Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδη αυτεσ οι μνημεσ ραμ ειανι για ποιο high edn συστηματα και τορα σε μητρικη (50 οπως μασ λεσ δν την εχω δει) ειναι λιγο overkill και αυτο + οτι οι μνημεσ αυτεσ εχουν μεγαλη ψηχτρα πανω τους οποτε με μητρικη 50 ευρω τη να τοις κανει αυτεσ :P

Οι συγκεκριμένες ειναι 1600 οποτε για high end συστήματα δέν το λές. Στα τούμπανα high end βάζουν 2000hz (άν και διαφορά τρελή δέν έχει)

Επειδή τις έχω ένα πλαστικό έχουν απο πάνω και καλά για την καλύτερη αγωγή αέρα. δέν ειναι τιποτα άμα θές το βγάζεις κολλημένο με κόλλα ειναι στις μνήμες

Για 55 ευρώ που κάνουν ειναι value for money και για budget pc

Δημοσ.

Οι συγκεκριμένες ειναι 1600 οποτε για high end συστήματα δέν το λές. Στα τούμπανα high end βάζουν 2000hz (άν και διαφορά τρελή δέν έχει)

Επειδή τις έχω ένα πλαστικό έχουν απο πάνω και καλά για την καλύτερη αγωγή αέρα. δέν ειναι τιποτα άμα θές το βγάζεις κολλημένο με κόλλα ειναι στις μνήμες

Για 55 ευρώ που κάνουν ειναι value for money και για budget pc

που το ειδεσ εσυ οτι στα high end συστηματα βαζουν 2000 ??? Δν βλεπεισ μεγαλη διαφορα στης μνημεσ τι 1600 και τι 2000 σχεδον τα ιδια ειναι
Δημοσ.

που το ειδεσ εσυ οτι στα high end συστηματα βαζουν 2000 ??? Δν βλεπεισ μεγαλη διαφορα στης μνημεσ τι 1600 και τι 2000 σχεδον τα ιδια ειναι

αυτό λέω και πάνω... αλλα άμα ο άλλος δινει τόσα λεφτά να φτιάξει τέτοιο πισι δεν θα τσιγκουνευτει αλλα 20-30 ευρώ να πάρει μνήμες με 1800-2000hz

Δημοσ.

Φιλε μου κ εγω στην ιδια θεση με εσενα ειμαι ( και ο υπολογιστης μου φαινεται στην υπογραφη μου ) και αυτο που θα κανω εγω ειναι να παρω εναν i7 ( πιστευω πως ειναι πιο future-proof απο εναν i5 ) και μια μητρικη που να τον υποστηριζει ( δεν εχω ψαξει ακομα ). Μνημες εχω ηδη καποιες ddr3 και καθονται. Αν δεν θελεις να δωσεις πολλα χρηματα η συμβουλη μου ειναι να παρεις μεταχειρισμενα.

Δημοσ.

Φιλε μου κ εγω στην ιδια θεση με εσενα ειμαι ( και ο υπολογιστης μου φαινεται στην υπογραφη μου ) και αυτο που θα κανω εγω ειναι να παρω εναν i7 ( πιστευω πως ειναι πιο future-proof απο εναν i5 ) και μια μητρικη που να τον υποστηριζει ( δεν εχω ψαξει ακομα ). Μνημες εχω ηδη καποιες ddr3 και καθονται. Αν δεν θελεις να δωσεις πολλα χρηματα η συμβουλη μου ειναι να παρεις μεταχειρισμενα.

αν εισαι gaming user ο i7 ειναι περιπου ιδιοσ με εναν απλο i5 αν θελεις να κανεις oc παρε τον i7 ;)
  • Like 1
Δημοσ.

που εχει καταστηματα με μεταχειρισμενα; δεν ξερω κανενα ;\

στειλε μου ενα pm αν ειναι ευκολο. ευχαριστω :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...