gergeo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον ξεκιναω το παρον τοπικ για να δουμε ποσο φαν ειμαστε με τις ταινιες. Θα λεμε ποσες ταινιες πανω-κατω εχουμε δει στην ζωη μας(ακομα καλυτερα αν τις εχουμε βαθμολογηση κιολας στο Imdb) και ποιο ειναι το τοπ5 μας. Ξεκινω: Εχω δει περιπου 2020 ταινιες.( http://www.imdb.com/...le_type=feature ) Τοπ5 Τελευταία Έξοδος Ρίτα Χέϊγουόρθ Μονομάχος Fight Club There Will Be Blood Braveheart ( http://www.imdb.com/list/9JAOh9Orw9I/ )
KilliK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 oι τσοντες μετρανε ως ταινιες που εχουμε δει; 1
gergeo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 οχι φυσικα.θα ξεφευγαμε πολυ μετα.λολ
gavros10 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 οχι φυσικα.θα ξεφευγαμε πολυ μετα.λολ ειδικα αμα μετραγαμε και τα βιντεακια στο you... γκουχου στα τετοια σιτε εννοω θα γινοταν χαμος ρε φιλε, 2020? τι λες τωρα; εγω δεν ξερω καν αν θα φτασω τις 1000 γιατι απλα δεν ξερω αν υπαρχουν τοσες πολλες για να δω. καλα ειμαι και μικρος ακομα αλλα λεμε 512 στο imdb και συνεχιζω. (μετραω μονο τις ξενες ταινιες) και δεν τις βαθμολογω ποτε http://www.imdb.com/user/ur34736045/watchlist
brickman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Κι εγω καπου στις 2000 παιζει να εχω δει. Γενικα λατρευω τον κινηματογράφο, αλλα κυριως παλιες ταινιες του 40.... Οπως και σειρες εχω δει απειρες.........
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει κόσμος που ξέρει πόσες ταινίες έχει δει;! Ας πούμε ότι κάποιος μετρούσε τις ταινίες που έχω δει. Και 1.000 να μου ανακοίνωνε ότι έχω δει, και 3.000, την ίδια εντύπωση θα μου κάνει. Μάλλον μέσο όρο βλέπω γύρω στις 5-10 ταινίες το μήνα. Πες 100 το χρόνο. Είμαι και 28,5 χρονών, ε, φαντάζομαι γύρω στις 1000 θα είναι. Ίσως και πολλές να λέω.
gergeo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 για αρκετες μερες ειχα καει στο Imdb μεχρι να τις βρω ολες οσες εχω δει.μιλααμε για ωρες ατελειωτες. 1
gatokoritso Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 τελευταια φορα που ειχα κοιταξει το imdb εχω δει γυρω στις 2100 αλλα στανταρ υπαρχουν αρκετες που δεν εχω βαλει βαθμολογια.λατρευω να βλεπω ταινιες οτι ειδος απο οπου και να ναι.τοπ 5 μην περιμενεις απο εμενα ειμαι τοσο αναποφάσιστη που μπορει να παρει μερες
slipknot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όποιος κάθεται και μετράει πόσες ταινίες έχει δει είναι σίγουρα φαν του αυνανισμού, του κινηματογράφου δεν ξέρω. 1
Ahigh_forvalue Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όποιος κάθεται και μετράει πόσες ταινίες έχει δει είναι σίγουρα φαν του αυνανισμού, του κινηματογράφου δεν ξέρω. και εγω που νομιζα πως ολοι ειναι φαν του αυνανισμου..
slipknot Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 και εγω που νομιζα πως ολοι ειναι φαν του αυνανισμου.. Άλλο σκηνοθέτης κι άλλο cinefil/movie buff.
gatokoritso Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όποιος κάθεται και μετράει πόσες ταινίες έχει δει είναι σίγουρα φαν του αυνανισμού, του κινηματογράφου δεν ξέρω. ναι ρε σιγα μην κραταμε και μπλοκακι.οποτε τυχαινει να μπω imdb ριχνω και μια βαθμολογια απο ταινιες που ειδα μεσα στην εβδομαδα.5 λεπτα δουλιτσα για να γινει η καταγραφη των ταινιων απλα πραγματα...
tool1983 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Oσο περιεργο κι αν φαινεται σε καποιους εγω εχω καταλογο απο την εποχη που νοικιαζαμε βιντεοκασετες.Ειχε ξεκινησει για πλακα με ενα γνωστο μου για το ποιες ταινιες εχουμε δει,εγω ευτυχως το κραταω ακομα. Πριν απο 1-1,5 χρονο τις ειχα μετρησει,γυρω στις 1600-1700 ηταν.Φυσικα κ δε συπεριλαμβανονται ελληνικες ταινιες(εκτος απ την εαρινη συναξις των αγροφυλακων). Η ταινιες που θεωρω αριστουργηματα εχουν μια κοκκινη ενδειξη ειναι περιπου 50 συνολο. Βαριεμαι να τις γραψω,ενδεικτικα αναφερω μονο απο το γραμμα Α: Αγριες φραουλες,Andey Rublev,Arizona dream,Alphaville,Αποκαλυψη τωρα,Αφηνοντας το L.V. Αντε κ το Β:Barry Lyndon,Battle royale 1-2,Boccaccio
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα