Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μου κανει εντυπωση παντως που δεν υπαρχει ουτε ρωσικο cam rip

Τον έχουν γραμμένο μέχρι και οι πειρατές φαίνεται τον phoenix.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τον έχουν γραμμένο μέχρι και οι πειρατές φαίνεται τον phoenix.

Τον Phoenix μπορεί αλλά τον υπερτεράστιο (και αδικημένο) Paul Thomas Anderson δεν νομίζω...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Την είδα. Η μεγαλύτερη αδικία των χαζο-Οσκαρ ever!? Η ταινία και ειδικά η φωτογραφία και οι ερμηνείες είναι πολύ υψηλού επιπέδου. Ο Paul Thomas Anderson είναι από τους λίγους ευφυείς filmmakers που έχουν μείνει και κρατούν το επίπεδο στον ουρανό. Respect...

Δημοσ.

Ναι φωτογραφια και βασικες ερμηνειες εξαιρετικες αλλα σαν ταινια κατα την γνωμη μου ανουσια, αργη και χωρις καποια εξελιξη...

• Like 2
Δημοσ.

Επιτελους την ειδα!

Χωρις να εχω δει το Lincoln,εχω να πω οτι ειναι μεγαλη αδικια να μην παρει το Οσκαρ ο Φοινιξ.Ειναι απιστευτος απλα!

Στα της ταινιας τωρα,πιστευω οτι ειναι υπερβολικα αφαιρετικη.Δηλαδη,δεν εχει καποια αφηγηση η οποια να κυλα ομαλα και δεν οδηγει καπου σεναριακα.

Παντως,η Αιρεση χρησιμοποιειται ως γενικο υποβαθρο,δε νομιζω οτι ο σκηνοθετης/δημιουργος ηθελε να μιλησει για τη Σαιεντολογια.

• Like 1
Δημοσ.

Πολύ καλή ταινία με τρομερούς ηθοποιούς. Το μόνο που με χάλασε ότι το σενάριο δεν σε οδηγεί κάπου και απλώς τελειώνει ξαφνικά!

Δημοσ.

Παιζει να ειναι η μονη ταινια που εχω δει που με ανυπαρκτο σεναριο καταφερνει με τις ερμηνεις και μονο να σε κερδιζει. + Οτι χωρις σεναριο ηταν υποψηφια και για οσκαρ

Δημοσ.

ενώ είχε σενάριο ο Τζάνγκο?

Το σενάριο του
Μαστερ δεν γράφετε κάθε μέρα και προφανώς και αυτή η ταινία, όπως μεγάλα
αριστουργήματα του παρελθόντος όπως ταινίες του Αντονιόνι, του Χερζόγκ
κτλ δεν είναι για το ευρ΄κοινό...

είχαμε μια ταινία που έστιψε την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση σαν λεμόνι και δεν είδατε σενάριο?

ε προφανώς, δεν είχε μαυρους εναντίον άσπρους ούτε καλός εναντίον κακού και λοιπά όμορφα...

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε porco_rosso21 ποιος ειπε ο το Django ειχε σεναριο? :mellow: 

Επισης,και το Κουρδιστο Πορτοκαλι για παραδειγμα,αναλυει την ανθρωπινη φυση,ωστοσο μπορεις να πεις οτι εχει αρχη,μεση και τελος.

Προσωπικα γουστα ειναι αυτα,ωστοσο,θεωρω οτι χαραμιστηκαν οι ερμηνειες και η ολη ατμοσφαιρα διοτι ο σκηνοθετης δεν τα υποστηριξε με μια στοιχειωδη πλοκη αλλα εφτιαξε την ταινια υπερβολικα αφαιρετικα.

Διαρκως,μου ερχοταν η σκεψη οταν την εβλεπα,"τι ρολο βαρανε ολοι αυτοι"!

Θεωρω το Magnolia σαφως καλυτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...