privateer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Λίγες ημέρες έχουν μείνει μέχρι την επίσημη παρουσίαση των νέων Windows Phone 8 κινητών της NOKIA και όπως ήταν αναμενόμενο ήδη ξεκίνησαν οι πρώτες διαρροές μέσα από φωτογραφίες που ανέβηκαν στο Twitter λογαριασμό του @evleaks.Η πρώτη φωτογραφία απεικονίζει το 920 γνωστό και με την κωδική ονομασία Phi, το οποίο φημολογείται ότι έχει οθόνη 4.5 ιντσών και κάμερα τεχνολογίας PureView την οποία είδαμε για πρώτη φορά στο Nokia PureView 808 και μας είχε εντυπωσιάσει αρκετά με τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 41mp. Σε άλλες φωτογραφίες που διεύρευσαν, εικάζεται ότι εμφανίζουν ένα δεύτερο μοντέλο, το Nokia Lumia 820 το οποίο είναι γνωστό μέχρι σήμερα με την κωδική ονομασία Arrow και διαθέτει οθόνη 4.3 ιντσών. Κάντε κλικ για εμφάνιση εικόναςA1nr5ckCUAAqqif.jpeg Η αναμονή πάντως θα λάβει τέλος στις 5 Σεπτεμβρίου όταν και η Nokia θα ανακοινώσει μαζί με τη Microsoft τα νέα της smartphones σε συνδυασμό με όλες τις πληροφορίες για τα νέα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας των Windows Phone 8.
nfsmw_gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Moderator(s) στον τιτλο λεει Lumia 800 ενω μεσα στο αρθρο λεει 820...
sabrewulf Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 αν εβγαζε η νοκια το ιδιο κινητο με android 8α εκανε τρελες πωλησεις γιατι ισως ειναι οτι πιο ομορφο σε design 2
ektor7 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 αν εβγαζε η νοκια το ιδιο κινητο με android 8α εκανε τρελες πωλησεις γιατι ισως ειναι οτι πιο ομορφο σε design Αν θες παρομοιο design με το lumia,πας στη σειρα one x της htc! Μοιαζουν αρκετα μεταξυ τους,αν και το one χ μου φαινεται πιο ωραιο!Οχι οτι δεν ειναι κουκλια τα lumia800/900!
Voodooman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Πώς χώρεσαν module τεχνολογίας Pureview σε τόσο μικρό πάχος, ενώ στο 808 μόλις πριν από τρεις μήνες δεν τα κατάφεραν; Μη μου πείτε, ξέρω...
Architekt Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 το χωρεσαν γιατι δεν χει τα 41 (38 ενεργα) megapixels του 808! οι φημες λενε οτι θα χει 21mp καμερα...
privateer Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Εντωμεταξύ και στα δύο renders ο χρόνος στο video έχει σταματήσει στο 9:20. Μήπως σημαίνει κάτι αυτό? Ίσως κυκλοφορήσουν στις 20/9?
kfyros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 βουλωμένο γράμμα διαβάζει αυτός ο evleaks! σε 4 μέρες τα παρουσιάζουν, ουάου σούπερ αποκάλυψη.. ή αλλιώς, πως ξεκινάμε να κάνουμε ντόρο ...
Radiatedsoul Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω το lumia 800, ελπιζω να μη μεγαλωσουν αλλο τις εξωτερικες διαστασεις στα νεα μοντελα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω το lumia 800, ελπιζω να μη μεγαλωσουν αλλο τις εξωτερικες διαστασεις στα νεα μοντελα εννοείς το πλαίσιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα