Radiatedsoul Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Να μην γινει πιο μεγαλο το κινητο εννωω, το μεγεθος του lumia 800 για μενα ειναι τελειο
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Να μην γινει πιο μεγαλο το κινητο εννωω, το μεγεθος του lumia 800 για μενα ειναι τελειο αν πρόσεξες την είδηση οι φήμες αναφέρουν 4.3/4.5 ίντσες, είναι κάπως δύσκολο να μην αυξηθεί το μέγεθος του κινητού...
atropa Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 δυστυχώς θα ειναι πιατέλα.. οτιδήποτε πανω απο 4" δεν κάνει για τα λεπτεπίλεπτα χεράκια μου.. απο design παντως σπερνει..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 αν στις 4.2 ίντσες έχει HD θα είναι άψογο, τρελό dpi...
CosmosKGR Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Πριν καταλήξω στο κουκλάκι μου, το άσπρο μου Nokia lumia 800, αμφιταλαντευόμουν αρκετά μεταξύ 800 & 900 αν και η διαφορά κόστους κατέληξε να είναι απαγορευτική για εμένα. Ωστόσο, πέρα από το κόστος, όταν είχα πάει σε μαγαζί που τα είχε και τα δύο τους ζωντανά ώστε να τα έπιανα και στα χέρια μου, να ένιωθα την αίσθηση που θα μου άφηναν, κατάλαβα πως, για εμένα τουλάχιστον, θα ήταν υπερβολικό τελικά το μέγεθος μιας συσκευής σαν του 900, κυρίως για την παλάμη μου (που σαφώς και δεν είναι από τις τεράστιες) αλλά και στη γενικότερη ευκολία μεταφερσιμότητας (σε τσέπες κλπ). Αντιθέτως, το 800, μου έπεσε ακριβώς στα όρια που έπρεπε σε αυτά τα ζητήματα. Κατά συνέπεια, όσο όμορφες και δυνατές και να είναι οι μεγάλες συσκευές, δεδομένου ότι μιλάμε για κάτι που θα σκοπεύουμε να το κουβαλάμε σχεδόν παντού και πάντα στην καθημερινότητά μας, θα πρέπει να πάρουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας το πιθανό πρόβλημα για εμάς, του ιδιαίτερα μεγάλου μεγέθους τους.
privateer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.wpcentral...2gb-storage-mix 1
ant_dls46 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτές της φωτο βάζεις και μας τρελένέις
ektor7 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι σας αρεσει το 920,περισσοτερο? Το 820 μου φαινεται πιο ομορφο και περιποιημενο!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί το 920 διατήρησε το style των 800/900 που τα σπάει... γούστα βέβαια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα