Προς το περιεχόμενο

samsung tab 2 + hdmi adapter + tv ..... δεν εχω εικονα !!!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα , εχω το εξης προβλημα εχω αγοραση το samsung tab 2 + hdmi adapter και εχω και μια τηλεοραση Samsung με εισοδο hdmi, τα συνδεω ολα μαζι αλλα δεν εχω εικονα στην τηλεοραση !!!!! δηλασδη αυτο που βλεπω στο ταβ να το βλεπω και στιν τηλεοραση , η τηλεοραση στην θεση hdmi μου βγαζει το μνμ ''χωρις σημα - ελεγξτε την τροφοδοσια συνδεδεμενων συσκευων '' γνωριζει κανεις πως μπορω να το '''λυσω'' αυτο το προβλημα και να εχω εικονα στιν τηλεοραση απο το tablet ....

ευχαριστω . . .

Δημοσ.

1)Ποιο galaxy tab 2 εχεις?Το HDTV adapter δεν παιζει στα 7" απ οσο ξερω..

2)Νομιζω οτι πρεπει να το συνδεσεις και με το ρευμα ταυτοχρονα στην απο κατω υποδοχη του adapter και οσο το εχεις συνδεδεμενο στην τηλεοραση σου να παραμενει συνδεδεμενο με τον φορτιστη..Λογικα κατι τετοιο παιζει φιλε!

Δημοσ.

1)Ποιο galaxy tab 2 εχεις?Το HDTV adapter δεν παιζει στα 7" απ οσο ξερω..

το 10` εχω .

2)Νομιζω οτι πρεπει να το συνδεσεις και με το ρευμα ταυτοχρονα στην απο κατω υποδοχη του adapter και οσο το εχεις συνδεδεμενο στην τηλεοραση σου να παραμενει συνδεδεμενο με τον φορτιστη..Λογικα κατι τετοιο παιζει φιλε!

το εχω κανει αλλα τιποτα ........... μηπως χρειαζεται καπως να το συγχρονίσω ? καποιο προγραμμα ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...