xpapias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με ένα zip αρχείο: ενω το peazip μου δείχνει ότι περιέχει 5 φακέλους και πχ 10 αρχεία (βλ. εικόνα παρακάτω) όταν το αποσυμπιέζω (extract all / επιλογή όλων των αρχείων) μου αποσυμπιέζει μόνο τους φακέλους. Δοκίμασα να κατεβάσω το αρχείο και αλλες φορές (μήπως ήταν corrupted) αλλά δε λύθηκε το πρόβλημα. Καμία ιδέα; To zip είναι αυτό: http://sourceforge.net/projects/genomegecco/files/GeCCO_1.0.zip/download Και τα αρχεία που περιέχει:
άδικος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δε χρησιμοποιώ το peazip αλλά αυτό που σου δείχνει αυτή τη στιγμή στο παράθυρο της εφαρμογής του είναι όλα τα αρχεία & οι φάκελοι χύμα μαζί. Το download περιέχει 4 φακέλους & 19 αρχεία. Τα 18 είναι μέσα στους φακέλους. Οπότε μια χαρά σου τα αποσυμπιέζει.
xpapias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όντως, έχεις δίκιο. Ετσι οπως το έβλεπα περίμενα να μου αποσυμπιέσει χύμα αρχεία ΚΑΙ φακέλους. Ευχαριστώ
άδικος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Πιθανόν το πρόγραμμα έχει ρύθμιση για αλλαγή τύπου προβολής, πχ σε στυλ explorer κλπ. Έτσι όπως σου τα δείχνει τώρα & εγώ θα μπερδευόμουν. Αλλά μπορείς να επιβεβαιώσεις ελέγχοντας τους φακέλους. Ε, δε λέει κάθε φορά. Ψάχτο στις ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα