Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες :P .. Ενας φιλός εχει ενα προβλημα με το PC και καθως ξερω κατι λιγα απο αυτα και του χρωσταω και χαρη προθυμοποιηθηκα να το κοιτάξω.. Το προβλημα ηταν οτι ο υπολογιστης ανα διαστηματα εσβηνε και μετα απο καποιο καιρο δεν ανταποκρινοταν καθόλου. Τον πήρα όπως ηταν τον σύνδεσα στην οθόνη μου και όντως η οθόνη δεν ανταποκρινοταν αλλα ενώ εδειχνε να δουλευει οταν ανοιγε δεν ακουγοταν και το γνωστό 'μπιπ'. Ανοιξα το κουτι και ειδα οτι το ανεμιστηρακι του επεξεργαστη δεν ηταν συνδεδεμενο και αμεσως συμπερανα πως ειχε καει.

Ετσι εχοντας καποια πραγματα στην ακρη ειπα ας στησω ενα PC και να του το δωσω. Πραγματι εβαλα μια MoBo, με επεξεργαστη, μνήμη και το τροφοδοτικο του φιλου μου και το ανοιξα να στησω τα windows. Παλι ομως συνεβη το ιδιο. Το PC φαινεται οτι ανοιγει και ολα λειτουργουν το 'μπιπ' ομως δεν το κανει και η οθονη και παλι δεν ανταποκρινεται.. Δοκιμασα και με αλλο τροφοδοτικο και παλι το ιδιο. Εβαλα και μια καρτα οθονης να δω μηπως λειτουρησει το μονιτορ και παλι ομως εφαγα ακυρο.

PC φιλου:

Μητρικη: MSI K9VGM-V MS 7253 VER: 1.0

Επεξεργαστης: AMD (μονο αυτο μπορω να καταλαβω γιατι δεν τον ανοιξα)

PC νεο:

Μητρικη: Gigabyte 8S650GXM SERIES E

Καμια ιδεα?? Του χρωσταω χαρη και θελω να ξεπληρωσω... :fear: :fear: Ευχαριστωωω :-) :-) :wub:

Δημοσ.

Η μητρική του φίλου σου έχει socket AM2 που παίρνει amd επεξεργαστές..ενώ αυτή που έβαλες έχει socket 478 που παίρνει intel επεξεργαστές!! Πως έβαλες amd επεξεργαστή σε intel socket δεν μπορώ να το καταλάβω..!!! :huh:

Δημοσ.

Η μητρική του φίλου σου έχει socket AM2 που παίρνει amd επεξεργαστές..ενώ αυτή που έβαλες έχει socket 478 που παίρνει intel επεξεργαστές!! Πως έβαλες amd επεξεργαστή σε intel socket δεν μπορώ να το καταλάβω..!!! :huh:

ευκολο ειναι...!! καπος ετσι ---> :-D

post-243195-0-66026400-1346434002_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μην το πειράζετε το παιδί. Άλλη CPU έβαλε:

Πραγματι εβαλα μια MoBo, με επεξεργαστη, μνήμη και το τροφοδοτικο του φιλου μου και το ανοιξα να στησω τα windows.

VGA άλλη δοκίμασες?

Δημοσ.

Εβαλα και μια καρτα οθονης να δω μηπως λειτουρησει το μονιτορ και παλι ομως εφαγα ακυρο.

Το έκανε.

Εγώ πάλι πάντως δε κατάλαβα τι κράτησες & τι άλλαξες στο νέο pc που λες εκτός από τη mobo. Τι επεξεργαστή του έβαλες;

Δημοσ.

κατσε για να καταλαβω σε αυτην την μυτρικη Gigabyte 8S650GXM SERIES E εβαλεσ amd η εβαλεσ intel (λογικα pentiym 4) ????

Δημοσ.

Στην μητρικη που εβαλα εγω ειχε ηδη κουμπωμενο επεξεργαστη και οποτε δεν την πειραξα.. Ουσιαστικα ειναι αλλος υπολογιστης.. αλλα ειναι παρομοιο το προβλημα.. :/ Δεν μπορω να βγαλω ακρη...

Δημοσ.

του ανεμιστηρακι του επεξεργαστη εννοεισ την ψηχτρα ετσι??? δεσ αμα παταει καλα πανω ;) επισης δεσ αμα εχει καει η καρτα γραφικων και να δεις το καλωδιο στην οθονη

Δημοσ.

μηπως φταιει καποιο DIMM ? δοκιμασε εναλλαξ με ενα καθε φορα DIMM.

γνωμη μου ειναι να μην συνδεσεις καθολου σκληρο δισκο, floppy και dvd drive, για να δεις αν bootαρει.

η ψυκτρα του επεξεργαστει παταει καλα φανταζομαι, σωστα?

βασικα κανε ο,τι ειπαν και οι αλλοι συμφορουμιτες, εγω δεν ξερω και πολλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...