixV23 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2012 Αν την κλειδωσεις μπορει ο αγοραστεις να αφησει αξιολογηση μεχρι και 2-3, δεν ειμαι απολυτως σιγουρος. Απο εκει και περα οταν κλειδωνεις την αγγελια μπορει να σημαινει πολλα πραγματα, απο το οτι πουληθηκε ενα προιον, ή οτι απλα το αποσυρεις. Καλο ειναι να περιμενεις να ολοκληρωθουν οι αξιολογησεις και μετα να κλειδωσεις μια αγγελια, δεν εχει κανενα νοημα να το κανεις νωριτερα, οπως επισης καλο ειναι (απλα προς ενημερωση) να επισημανεις στην αγγελια οτι το προιον πουληθηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα