SOTHRHS9 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) γεια σας, καλό χειμώνα να έχουμε το πρόβλημα είναι στο ότι στον explorer αλλά και στον firefox μου εμφανίζει τα κουτάκια σε site που μπαίνω για παιχνίδια μικρά... ενώ στον chrome αλλά και στον rockmelt που είδα προχθές τα εμφανίζει κανονικά... στον ηυ του αδερφού μου που το έλεγξα είναι τα ίδια...και έχουμε και οι δύο τα 7. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2012 από SOTHRHS9
SOTHRHS9 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 που είστε ρεεεεε;;;;; να χαρώ εγώ τα σαίνια...
parsifal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Έλεγξε αν το zoom level είναι στο 100% σε όλους τους browsers σου για το συγκεκριμένο site dod.gr (το τονίζω το «συγκεκριμένο», γιατί αν δεν κάνω λάθος κάποιοι browsers «θυμούνται» τα zoom levels ανά domain name).
sargio01 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 που είστε ρεεεεε;;;;; να χαρώ εγώ τα σαίνια... Είδαμε το θέμα μπόλικοι! Αφού δεν είχαμε κάποια ιδέα να σου προτείνουμε, γιατί να γράψουμε; Για να σου πούμε γειά(!!); Αφού εννοείται...
SOTHRHS9 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Έλεγξε αν το zoom level είναι στο 100% σε όλους τους browsers σου για το συγκεκριμένο site dod.gr (το τονίζω το «συγκεκριμένο», γιατί αν δεν κάνω λάθος κάποιοι browsers «θυμούνται» τα zoom levels ανά domain name). Αν μου έλεγες κιόλας πως να το κάνω αυτό, θα ήμουν υπόχρεος. (με δεξί κλικ επάνω στην οθόνη πάντως δεν έχει zoom)
Caiden Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Αν μου έλεγες κιόλας πως να το κάνω αυτό, θα ήμουν υπόχρεος. (με δεξί κλικ επάνω στην οθόνη πάντως δεν έχει zoom) Πατας ctrl και μετα ζουμαρεις ξεζουμαρεις με το ροδακι στο ποντικι 1
SOTHRHS9 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Πατας ctrl και μετα ζουμαρεις ξεζουμαρεις με το ροδακι στο ποντικι Τον ξέρω αυτόν τον τρόπο φίλος αλλά δεν λειτουργεί σε αυτή την σελίδα. Δοκιμάστε και εσείς αν θέλετε http://www.dod.gr/
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Το dod είναι όλο σε flash οπότε δεν υποστηρίζει zoom
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα