Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι σχετικα καινουριος κατοχος PS3 κι εχω να ασχοληθω με το gaming σε κονσολα αρκετο καιρο. Θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε 4-5 ΚΑΛΑ παιχνιδια του ps3 ωστε να φτιαξω μια μινι βιβλιοθηκη και να περναω την ωρα μου ευχαριστα. Δεν θελω first person γτ ποτε δεν μου αρεσαν για κονσολα. Ουτε sports games. Π.χ. απ οτι βλεπω μια επιλογη ειναι το Dark Souls. Δεν ξερω. Τα φωτα σας.

Δημοσ.

Απλά πράγματα.

God of War Collection Volume 1

God of War 3

Heavy Rain

Uncharted Trilogy

Metal Gear Solid Collection

Metal Gear Solid 4

Αποκλειστικότητες του ps3 (εκτός από mgs).

Δημοσ.

Αν σου αρεσουν τα racing games δοκιμασε το Gran Turismo 5, ειναι πολυ καλο.αποτι καταλαβα ομως ψαχνεις περισσοτερο για rpg παιχνιδια τυπου dark souls, final fantasy κλπ?

Παντως τα παιχνιδια που σου προτεινε ο ναρουτο απο πανω ειναι ενα προς ενα, απο τους καλυτερους τιτλους που θα βρεις στο ps3.

Δημοσ.

Και Demon's Souls. Δεν ξέρω, βέβαια, κατά πόσο θα περνάς την ώρα σου ευχάριστα με αυτό και το Dark Souls :P

Σε ενδιαφέρουν μόνο αποκλειστικότητες ή και άλλα;

Δημοσ.

Στις αποκλειστικοτητες καλυψε ο Ναρουτακος αλλα θα προσεθετα και τα ICO and The Shadow of Colossus (παλιοι εξαιρετικοι και πρωτοποριακοι τιτλοι του ΠΣ2 που εγιναν remastered για το ΠΣ3) καθως και τα Little Big Planet

Επισης για να μη ξεχνιομαστε πολυ καλο για παρεα το Buzz world Quiz (Ελληνικο). θα το ελεγα must have

Απο multiplatform προτεινω Batman Arkham Asylum (το city βγηκε μετα οποτε καλυτερα να ξεκινησεις απο το πρωτο), Assassin's Creed ΙΙ και Brotherhood, οπως και το καλυτερο multiplatform για μενα το Red Dead Redemption (το πρωτο οχι το undead nightmare-καλο και αυτο). Το Max Payne 3 ειναι επισης εξαιρετικο

Επισης να ξερεις και το πολυ βασικο οτι τους παλαιοτερους τιτλους τους βρισκεις σε σαφως καλυτερες τιμες (15-25 ευρω).

Ψαχνεις σε skroutz, zavvi.com, play.com, amazon.co.uk

Δημοσ.

Ειμαι σχετικα καινουριος κατοχος PS3 κι εχω να ασχοληθω με το gaming σε κονσολα αρκετο καιρο. Θα ηθελα λοιπον να μου προτεινετε 4-5 ΚΑΛΑ παιχνιδια του ps3 ωστε να φτιαξω μια μινι βιβλιοθηκη και να περναω την ωρα μου ευχαριστα. Δεν θελω first person γτ ποτε δεν μου αρεσαν για κονσολα. Ουτε sports games. Π.χ. απ οτι βλεπω μια επιλογη ειναι το Dark Souls. Δεν ξερω. Τα φωτα σας.

κλασσικές προτάσεις από κάθε κατηγορία

demons souls, tales of graces f, rpg

catherine, little big planet 2, puzzle

final fantasy xiii, action /rpg

metal gear 4, stealth

naruto generations, dead or alive 5 (βγαίνει σε ένα μήνα) fighting

vanquish, shadows of the damned, 3rd person shooter

Siren: Blood Curse, horror /stealth

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...