Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,έχω κάποια ερωτήματα σχετικά με το xbox καθώς δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με αυτού το είδους την παιχνιδοκονσόλα(είμαι χρήστης παιχνιδοκονσόλων sony...ps1 ps2 ps3..) κα πιστεύω πως είναι ώρα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό.Σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω μια τέτοια παιχνιδοκονσόλα ή να ανταλάξω το Ps3 με αύτην..Έχω όμως κάποιες ερωτήσεις μιας και δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Είδα οτι υπάρχει το xbox και το xbox kinect..Μπορώ να αγοράσω μια συσκευή xbox και αργότερα να προσθέσω το kinect ώστε να μπορώ να παίξω και τα παιχνίδια που απαιτούν κίνηση?Ή είναι ξεχωριστό πράγμα?Δηλαδή μπορείς ή δεν μπορείς να τα συνδιάσεις και τα 2?Επίσης και κάτι άλλο που θέλω να ρωτήσω είναι οτι έχω ακούσει οτι για να παίξεις online στο xbox πρέπει να πληρωνείς 90 ευρώ τον χρόνο..αληθεύει?

Ευχαριστώ εκ το προτέρων

Καλη σύνεχεια

Δημοσ.

To kinect το συνδεεις στο xbox κ παιζεις τα παιχνιδια που ειναι για αυτο.Δεν ειναι απαραιτητο να τα παρεις μαζι.

Για να παιξεις online πρεπει να εχεις gold συνδρομη την οποια αγοραζεις γυρω στα 35 ευρω το χρονο.

Δημοσ.

Καταρχήν σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου.Μήπως θα μπορούσες να μου εξηγήσεις πως αγοράζω gold συνδρομή?Πάω πχ να αγοράσω xbox απο πλαίσιο και ζητάω και gold συνδρομή?

edit:Άλλη μία ερώτηση ξέρετε κανένα μαγαζί που να δέχετε ανταλλαγές κονσολών..Για παράδειγμα Ps3 με xbox360?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...