logitech Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) παιδια ξερετε πως μπορω να ενεργοποιησω το 3d στην καρτα γραφικων?η καρτα ειναι η 6850-70 και την εχω συνδεση με την τηλεοραση που ειναι 3d με hdmi 1.4 edit:παιδια ψαχνωντας βρηκα οτι για να δουλεψει θελει τους driver tridef 3d Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2012 από logitech
cabdik Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 δεν νομιζω οτι χρειαζεται ενεργοποιηση, αν εχεις κανει σωστα την συνδεσμολογια! (εξοδος HDMI 1.4 -> καλωδιο HDMI 1.4 -> monitor/TV με εισοδο 1,4 και υποστηριξη 3D) απο εκει και περα, βαζεις υλικο 3D να παιξει, και ενεργοποιεις το 3D στην TV/monitor..! τοσο απλα..!
logitech Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 λοιπον παιδια για να παιξω 3d παιχνιδια χρειαστηκε και το tridef 3d μεσα απο αυτο το προγραμμα παιζουν 3d τα παιχνιδια. H αποψη μου για το 3d game ειναι το κατι αλλο ειναι ενας καλος λογος να σε χωρίσει η γυναικα μεσα απο foto και video δεν μπορειτε να το καταλαβετε για τι πραγμα μιλαμε 1
cabdik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Καποια παιχνιδια υποστηριζουν 3D απο μονα τους. Πχ εγω δοκιμασα το sniper elite και παιζει σε 3D χωρις αυτο το tridef.. οπως το λενε τελος παντων....! Αποστολή από το GT-S5360 με τη χρήση Insomnia App
logitech Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ναι φιλε μου δεν αντιλεγω σε αυτο που μου ειπες απλος αυτο το προγραμμα απο οτι εχω καταλαβει μετατρεπει σε 3d πaιχνιδια που δεν ειναι 3d
cabdik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ειπα το αντιθετο. Απλα δεν ξερω κατα ποσο αποτελεσματικο ειναι σε σχεση με ενα παιχνιδι που ειναι φτιαγμενο -και- 3D...! Το δοκιμασες; πως σου φαινεται; Αποστολή από το GT-S5360 με τη χρήση Insomnia App
logitech Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) φιλε μου σαν αισθηση ειναι απιστευτη τα παει μια χαρα δοκιμασε το θα με θυμηθεις και προτεινω σε ολα τα παιδια που θελουν να κανουν μια αναβαθμιση πρωτα να κατσουν να παιξουν σε 3d και μετα να προχωρησουν παντος 3d και eyefinity ανεβαινει πολυ ο πηχης στο gaming ηθελα να ηξερα για να ρ ριχνουν τετοια τεχνολογια στην αγορα τι αλλο εχουν βγαλει που δεν φαινετε edit:εδω δειχνει και το tridef 3d http://www.youtube.com/watch?v=n-MPnCGWWlo Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2012 από logitech
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα