spocky Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Προσφατα αγορασα μια τηλεοραση με δυνατοτητα αναπαραγωγης 3d και εχω καποιες απορειες.Θελω να αναπαραγω την ταινια (.mkv κατα προτιμηση) απο το pc μου.Εχω 2 pc το ενα ειναι laptop με καρτα γραφικων ati radeon 4700 series με hdmi out και ενα desktop με την 5770.Απο καλωδια εχω ενα hdmi 1.3. Tα 2 pc θα εχουν την ιδια αποδοση στην αναπαραγωγη 3d υλικου? Χρειαζομαι hdmi 1.4? Με τον media player classic πρεπει να κανω καποια ειδικη ρυθμιση ή παιζουν οπως τα απλα 1080p?
giorgos147 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δε ξέρω τι απαιτήσεις παίζουν με το 3D, αλλά χθες που δοκίμασα από laptop με i5 να παίξω ταινία σε 3D, .mkv, κολλούσε σε κάθε νέα σκηνή σχεδόν και στο τέλος έφαγε πάγωμα ο υπολογιστής, αν και πρέπει να έφταιξε άλλο πρόγραμμα.
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 @giorgos147 Με πιο πρόγραμμα έκανες την αναπαραγωγή; Το mpc-hc έχει υποστήριξη για dxva μέσω της κάρτας γραφικών (ati hd ή nvidia 8000 και πάνω), οπότε όλο τον φόρτο τον αναλαμβάνει η κάρτα γραφικών.
TheELF Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 ^^ ναι αλλά, laptop που λογικά έχει αργό σκληρό + μεγάλο σε bitrate mkv = κολλήματα. Ιδίως αν δεν ξέρει τι εστί defrag...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα