basilis5 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 εχω φαει τον κοσμο να βρω το τραγουδι αυτο αλλα στην εκτελεση που τραγουδαει ο μπονατσος.. βρισκω μονο την κλασσικη των πελομα μποκιου, και μια αλλη που ειναι οι going through κι εχουν τα φωνητικα του βλαση., ξερει κανεις σε ποιο δισκο μπορω να το βρω; η εστω κανενα online καταστημα να το αγορασω; στο music bazaar που κοιταξα εχει τις παραπανω 2 εκδοσεις μονο. αλλο καταστημα δεν γνωριζω youtube επισης υπαρχουν μονο αυτα τα 2.
juno12 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω ότι μόνο αυτές οι 2 εκτελέσεις υπάρχουν. υπάρχει δηλαδή λες κάποια εκτέλεση που το λέει όλο μόνος του ο μπονάτσος;
KilliK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 νομιζω η συγκεκριμενη εκτελεση εχει παιχθει μονο στην τηλεοραση. η στους Απαραδεκτους η σε καποιο απο τα σοου του.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν υπάρχει άλλη εκτέλεση επίσημα. Οι Πελομα Μποκιου ήταν το συγκρότημα που το πρωτοείπε και λανθασμένα έχει επικρατήσει σε πολλούς ότι η ερμηνεία ήταν του Μπονάτσου (στη πραγματικότητα ήταν του Κιουρτσόγλου). Κοινώς, άλλη εκτέλεση δε θα βρείς.
basilis5 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 θυμαμαι πολυ παλια εκπομπη στην τηλεοραση που εχει ακουστει εκει το τραγουδι. και το ελεγε ο μπονατσος, καθως ειχε θεμα τον μπονατσο εκεινη η εκπομπη (παω πολλαα χρονια πισω). δλδ στην εκτελεση των going through τα φωνητικα ηχογραφηθηκαν για τις αναγκες του τραγουδιου; Ποσο παλια ειναι αυτη η εκτελεση τους; υγ: παντα υπαρχει το ενδεχομενο να κανω λαθος, αν και νομιζω δεν κανω..
PsyGreg Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2012 στο αλμπουμ που είναι το "γαρύφαλε" είναι οι 2 εκτελέσεις http://www.discogs.c...release/1901329 κάτι άλλο δεν υπάρχει
Metal_Throne Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2012 H πρώτη εκτέλεση δεν είναι με τον μπονάτσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα