Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα φίλοι. Λοιπόν, με το νέο εξάμηνο στη σχολή και κάποια πράγματα που χρειάζομαι να κάνω στο AutoCAD, αποφάσισα να πάρω ένα καινούριο PC. Παραθέτω λοιπόν τη φόρμα αγοράς και μια σύνθεση που έφτιαξα στο MSystems.gr.

Ποσό που διαθέτουμε : 1500+/-

Χρήση υπολογιστή : Οικιακή & Casual Gaming & Σχεδίαση (όχι όμως ιδιαίτερα εκτεταμένα πράγματα)

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: AutoCAD 2012 (Educational Version (να είμαστε και νομοταγείς))

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Θα χρειαστούμε οθόνη

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Για την ώρα όχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): Αθήνα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Προτιμώ το ένα κατάστημα για... (βλ. από κάτω)

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?... να συναρμολογηθεί από το κατάστημα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο : Windows 7

Ορίστε και η σύνθεση μου από το MSystems.gr (χωρίς οθόνη)

post-210892-0-38693100-1346481250_thumb.jpg

Δημοσ.

Καλησπέρα. Δες και τη λύση του visionstudio. Θα σου βγει αρκετά φτηνότερα και στο στήνουν επίσης δωρεάν.

Πρόταση:

Βλέπω έχεις βάλει την Hyper X Blu, το Corsair Enthusiast series 650 και το Obsidian αντί για την HyperX Genesis, το Modular 650 και το Carbide που έβαλα εγώ. Αξίζει αυτή η αλλαγή;

Επίσης, αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι αν για τη δουλειά που θέλω να κάνω, χρειάζεται καλύτερα κάποιος i7

Δημοσ.

Βλέπω έχεις βάλει την Hyper X Blu, το Corsair Enthusiast series 650 και το Obsidian αντί για την HyperX Genesis, το Modular 650 και το Carbide που έβαλα εγώ. Αξίζει αυτή η αλλαγή; Οι μνήμες είναι ίδιες. Τις διάλεξα μόνο και μόνο επειδή είναι φτηνότερες. Το τροφοδοτικο το διάλεξα επίσης λόγω τιμής και μιας και με το obsidian δεν θα έχεις πρόβλημα με την διαχείριση των καλωδίων για να δώσεις τα παραπάνω για modular. Ούτε με το 400r θα έχεις βέβαια πρόβλημα με το cable management. Το κουτί, τέλος, είναι καλύτερο σαν κουτί, αλλά παίζει ρόλο και η αισθητική. Αν δεν σου αρέσει, μένεις στο 400r.

Επίσης, αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω, είναι αν για τη δουλειά που θέλω να κάνω, χρειάζεται καλύτερα κάποιος i7. ;Oχι, δεν χρειάζεσαι i7. Η σύνθεση που σου έκανα είναι χτισμένη ώστε να ασχοληθείς και με το overclocking αν σε ενδιαφέρει (όχι ότι το χρειάζεσαι) αλλά και για να έχεις την δυνατότητα να κάνεις crossfire (=δεύτερη κάρτα γραφικών) στο μέλλον. Αν δεν σε ενδιαφέρουν αυτά τα δύο, πέφτεις μάνι-μάνι 100 ευρώ χωρίς ουσιαστικές εκπτώσεις στις επιδόσεις.

Δημοσ.

Μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ τότε. Και κάτι τελευταίο. Μήπως αξίζει να ανεβάσω κάπως το budget για μια Radeon 7870 ή ακόμα και την GTX 670; Σημειώνω και πάλι, ότι δεν είμαι μανιώδης Gamer

Δημοσ.

Όχι, ειδικά η 670 είναι υπερβολική για τις απαιτήσεις που περιγράφεις. Η 7850 θα σε καλύψει και με το παραπάνω για casual gaming. Παρόλαυτα αν πας τελικά στη λύση visionstudio, αξίζει να να δεις την 7870 της msi στα 250 ευρώ. Είναι ευκαιρία. Γενικά και με τα μεταφορικά μέσα, νομίζω ότι όλη η σύνθεση θα σου βγει φτηνότερα.

ENTIT: Δες για παράδειγμα μία σύνθεση από vs με λίγο καλύτερη μητρική και ssd, καλύτερη ψύκτρα και καλύτερη κάρτα γραφικών:

+ssd: http://www.visionstu...ndefined&step=2

1463 ευρώ. Αν υπολογίσεις και τα μεταφορικά, είσαι κοντά στα λεφτά σου αλλά αξίζει νομίζω.

post-228313-0-96380700-1346505177_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...