Προς το περιεχόμενο

Sony Xperia Sola ή U;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

sole:

+3.7 οθονη,δεχεται καρτα μνημης

-οχι 2η καμερα(αλλου λενε εχει αλλου οχι,οταν το παρω στα σερια μου θα ξερω)

u:

+2η καμερα(μονο skype)

-οχι καρτα μνημης

και εγω ανεμσα στα 2 ημουν παραγγειλα το sole γιατι η ελλειψη 2ης καμερας δεν ειναι τοσο ημαντικο για εμενα,

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδία είναι τελικά Sole ή Sola? Στα ελληνικά καταστήματα πωλείται ως "sole" και στα ξένα "sola". Ποιό είναι το σωστό?

Πάντως εγώ θα προτιμούσα το Sole για την μεγαλύτερη οθόνη και την υποστήριξη micro SD γιατί δεν χρησιμοποιώ την front facing του U.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακυρο το sole τελικα.. Εχει ενα μειον ακομα που για εμενα ειναι πολυ σημαντικο.. Δεν εχει αποσπομενη μπαταρια, το U εχει;

Επεξ/σία από GiwrgosP-
Δημοσ.

Ακυρο το sole τελικα.. Εχει ενα μειον ακομα που για εμενα ειναι πολυ σημαντικο.. Δεν εχει αποσπομενη μπαταρια, το U εχει;

αν το ψαξεις νομιζω βγανει,δηλαδη εχουν βαλει κατι πανω σαν κολλητικη ταινια.και γιατι να θες να βγαλεις την μπαταρια?

Δημοσ.

μπα,σιγα θεωρεις τοσο μεγαλο μειονεκτημα το να ξην βγαινει η μπαταρια απο την καρτα μνημης??

σωστο και αυτο... θα το σκεφτω λιγο ακομα και θα δω.. αν και παω προς το sole που μου αρεσει περισσοτερο το design

Δημοσ.

και εμενα μου ειχε κολλησει μια φορα το sole και με επανεκκίνηση το διορθωσα.παντως έχοντας χρησιμοποιησει αρκετα και το u μπορω να πω οτι το sole μου φαινεται πιο smooth.

Δημοσ.

περάστε καμιά βόλτα από κανένα κατάστημα να τα δείτε Live, εγώ πρόσφατα είδα το Sony Xperia P το οποίο το μπέρδεψα με το S γιατί ήταν τεράστιο, πως θα είναι το S άραγε?

μλκιες κάνουν και βγάζουν κινητά παντόφλες, από την άλλη όμως το U είναι λίγο μικρό, από την άλλη όμως το Sole δεν έχει και τόσο ωραίο Desing όσο τα U/P/S

Και εγώ είμαι μπερδεμένος.

Δημοσ.

Εγω θα περασω απο το mini που μου αρεσε ΣΧΕΤΙΚΑ η μικρη οθονη σε U η Sole (μαλλον sole λογω sd) που εχουν "ολιγον" μεγαλυτερη οθονη, οποτε δεν θεωρω μικρη την οθονη του U ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...