Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω συνδεσει το jtag 360 μου και το pc με ethernet παω απο τον υπολογιστη start kai και μετα στο 360 παω να κανω sign in και μου grafei xlink engine not found τι κανω λαθος? Το μοντεμ μου ειναι thomson tg 585 v8.

δεν συνδεεται και με το πσ3 βγαζει dns error, ενω με το αλλο που εχω συνδεεται μια χαρα μηπως μουδωσε αυτος crossover γιατι ειναι κοκκινο.

Δημοσ.

αν το καλωδιο ειναι crossover φαινεται απο το Pinout.απο εκει και περα επειδη δεν ξερω κατι παραπανω για το μυνημα λαθους που σου βγαζει εχουν σηκωσει απειρα θεματα οπως βλεπω στο google px

http://www.teamxlink.co.uk/forum/viewtopic.php?t=42798&sid=c97e6f6171507dd3cdf678d2a0d38b87

αλλακατι ειδα οτι θελει port forward κτλ.

Δημοσ.

αναλογως το ρουτερ θα πρεπει να υπαρχει ειτε

dmz που στην ουσια για καποια ip που θες πχ του xbox σου ανοιγει ολα τα Ports

ειτε να υπαρχει καρτελλα Port forward η virtual server που θα σε ρωταει ποια port θες να ανοιξεις και σε ποια ip.και ανοιγεις τα Ports που θες.απλα καλο θα ειναι να ειναι και προληπτικα κλειστο το firewall του ρουτερ.

ειδα οτι γραφεις οτι εχεις το v8.

dmz ειναι λιγο δυσκολο να κανεις αλλα αμα χρειαστει θα σου πω πως αλλιως πας

www.portforward.com και βρισκεις οδηγιες για το Thomson

απο το toolbox πας και μετα game and application sharing.φτιαχνεις πρωτα το application και μετα το κανεις αssign στην mac address του xbox η στην Ip του xbox.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...