Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενδιαφέρουσα πρόταση από τη Samsung στα πλαίσια της IFA 2012, την οποία ονομάζει ‘διάφανη LCD οθόνη’ (transparent LCD). Πρόκειται ουσιαστικά για μία οθόνη LCD που ακουμπά πάνω σε ήδη υπάρχοντα κρύσταλλα (όπως το κρύσταλλο του παραθύρου σας) και η οποία επιτρέπει την προβολή εικόνας χωρίς να χάνετε την θέα σας.

Όπως θα δείτε και στο σχετικό video, η οθόνη μπορεί να προβάλει κάθε είδους πληροφορίες και εικόνες είτε από τον υπολογιστή μας είτε από άλλη πηγή. Έτσι μπορούμε να βλέπουμε στο παράθυρό μας πληροφορίες για τον τελευταίο ποδοσφαιρικό αγώνα, να διαβάζουμε τα νέα από το αγαπημένο μας ειδησιογραφικό site, να δούμε μερικές φωτογραφίες ή, όταν βαρεθούμε, να κλείσουμε τα (ψηφιακά) στόρια για να συσκοτίσουμε το δωμάτιο.

https://www.youtube.com/watch?v=Sw8Uk_vl0YI

Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα ή την τιμολόγηση του συγκεκριμένου προϊόντος αλλά σίγουρα πρόκειται για μία εντυπωσιακή πρόταση.

Δημοσ.

Πολύ ωραίο και εντυπωσιακό αλλα ψάχνω όλο το σπίτι μου όλο μπαλκόνο πόρτες ειναι μόνο το παραθυρακι του μπανιου εχω το οποίο δεν μου ειναι βολικό συνήθως πάω εκεί για χε.... και αυτο μου πέφτει λιγο ψηλά.

• Like 1
Δημοσ.
Απλά φανταστικό.....

...... ελπίζω να μην κοστίζει όσο ένα αυτοκίνητο ....

Ε όχι και ισα με ένα αυτοκινητο.. Με 2 μπορεί :)

Μπορείς να μου πεις αν η πλευρά του χρήστη είναι φανερή από πλευρά έξω από το παράθυρο όταν χρησιμοποιείς την οθόνη;

Προφανώς ότι βλέπεις απο μέσα θα βλέπεις και απο εξω.. Πχ οι περσίδες για να κοβουν ολο το φως μέσα στο δωμάτιο, ούτε και απο εξω θα βλέπεις.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Απ' ότι φαίνεται όποιος το θέλει δεν θα χρειαστεί να δώσει το αυτοκίνητο του για το αποκτήσει!

http://tap.tl/shop/

Ετσι νωμιζεις!

Ξερεις ποσα παραθυρα εχει το σπιτι μου?:P

• Super Moderators
Δημοσ.

και το βράδυ να αφήνεις τα τζάμια ανοιχτά για να μην τα σπάσουν σε περίπτωση ληστείας :P

Δημοσ.

Ή ένα μυνημα γραμμένο πανω τους, μιας και μπορούν να το κάνουν αυτό: "Μη σπατε τα τζαμια, κλεφτε τα. Ειναι ότι πολυτιμότερο υπάρχει σπίτι.."

Περα απο την πλάκα, προφανώς δε θα βαλει κανεις σε όλα τα παράθυρα. Πχ σε καποιο παράθυρο που βολευει για τετοια δουλεια στο καθιστικό, δε θα ήταν καθόλου άσχημο, και μάλλον οικονομικά αποδεκτό..

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι θα κοστίζει πολύ παραπάνω από ένα κανονικό πάνελ οθόνης. Για το λόγο ότι δεν έχει κάτι καινούριο σαν τεχνολογία απλά μέχρι τώρα δεν είχε εφαρμοστεί σε παράθυρα (μάλλον..). Κάτι που βρήκα με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google. Νομίζω κάπου είχα δει παλιότερα και κάτι οθόνες λάπτοπ διάφανες..

Κάτι από iron man μου θύμισε!

edit: Τώρα είδα μια τιμή πιο πάνω και είναι όντως ακριβούτσικο αλλά αφού υπήρχε σαν τεχνολογία μάλλον είναι ακριβό επειδή είναι και καινούριο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...