Veltiwths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημερα παιδια,ειμαι αναμεσα σε αυτες τις δυο τηλεορασεις ποια ειναι η γνωμη σας!Ελπιζω να αποφασιστει σημερα και να την αγορασω!Και μια πιο extreme επιλογη ειναι καποια plasma εως 800-850 χωρις βεβαια να με ενδιαφερει να εχει smart tv απλα να ειναι full hd ισως και 3D αλλα σιγουρα πανω απο 46inch!Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
HALF EVIL Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.skroutz.gr/s/330760/Panasonic-TX-P50ST30E.html Το μέγεθος μετράει.
Veltiwths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Φανταζομαι δεν υπαρχει προβλημα με τις plasma αν ειναι σε σχετικα μικρο σαλονι και βλεπεις απο κοντα!
HALF EVIL Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Το κοντά είναι σχετικό. http://www2.vieraexperience.com/html/el_GR/tv-specifications/display-size/19-65-screens Σε HD σήμα τα 3,5 μέτρα είναι ότι πρέπει. Προσωπικά βλέπω το πολύ στα 4 μέτρα από 50άρα. Αν ο χώρος σου είναι επαρκής και χωράει η τηλεόραση θα έδινα το παραπάνω για το μέγεθος και μάλιστα αφού είναι και 3D. Υπολόγισε όμως και το κόστος των γυαλιών. Τώρα αν καταλήξεις σε LCD η 42 άρα μου φαίνεται καλύτερη επιλογή, λόγω μεγέθους και μόνο.
kostas_dr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει και η 46άρα Samsung EH6030 που είναι μια χαρά μέγεθος.
Veltiwths Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα πηρα την Panasonic!Με μια προχειρη δοκιμη ειναι υπεραρκετη για τον χωρο που την ηθελα,ειμαι στα 2-2,5 μετρα θεαση!Σαν τηλεοραση εξαιρετικη αφου ειναι αντικατασταση τεχνολογιας lcd οποτε μου φαινεται τρομερη...!
HALF EVIL Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλορίζικη και καλές θεάσεις. Να την ευχαριστηθείς.
Veltiwths Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστω πολυ,μηπως ξερει κανεις αν μπορει να συνδεθει με πληκτρολογιο η ποντικι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα