Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

The Master. Η νέα ταινία του Paul Thomas Anderson (Boogie Nights, Magnolia,There Will Be Blood) έρχεται το φθινόπωρο(στην Αμερική τουλάχιστον γιατί για την Ελλάδα δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία ακόμα). Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ήδη έχω φάει ένα κόλλημα απ'το trailer και μόνο. Η ταινία πρόκειται να θίξει την Σαϊεντολογία αν και αυτό δεν αναφέρεται πουθενά επίσημα. Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix και Amy Adams οι πρωταγωνιστές. Κάτι που πρέπει να πω είναι ότι το trailer με έχει μπερδέψει όσον αφορά το ποιος θα είναι ο Α' ανδρικός ρόλος, ο χαρακτήρας του Hoffman η αυτός του Phoenix;

Δημοσ.

Κι εγώ τη περιμένω. Ο πρωταγωνιστής θα είναι ο Phoenix χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ρόλος του Hoffman θα είναι αμελητέος. Επίσης από όσα έχω διαβάσει δεν είναι πλέον ξεκάθαρο αν θίγει τη σαϊεντολογία, σίγουρα πάντως δε το κάνει ευθέως και αρνητικά.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Στις 10 Ιανουαρίου θα έρθει τελικά στην Ελλάδα, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για τη 1 Νοεμβρίου. Ένας Θεός ξέρει γιατί την πήγαν Γενάρη. Κρίμα πάντως...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ταινιαρα θα ειναι οπως και οι προηγουμενες του Anderson ,ανυπομονω να την δω ,ζουμε στο Village να την δουμε!Αν οχι θα την νοικιασω...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά ξέρετε αν την έφερε κανένας μπάρμπας την ταινία κάπου;

Αν γνωρίζει κάποιος ας μου στείλει ένα pm. Thanks

Δημοσ.

Εχει παρει σπιτι του ο Phoenix την μια και μοναδικη κοπια της ταινιας. Οποιος τολμαει ας παει να του την παρει. Αν γινει leak απειλησε οτι θα παει να γινει μοναχος στο Αγιο Ορος και θα τραγουδαει σε hip-hop το Ευαγγελιο.

Δημοσ.

Εχει παρει σπιτι του ο Phoenix την μια και μοναδικη κοπια της ταινιας. Οποιος τολμαει ας παει να του την παρει. Αν γινει leak απειλησε οτι θα παει να γινει μοναχος στο Αγιο Ορος και θα τραγουδαει σε hip-hop το Ευαγγελιο.

το πιστευω.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει  κάτι προς το  παρόν. Το Blu-Ray κυκλοφορεί στην Αμερική στις 26/2. Κανα-δυό βδομαδούλες νωρίτερα θα αρχίσουν να την φέρνουν  οι μπαρμπάδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...