Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μηχανημα με τα παρακατω ..

Υπαρχουν καποιες προτασεις ?

αξιζει καποια αναβαθμιση εως 150 ευρω ? θα εχει ορατη διαφορα για παιχνιδια ?

ευχαριστω.

Operating System

MS Windows Vista Ultimate 32-bit SP2

CPU

AMD Athlon II X2 245 43 °C

Regor 45nm Technology

RAM

4,00 GB Dual-Channel DDR3 @ 535MHz (7-7-7-20)

Motherboard

Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA770T-UD3P (Socket M2) 41 °C

Graphics

LCD92VM (1280x1024@75Hz)

ATI Radeon HD 4850 (XFX Pine Group) 54 °C

Hard Drives

112GB Maxtor Maxtor 6Y120M0 ATA Device (SATA) 51 °C

112GB Maxtor Maxtor 6Y120M0 ATA Device (SATA) 41 °C

Optical Drives

TEAC DV-516D ATA Device

Optiarc DVD RW AD-7280S ATA Device

Audio

Realtek High Definition Audio

Δημοσ.

σου απαντησε ο φιλος νινο...

απο μενα αν σε τρωει η τσεπη σου προχωρα στην αγορα ενος ssd και ΒΓΑΑΑΑΑΑΛΕΕΕΕΕΕ τα vista!!! και βαλε 7αρια 64μπιτα!!

Δημοσ.

Μαλλον ΟΧΙ

Στην τιμη που εχω βαλει ?

η γενικα σαν μηχανημα να του γινει καποια αναβαθμιση gpu ,cpu και να εχει ορατη διαφορα σε ανταποκριση σε παιχνιδια ?

Δημοσ.

κοιτα..ειμαι σιγουρος οτι θα απαντησει ο νινο τωρα ....επεξεργαστη πχ

πας στον 965 με κοστοσ περιπου 100 ευρω..και μετα υπολογισε γυρο στα 150 πανω κατω (τιμες δεν μπορω να σου πω γιατι οι καρτεσ γραφικων δεν ειναι το φορτε μου ) για να παιζεις τα παντα full kara full σε αυτη την αναλυση....για μενα αν δεν εισαι φανατικος gamer δεν αξιζει...πιο πολυ προτεινω αυτα που σου πα και παρα πανω ssd +win7 64bit και το pc θα πεταει σε καθημερινη χρηση και σε παιχνιδια θα ναι νορμαλ..

Δημοσ.

VGA με 120 παίρνεις μια 7770. Σε σχέση με την 4850 δεν είναι δα και καμιά διαφορά. Να αλλάξεις CPU/MD/RAM με κάποιον G Της Intel, δεν θα σου κάνει την διαφορά στα παιχνίδια. Να βάλεις περισσότερη RAM τα ίδια.

Οπότε καταλήγουμε σε αυτό που λέει ο SOBI. Θα δεις αισθητή διαφορά στο λειτουργικό αλλά επειδή ανέφερες αποκλειστικά τα παιχνίδια, σου απάντησα ξερό ΟΧΙ

Δημοσ.

nino δεσ την μητρικη,.... ναι μεν λεει socket m2 αλλα αν googlareis βγαζει αμ3..τσεκαρε το κ σει μηπως εκανα κανα λαθος.

Δημοσ.

NAI OK, παίρνει 965. Αλλά εφόσον θα μείνει με την 4850, διαφορά στα games δεν θα δει. Nα δώσει την δικιά του κανα 50άρικο και με 170 να πάρει μια GTX 560Ti, ΝΑΙ ίσως. Εκεί κάτι θα κάνει.

Εγώ θα τον συμβούλευα πάντως να μην κάνει τίποτα προς το παρόν και να περιμένει να βγει όλη η σειρά GTX6xx για να δούμε πως θα διαμορφωθεί η αγορά. Πιστεύω πως η GTX650Ti θα είναι μια καλή περίπτωση για αυτόν

Δημοσ.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Θα ακολουθησω τις συμβουλες σας , προς το παρον αλαγη λειτουργικου και προσθηκη ssd

αργοτερα αν χρειαστει επανερχομαι για νεες συμβουλες

Δημοσ.

win 7 64bit από εμένα για αρχή και γράψε και το τροφοδοτικό σου ... ;)

Με τον Ssd δεν θα δεις διαφορά στα παιχνίδια , αλλά στο όλο σύστημα μια άνεση και μια αμεσότητα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...