Anorymous Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δικαστήριο δεν πάει κανένας πλέον...δεν συμφέρει οικονομικά για να διεκδικήσεις 4-5 μηνιάτικα να το τρέξει ο άλλος έτσι...αυτό που κάνει το 90% είναι εκχώρηση των μισθωμάτων στο δημόσιο ώστε να μην χρειαστεί να πληρώσει τον φόρο για νοίκια που δεν πήρε(το κράτος ζητάει τον φόρο του και στα αρχίδια του αν εσυ έχεις πληρωθεί το νοίκι σου). Τώρα για 2 μήνες ούτε αυτό παίζει να κάνει γιατί πόσο φόρο να του αναλογούν τα χρωστούμενα σου..να έχει 300 ευρώ νοικι..στους 5 μηνες σου λεω να ειναι ακομα απληρωτα απο τους 2 που εισαι τωρα ο φορος ειναι 160 ευρώ..του λες σου αφηνω το κλιματιστικο που κάνει και παραπάνω και φεύγω 500 ευρω ειναι δυο ενοικια 2 χ 250, στην ουσια ειναι πιο λιγα γιατι ειναι και 300 ευρω εγγυηση και δεν του εχω κανει ζημιες αλλα δεν την πολυ υπολογιζω γιατι μπορει να μην μου την δωσει ή να παει να με φαει αυτος. Αυτο που λες για την εφορεια τι ακριβως παιζει θα χρωσταω στην εφορεια 500 ευρω που ειναι τα ενοικια ή 50 ευρω που ειναι το 10% της φορολογιας απο το ενοικιο ?
Zein Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Mονο ενας μακακας σπιτονοικοκυρης, ειδικα στην σημερινη εποχη που καμια δουλεια και μισθος δεν ειναι σιγουρος, θα κυνηγησει δικαστικα τον νοικαρη του για να του πληρωσει ενοικια μηνων που ο αλλος α) ουτε θελει και β) ουτε καν μπορει να δωσει ενω παραλληλα δε θα μενει καν εκει! Συγνωμη αλλα σε τετοια περιπτωση οι ηθικοι φραγμοι και οι παραλογοι νόμοι πρεπει να κανουν περα και να επικρατησει το πραγματικα σωστο.. Εχω μπλεξει στο παρελθον με τετοιου ειδους μακακα που μου εστειλε μεχρι και εξωδικο (περα απο απειρες φωνες και απειλες!) για να τον πληρωσω τα ενοικια του επομενου χρονου(!!!) - εγω φοιτητης τοτε οπου εχασα και τη δουλεια μου και δεν ειχα οχι χρηματα για ενοικιο αλλα καλα καλα για να γεμισω το φοιτητικο ψυγειακι μου..- , και επειδη σκεφτηκα πως εχω να κανω με εναν κυριολεκτικα βρωμιαρη που απειλει φοιτητες, αποφασισα να το παιξω και εγω λιγο βρωμικα και του ειπα πως θα στειλω την υποθεση στο σδοε με καταγγελια μπας και βρεθει καποια ακρη στο θεμα.. δε με ξαναενοχλησε ποτε μετα απο αυτο χεχε. Ειναι οπως σου ειπαν στο πρωτο ποστ, αμα θελει ο ιδιοκτητης να σου κανει ζημια μπορει να στην κανει πολυ ευκολα , αλλα μη ξεχνας πως μπορεις να του κανεις και εσυ ευκολα. Καλο ειναι οταν ψαχνουμε για σπιτια να μην κοιταμε μονο το σπιτι, αλλα και τον σπιτονοικοκυρη, επειδη θες δε θες θα τον εχεις πανω απο το κεφαλι σου με τον εναν ή με τον αλλο τροπο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Για ποιο λογο σου ζητησε ενοικια του επομενου χρονου;
gigisoni Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Α δηλαδη το δικαστηριο δεν αναγνωριζει την καλη προθεση δηλαδη οτι δεν ηθελω να του τα φαω απλα δεν ειχα να του τα δωσω ? Και αν δεν ερθει να παρει τα κλειδια γιατι μενει επαρχια τι κανω ? Α δεν ασχολούμαι άλλο, αποχωρώ...
Backpacker Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 500 ευρω ειναι δυο ενοικια 2 χ 250, στην ουσια ειναι πιο λιγα γιατι ειναι και 300 ευρω εγγυηση και δεν του εχω κανει ζημιες αλλα δεν την πολυ υπολογιζω γιατι μπορει να μην μου την δωσει ή να παει να με φαει αυτος. Αυτο που λες για την εφορεια τι ακριβως παιζει θα χρωσταω στην εφορεια 500 ευρω που ειναι τα ενοικια ή 50 ευρω που ειναι το 10% της φορολογιας απο το ενοικιο ? Εσύ ΑΑΑΝ(μεγάλο αν) κανει εκχώρηση μισθίων (2 μισθίων πες) στο δημοσιο και εκδικαστεί μετά από κάνα 2-3 χρόνια η υπόθεση θα χρωστάς 250*2 άρα 500...ο σπιτονοικοκύρης σου εννοώ ότι αν δεν κάνει εκχώρηση θα πρέπει να πληρώσει στην εφορία 11% φόρο για τα νοίκια που δεν πήρε(και για αυτά που πήρε φυσικά αλλά τώρα μιλάμε για αυτά που δεν πήρε)...αν εσύ του αφήσεις σου λέω 2 νοίκια απλήρωτα..άρα 500 ευρώ...αυτός θα πρέπει να πληρώσει το 11% αυτών των 500 ευρώ στην εφορία σαν φόρο παρόλο που δεν τα εισέπραξε ποτέ..αυτό το ποσό είναι 55 ευρώ...ε για 55 ευρώ αν του πεις να του αφήσεις κάτι στο σπίτι και να φύγεις θα τα βρείτε. Κατάλαβες τι παίζει τώρα?Πως έιναι το σκηνικό?
Zein Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Για ποιο λογο σου ζητησε ενοικια του επομενου χρονου;Κανονικα ειχαμε συμβολαιο 2 χρονων και πες πχ το συμβολαιο αυτο εληγε τον σεπτεμβριο. Εγω του ανακοινωσα κοντα στον μαιο πως τον αυγουστο θα του φυγω , και αρα στην ουσια θα εσπαγα το συμβολαιο για 1 μηνα στα 2 χρονια. Στο εξωδικο που μου εστειλε ομως, το οποιο ειχε μεσα αληθειες, εκανε επικληση σε αυτον τον παρανοικό νόμο που ειναι κομμενος και ραμμενος για τους ιδιοκτητες σπιτιων , συμφωνα με τον οποιο ολα τα συμβολαια ενοικιασης σπιτιων στην πραγματικοτητα ειναι 3 χρονων, και πως αμα σπασεις την συμφωνια (οπως και εκανα για ενα μηνα ομως απλα!!) τοτε "τιμωρεισαι" και θα πρεπει να αποζημειωσεις τον ιδιοκτητη μεχρι το περας της τριετιας. Αμα καθομουν 2 χρονια ακριβως , ή 2 χρονια και 1 μηνα, 2 μηνες, 3 μηνες κτλ, τοτε αυτος ο παραλογος νομος δε με επιανε επειδη μετα την 2ετια τα πραγματα χαλαρωνουν για τον ενοικιαστη και στην ουσια μπορεις να φυγεις οποτε θελεις, αφου δωσεις την καταλληλη προειδοποιηση εγκαιρα. νομιζω 1 μηνα ειναι αν θυμαμαι καλα. Το συγκεκριμενο καθικι λοιπον, και ναι τον λεω καθικι επειδη σε ολους τους φοιτητες πριν απο εμενα τους ειχε κλεψει τις εγγυησεις περα το οτι τους τρομοκρατουσε με δικαστηρια οπως εκανε και σε εμενα , επικαλεστηκε αυτον τον νομο της 3ετιας και σε μια δικαστικη διαμαχη θα κερδιζε μαλιστα την δικη και απο πανω οποτε στο τελος οχι μονο θα του πληρωνα κερατιατικα τα ενοικια απο ενα σπιτι που.. δε θα εμενα καν για εναν ολοκληρο χρονο, αλλα θα ειχα μετα να πληρωσω και δικαστικα εξοδα, και λοιπες ιστοριες που και μονο που τα σκεφτεσαι ζαλιζεσαι. Ειχα ρωτησει καμποσους δικηγορους και ολοι μου λεγανε πως ειχε δικιο ο ενοικιαστης , αλλα παραλληλα ολοι μου λεγανε να βρω αλλον τροπο να του την φερω ωστε να τον αποτρεψω να το παμε δικαστικα το θεμα. Η δικαιοσυνη ειναι τυφλη, εγω για 1 μηνα στα 2 χρονια θα εβρισκα τον μπελα μου, ασχετα αμα τους υπολοιπους 23 πιο πριν κραταγα το σπιτι πεντακαθαρο και σαν καινουριο , πληρωνα παντα στην ωρα μου, δε διημιουργουσα ποτε προβλημα κτλ κτλ. Για αυτο λεω, ειναι να μην μπλεξεις με μακακα ιδιοκτητη, γιατι ο μονος τροπος να τον αντιμετωπισεις θα ειναι να γινεις και εσυ μακακας στο τελος.. Δεν μπορω να πιστεψω πως την σημερινη ημερα με την συγκεκριμενη καταςταςη της χωρας υπαρχουν τοσο ακαρδα ατομα που θα προσπαθησουν να κυνηγησουν τον ενοικιαστη με αυτον τον αδικο τροπο. μαυριστε τους χωρις ελεος.!
Backpacker Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Κανονικα ειχαμε συμβολαιο 2 χρονων και πες πχ το συμβολαιο αυτο εληγε τον σεπτεμβριο. Εγω του ανακοινωσα κοντα στον μαιο πως τον αυγουστο θα του φυγω , και αρα στην ουσια θα εσπαγα το συμβολαιο για 1 μηνα στα 2 χρονια. Στο εξωδικο που μου εστειλε ομως, το οποιο ειχε μεσα αληθειες, εκανε επικληση σε αυτον τον παρανοικό νόμο που ειναι κομμενος και ραμμενος για τους ιδιοκτητες σπιτιων , συμφωνα με τον οποιο ολα τα συμβολαια ενοικιασης σπιτιων στην πραγματικοτητα ειναι 3 χρονων, και πως αμα σπασεις την συμφωνια (οπως και εκανα για ενα μηνα ομως απλα!!) τοτε "τιμωρεισαι" και θα πρεπει να αποζημειωσεις τον ιδιοκτητη μεχρι το περας της τριετιας. Αμα καθομουν 2 χρονια ακριβως , ή 2 χρονια και 1 μηνα, 2 μηνες, 3 μηνες κτλ, τοτε αυτος ο παραλογος νομος δε με επιανε επειδη μετα την 2ετια τα πραγματα χαλαρωνουν για τον ενοικιαστη και στην ουσια μπορεις να φυγεις οποτε θελεις, αφου δωσεις την καταλληλη προειδοποιηση εγκαιρα. νομιζω 1 μηνα ειναι αν θυμαμαι καλα. Το συγκεκριμενο καθικι λοιπον, και ναι τον λεω καθικι επειδη σε ολους τους φοιτητες πριν απο εμενα τους ειχε κλεψει τις εγγυησεις περα το οτι τους τρομοκρατουσε με δικαστηρια οπως εκανε και σε εμενα , επικαλεστηκε αυτον τον νομο της 3ετιας και σε μια δικαστικη διαμαχη θα κερδιζε μαλιστα την δικη και απο πανω οποτε στο τελος οχι μονο θα του πληρωνα κερατιατικα τα ενοικια απο ενα σπιτι που.. δε θα εμενα καν για εναν ολοκληρο χρονο, αλλα θα ειχα μετα να πληρωσω και δικαστικα εξοδα, και λοιπες ιστοριες που και μονο που τα σκεφτεσαι ζαλιζεσαι. Ειχα ρωτησει καμποσους δικηγορους και ολοι μου λεγανε πως ειχε δικιο ο ενοικιαστης , αλλα παραλληλα ολοι μου λεγανε να βρω αλλον τροπο να του την φερω ωστε να τον αποτρεψω να το παμε δικαστικα το θεμα. Η δικαιοσυνη ειναι τυφλη, εγω για 1 μηνα στα 2 χρονια θα εβρισκα τον μπελα μου, ασχετα αμα τους υπολοιπους 23 πιο πριν κραταγα το σπιτι πεντακαθαρο και σαν καινουριο , πληρωνα παντα στην ωρα μου, δε διημιουργουσα ποτε προβλημα κτλ κτλ. Για αυτο λεω, ειναι να μην μπλεξεις με μακακα ιδιοκτητη, γιατι ο μονος τροπος να τον αντιμετωπισεις θα ειναι να γινεις και εσυ μακακας στο τελος.. Δεν μπορω να πιστεψω πως την σημερινη ημερα με την συγκεκριμενη καταςταςη της χωρας υπαρχουν τοσο ακαρδα ατομα που θα προσπαθησουν να κυνηγησουν τον ενοικιαστη με αυτον τον αδικο τροπο. μαυριστε τους χωρις ελεος.! Η σχέση ενοικιαστή-σπιτονοικοκύρη είναι πραγματικά λαχείο...ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου κάτσει...και αυτό φυσικά ισχύει και από τις 2 πλευρές..έχω υπάρξει και από τις δύο πλευρές και ευτυχώς όταν νοίκιαζα πέτυχα άριστους σποιτονοικοκύρηδες και σε αυτά που νοίκιαζαν οι γονείς σαν σπιτονοικοκύρηδες, πλέον τώρα που είναι δικά μου τα νοικιάζω εγώ σε άλλους, μέχρι τώρα χτύπα ξύλο έχω καταφέρει και τα δινα πάντα σε άτομα που είτε ήταν γνωστοί είτε με συστάσεις από δικά μου άτομα εμπιστοσύνης.
gigisoni Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Κανονικα ειχαμε συμβολαιο 2 χρονων και πες πχ το συμβολαιο αυτο εληγε τον σεπτεμβριο. Εγω του ανακοινωσα κοντα στον μαιο πως τον αυγουστο θα του φυγω , και αρα στην ουσια θα εσπαγα το συμβολαιο για 1 μηνα στα 2 χρονια. Στο εξωδικο που μου εστειλε ομως, το οποιο ειχε μεσα αληθειες, εκανε επικληση σε αυτον τον παρανοικό νόμο που ειναι κομμενος και ραμμενος για τους ιδιοκτητες σπιτιων , συμφωνα με τον οποιο ολα τα συμβολαια ενοικιασης σπιτιων στην πραγματικοτητα ειναι 3 χρονων, και πως αμα σπασεις την συμφωνια (οπως και εκανα για ενα μηνα ομως απλα!!) τοτε "τιμωρεισαι" και θα πρεπει να αποζημειωσεις τον ιδιοκτητη μεχρι το περας της τριετιας. Αμα καθομουν 2 χρονια ακριβως , ή 2 χρονια και 1 μηνα, 2 μηνες, 3 μηνες κτλ, τοτε αυτος ο παραλογος νομος δε με επιανε επειδη μετα την 2ετια τα πραγματα χαλαρωνουν για τον ενοικιαστη και στην ουσια μπορεις να φυγεις οποτε θελεις, αφου δωσεις την καταλληλη προειδοποιηση εγκαιρα. νομιζω 1 μηνα ειναι αν θυμαμαι καλα. Το συγκεκριμενο καθικι λοιπον, και ναι τον λεω καθικι επειδη σε ολους τους φοιτητες πριν απο εμενα τους ειχε κλεψει τις εγγυησεις περα το οτι τους τρομοκρατουσε με δικαστηρια οπως εκανε και σε εμενα , επικαλεστηκε αυτον τον νομο της 3ετιας και σε μια δικαστικη διαμαχη θα κερδιζε μαλιστα την δικη και απο πανω οποτε στο τελος οχι μονο θα του πληρωνα κερατιατικα τα ενοικια απο ενα σπιτι που.. δε θα εμενα καν για εναν ολοκληρο χρονο, αλλα θα ειχα μετα να πληρωσω και δικαστικα εξοδα, και λοιπες ιστοριες που και μονο που τα σκεφτεσαι ζαλιζεσαι. Ειχα ρωτησει καμποσους δικηγορους και ολοι μου λεγανε πως ειχε δικιο ο ενοικιαστης , αλλα παραλληλα ολοι μου λεγανε να βρω αλλον τροπο να του την φερω ωστε να τον αποτρεψω να το παμε δικαστικα το θεμα. Η δικαιοσυνη ειναι τυφλη, εγω για 1 μηνα στα 2 χρονια θα εβρισκα τον μπελα μου, ασχετα αμα τους υπολοιπους 23 πιο πριν κραταγα το σπιτι πεντακαθαρο και σαν καινουριο , πληρωνα παντα στην ωρα μου, δε διημιουργουσα ποτε προβλημα κτλ κτλ. Για αυτο λεω, ειναι να μην μπλεξεις με μακακα ιδιοκτητη, γιατι ο μονος τροπος να τον αντιμετωπισεις θα ειναι να γινεις και εσυ μακακας στο τελος.. Δεν μπορω να πιστεψω πως την σημερινη ημερα με την συγκεκριμενη καταςταςη της χωρας υπαρχουν τοσο ακαρδα ατομα που θα προσπαθησουν να κυνηγησουν τον ενοικιαστη με αυτον τον αδικο τροπο. μαυριστε τους χωρις ελεος.! Σε περίπτωση που πήγαινε δικαστικά η υπόθεση θα την κέρδιζε ο ιδιοκτήτης ΜΟΝΟ αν μπορούσε να αποδείξει ότι δεν μπόρεσε να βρει άλλο ενοικιαστή για το διάστημα που διεκδικούσε τα ενοίκια από εσένα. Αν το είχε νοικιάσει, ή αν εσύ πχ πήγαινες 2-3 άτομα σαν μάρτυρές σου που να βεβαίωναν ότι ήθελαν να νοικιάσουν το ακίνητο έστω και με λιγότερα χρήματα αλλά δεν το έδωσε ο ιδιοκτήτης, το τρίτο το μακρύτερο θα του εδινε το δικαστήριο. Έριχνε άδεια να πιάσει γεμάτα ο τύπος από άτομα που θα φοβόντουσαν. Ο νόμος της τριετίας βασικά εξασφαλίζει τον ενοικιαστή και όχι τον ιδιοκτήτη. Γενικά η νομοθεσία δεν ευνοεί τους ιδιοκτήτες.
Anorymous Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εσύ ΑΑΑΝ(μεγάλο αν) κανει εκχώρηση μισθίων (2 μισθίων πες) στο δημοσιο και εκδικαστεί μετά από κάνα 2-3 χρόνια η υπόθεση θα χρωστάς 250*2 άρα 500...ο σπιτονοικοκύρης σου εννοώ ότι αν δεν κάνει εκχώρηση θα πρέπει να πληρώσει στην εφορία 11% φόρο για τα νοίκια που δεν πήρε(και για αυτά που πήρε φυσικά αλλά τώρα μιλάμε για αυτά που δεν πήρε)...αν εσύ του αφήσεις σου λέω 2 νοίκια απλήρωτα..άρα 500 ευρώ...αυτός θα πρέπει να πληρώσει το 11% αυτών των 500 ευρώ στην εφορία σαν φόρο παρόλο που δεν τα εισέπραξε ποτέ..αυτό το ποσό είναι 55 ευρώ...ε για 55 ευρώ αν του πεις να του αφήσεις κάτι στο σπίτι και να φύγεις θα τα βρείτε. Κατάλαβες τι παίζει τώρα?Πως έιναι το σκηνικό? Ναι ρε απλα ειναι περιεργοι μερικοι και δεν θελω τραβηγματα στην κατασταση που ειμαι. Στο σπιτι θα αφησω το aircondition αλλα και πολλα αλλα οπως ντουλαπι στο μπανιο και ντουλαπακι σηδερενιο φαρμακειου, επισης κουρτινοξυλα και πολλα αλλα. Να σκεφτεις μεχρι και μεγαλη ντουλαπα σκεφτομαι να του αφησω αν ειναι ενταξει την οποια ειχε αγορασει η μανα μου ενα χιλιαρικο πριν καποια χρονια.
gigisoni Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ναι ρε απλα ειναι περιεργοι μερικοι και δεν θελω τραβηγματα στην κατασταση που ειμαι. Στο σπιτι θα αφησω το aircondition αλλα και πολλα αλλα οπως ντουλαπι στο μπανιο και ντουλαπακι σηδερενιο φαρμακειου, επισης κουρτινοξυλα και πολλα αλλα. Να σκεφτεις μεχρι και μεγαλη ντουλαπα σκεφτομαι να του αφησω αν ειναι ενταξει την οποια ειχε αγορασει η μανα μου ενα χιλιαρικο πριν καποια χρονια. Τον ιδιοκτήτη τον ρώτησες αν θέλει να του αφήσεις τα χρησιμοποιημένα σου πράγματα, ή απλά κάνεις υποθέσεις και να περιμένουμε καινούργιο thread σε λίγες μέρες;
kage Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Πλεον υπαρχουν νομικες εταιρειες(das,arag και σχεδον ολες οι θυγατρικες τραπεζων )για να εχεις νομικη προστασια. οποτε θα πληρωσεις ολα τα ενοικια αν σηκωθεις και φυγεις ή θα πρεπει να το νοικιασεις εσυ ΠΡΙΝ φυγεις αλλιως πρεπει να δικαιολογησεις οχι στα λογια οτι υπαρχει ιατρικο προβλημα ή οικονομικο προβλημα(απολυθηκα απο δουλεια,βρηκα δουλεια σε αλλη πολη). Δειτε το λιγο και απο τις 2 μεριες.δηλ. -ειναι πιο σωστο οποτε θελει ενας ενοικιαστης να φευγει επειδη βρισκει κατι καλυτερο και οι ιδιοκτητες να πληρωνουν ξανα μεσιτες,βαψιμο,κοινοχρηστα ενω ταυτοχρονα τρεχει η φορολογια?-αν ειχες παρει στεγαστικο-καταναλωτικο που υποτιθεται ειναι σχεδον οσο το ποσο ενος ενοικιου θα λεγες τα ιδια?ή εκει θα φοβοσουν γιατι ξερεις οτι η τραπεζα θα σου παρει και το σπιτι και θα μπεις μαυρη λιστα? τεσπα το θεμα οτι στην ελλαδα ιδιοκτητης+ενοικιαστης εχουν μαυρα μεσανυχτα ειναι γνωστο γι αυτο και ακους ολο τετοια σκηνικα... @gigisoni πιστευεις οτι ειναι ευκολο να βρεις 3 ψευδομαρτυρες?να βεβαιωναν πως?προφορικα?εκτος και αν ειχαν υπογραψει σε μεσιτη...
Anorymous Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Τον ιδιοκτήτη τον ρώτησες αν θέλει να του αφήσεις τα χρησιμοποιημένα σου πράγματα, ή απλά κάνεις υποθέσεις και να περιμένουμε καινούργιο thread σε λίγες μέρες; Θα τον ρωτησω αν τα θελει οταν ειναι να φυγω αν δεν τα θελει οτι μπορω θα το πουλησω ή πεταξω και οτι δεν μπορω θα το αφησω μεσα στο σπιτι.
gigisoni Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Θα τον ρωτησω αν τα θελει οταν ειναι να φυγω αν δεν τα θελει οτι μπορω θα το πουλησω ή πεταξω και οτι δεν μπορω θα το αφησω μεσα στο σπιτι. Σκουπιδότοπος είναι το σπίτι και ότι δεν μπορείς θα το αφήσεις μέσα; Μετά γιατί κάποιοι ιδιοκτήτες στραβώνουν και ζητούν να κρατήσουν εγγυήσεις... Τεσπα, αποχωρώ, αυτήν την φορά σίγουρα.
Anorymous Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Σκουπιδότοπος είναι το σπίτι και ότι δεν μπορείς θα το αφήσεις μέσα; Μετά γιατί κάποιοι ιδιοκτήτες στραβώνουν και ζητούν να κρατήσουν εγγυήσεις... Τεσπα, αποχωρώ, αυτήν την φορά σίγουρα. Αμεσως με την κακια στο στομα αν δεν την πεις θα παθεις δηλητηριασει.... Αυτα τα πραγματα ηταν του πατριου μου και της μανας μου πριν μεναμε σαν οικογενια και μετα το νοικιασα εγω με τον αδερφο μου, καποια απο αυτα ειναι του πατριου μου οποτε αν δεν μπορω να τα παρω ας κανονισει με τον πατριο μου που τα αφησε μεσα.
DrLo Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 2) Το κυνηγάς για να πετύχεις δικαστική μείωση του μισθώματος. Με ποιά λογική ένα δικαστήριο μπορεί να υποχρεώσει τον ιδιοκτήτη να ρίξει την τιμή ? Μπορώ να καταλάβω να αποδεσμεύσει τον ενοικιαστή αλλά γιατί είναι λογικό να υποχρεώσει τον ιδιοκτήτη να μπει στην ουσία σε ένα νέο συμβόλαιο με όρους που δε θέλει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα