GiwrgosP- Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ο τιλος ειναι ξεκαθαρος. Xperia sola ή U; (Δεκτη καθε αλλη προταση σε αυτην την τιμη φυσικα)
koularasss Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 sole: +3.7 οθονη,δεχεται καρτα μνημης -οχι 2η καμερα(αλλου λενε εχει αλλου οχι,οταν το παρω στα σερια μου θα ξερω) u: +2η καμερα(μονο skype) -οχι καρτα μνημης και εγω ανεμσα στα 2 ημουν παραγγειλα το sole γιατι η ελλειψη 2ης καμερας δεν ειναι τοσο ημαντικο για εμενα, 1
koularasss Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 δεσ και αυτο http://www.youtube.com/watch?v=_pNrOFR3FO0&feature=g-vrec ακυρο δεν μιλαει αγγλικα.
kostas_tech Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδία είναι τελικά Sole ή Sola? Στα ελληνικά καταστήματα πωλείται ως "sole" και στα ξένα "sola". Ποιό είναι το σωστό? Πάντως εγώ θα προτιμούσα το Sole για την μεγαλύτερη οθόνη και την υποστήριξη micro SD γιατί δεν χρησιμοποιώ την front facing του U.
GiwrgosP- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Ακυρο το sole τελικα.. Εχει ενα μειον ακομα που για εμενα ειναι πολυ σημαντικο.. Δεν εχει αποσπομενη μπαταρια, το U εχει; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2012 από GiwrgosP-
koularasss Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ακυρο το sole τελικα.. Εχει ενα μειον ακομα που για εμενα ειναι πολυ σημαντικο.. Δεν εχει αποσπομενη μπαταρια, το U εχει; αν το ψαξεις νομιζω βγανει,δηλαδη εχουν βαλει κατι πανω σαν κολλητικη ταινια.και γιατι να θες να βγαλεις την μπαταρια?
GiwrgosP- Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Αμα φαει κανενα κολλημα κ δεν ξεκολλαει;; Τουλαχιστον ετσι κανω στο xperia mini μου..
koularasss Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 μπα,σιγα θεωρεις τοσο μεγαλο μειονεκτημα το να ξην βγαινει η μπαταρια απο την καρτα μνημης??
weber122 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 δύσκολη απόφαση αλλά εγώ θα έπαιρνα το U λόγω 2ης κάμερας
GiwrgosP- Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 μπα,σιγα θεωρεις τοσο μεγαλο μειονεκτημα το να ξην βγαινει η μπαταρια απο την καρτα μνημης?? σωστο και αυτο... θα το σκεφτω λιγο ακομα και θα δω.. αν και παω προς το sole που μου αρεσει περισσοτερο το design
koularasss Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 και εμενα με πειραζει που δεν βγαινει η μπαταρια αλλα καλυτερα απο το να μην εχω καρτα μνημης.
spurakos Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 και εμενα μου ειχε κολλησει μια φορα το sole και με επανεκκίνηση το διορθωσα.παντως έχοντας χρησιμοποιησει αρκετα και το u μπορω να πω οτι το sole μου φαινεται πιο smooth.
IHateLove Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 περάστε καμιά βόλτα από κανένα κατάστημα να τα δείτε Live, εγώ πρόσφατα είδα το Sony Xperia P το οποίο το μπέρδεψα με το S γιατί ήταν τεράστιο, πως θα είναι το S άραγε? μλκιες κάνουν και βγάζουν κινητά παντόφλες, από την άλλη όμως το U είναι λίγο μικρό, από την άλλη όμως το Sole δεν έχει και τόσο ωραίο Desing όσο τα U/P/S Και εγώ είμαι μπερδεμένος.
GiwrgosP- Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω θα περασω απο το mini που μου αρεσε ΣΧΕΤΙΚΑ η μικρη οθονη σε U η Sole (μαλλον sole λογω sd) που εχουν "ολιγον" μεγαλυτερη οθονη, οποτε δεν θεωρω μικρη την οθονη του U
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα