Προς το περιεχόμενο

Razer Lycosa ή Black Widow ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα!

Θελω να παρω ενα πληκτρολογιο και εχω στο μυαλο μου αυτα τα δυο. Μην μου προτεινετε αλλα, θελω γνωμες μονο για τα συγκεκριμενα :) Με ενδιαφερει τα πληκτρα να εχουν μαλακη αφη και να μην κανει υπερβολικο θορυβο οσο τα παλια ασπρα πληκτρολογια (τετοιο εχω). Ειμαι hardcore gamer και θελω να πληκτρα να μην ειναι κουραστικα αφου χρησιμοποιω τα W A S D C SHIFT κ.λ.π για παρα πολλη ωρα. Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Δημοσ.

λοιπον παρε το lycosa ειναι τελειο αυτο εχω εγω http://postimage.org/image/ots858kb3/ (το lycosa εχει και φοτιζομενα πληκτρα απλοσ με το φλασ δν φενονται επισης μπορεις να ρυθμισεις αν θεσ να φοτιζονται μονο τα πληκτρα wasd η ολο η και καθολου +οτι εχει την καλυτερη αφη σαν να σε κανει καποιος μασαζ τα δαχτυλα ειναι :D

Δημοσ.

λοιπον παρε το lycosa ειναι τελειο αυτο εχω εγω http://postimage.org/image/ots858kb3/ (το lycosa εχει και φοτιζομενα πληκτρα απλοσ με το φλασ δν φενονται επισης μπορεις να ρυθμισεις αν θεσ να φοτιζονται μονο τα πληκτρα wasd η ολο η και καθολου +οτι εχει την καλυτερη αφη σαν να σε κανει καποιος μασαζ τα δαχτυλα ειναι :D

Ok, σε ευχαριστω πολυ! Αυτο ηθελα εξ αρχης αλλα το οτι πολλοι μιλανε για το Black Widow με εκανε να το ψαξω παραπανω... απλα, να ρωτησω αν ξερετε, μηπως το Black Widow ειναι απλο, αλλα τα λεφτα του τα κανει το οτι ειναι μηχανικο? Αν ναι, μαλλον θα παρω το Lycosa!

Δημοσ.

Ok, σε ευχαριστω πολυ! Αυτο ηθελα εξ αρχης αλλα το οτι πολλοι μιλανε για το Black Widow με εκανε να το ψαξω παραπανω... απλα, να ρωτησω αν ξερετε, μηπως το Black Widow ειναι απλο, αλλα τα λεφτα του τα κανει το οτι ειναι μηχανικο? Αν ναι, μαλλον θα παρω το Lycosa!

κοιτα και τα δυο ειναι τελεια αλλα το lycosa ειναι λιγο ποιο ομωρφο στην εμφανιση(για μενα) το black window θυμιζει λιγο πληκτρολογιο του 80s :D
Δημοσ.

ναι (αλλα να ξερεις ολα τα razer θελουν πολυ σκουπισμα εχει μεσα ειδικο πανακι στο πληκτρολογιο ;) )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...