NoisePollution Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 The Master. Η νέα ταινία του Paul Thomas Anderson (Boogie Nights, Magnolia,There Will Be Blood) έρχεται το φθινόπωρο(στην Αμερική τουλάχιστον γιατί για την Ελλάδα δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία ακόμα). Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ήδη έχω φάει ένα κόλλημα απ'το trailer και μόνο. Η ταινία πρόκειται να θίξει την Σαϊεντολογία αν και αυτό δεν αναφέρεται πουθενά επίσημα. Philip Seymour Hoffman, Joaquin Phoenix και Amy Adams οι πρωταγωνιστές. Κάτι που πρέπει να πω είναι ότι το trailer με έχει μπερδέψει όσον αφορά το ποιος θα είναι ο Α' ανδρικός ρόλος, ο χαρακτήρας του Hoffman η αυτός του Phoenix;
kostas_dr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ο Phoenix συνήλθε και παίζει πάλι σε ταινίες;
DeadOrganPlayer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Κι εγώ τη περιμένω. Ο πρωταγωνιστής θα είναι ο Phoenix χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ρόλος του Hoffman θα είναι αμελητέος. Επίσης από όσα έχω διαβάσει δεν είναι πλέον ξεκάθαρο αν θίγει τη σαϊεντολογία, σίγουρα πάντως δε το κάνει ευθέως και αρνητικά.
NoisePollution Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Στις 10 Ιανουαρίου θα έρθει τελικά στην Ελλάδα, ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί για τη 1 Νοεμβρίου. Ένας Θεός ξέρει γιατί την πήγαν Γενάρη. Κρίμα πάντως...
Sellers Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2012 Kαλά δεν θα υπάρχει άνθρωπος δεν θα την έχει δει μέχρι τότε. 2
NoisePollution Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2012 Kαλά δεν θα υπάρχει άνθρωπος δεν θα την έχει δει μέχρι τότε. χαχαχαχα Σωστός!
NoisePollution Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2012 http://www.imdb.com/title/tt1560747/releaseinfo Ξανά άλλαξαν την ημερομηνία για την Ελλάδα. Δεν ξέρω τι παίζει. 6 Δεκέμβρη η νέα ημερομηνία.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Προβάλεται από χτες και στη χώρα μας. Μόνο στο Δαναό και στο Όπερα όσον αφορά την Αθήνα. Σκούξτε Villageάκηδες. 1
Fotis13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Ταινιαρα θα ειναι οπως και οι προηγουμενες του Anderson ,ανυπομονω να την δω ,ζουμε στο Village να την δουμε!Αν οχι θα την νοικιασω...
NoisePollution Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2012 Από 13 του μηνός και σε Village.
polakis21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά ξέρετε αν την έφερε κανένας μπάρμπας την ταινία κάπου; Αν γνωρίζει κάποιος ας μου στείλει ένα pm. Thanks
fearwhatnow Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά ξέρετε αν την έφερε κανένας μπάρμπας την ταινία κάπου; Αν γνωρίζει κάποιος ας μου στείλει ένα pm. Thanks Εχει παρει σπιτι του ο Phoenix την μια και μοναδικη κοπια της ταινιας. Οποιος τολμαει ας παει να του την παρει. Αν γινει leak απειλησε οτι θα παει να γινει μοναχος στο Αγιο Ορος και θα τραγουδαει σε hip-hop το Ευαγγελιο.
gatokoritso Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Εχει παρει σπιτι του ο Phoenix την μια και μοναδικη κοπια της ταινιας. Οποιος τολμαει ας παει να του την παρει. Αν γινει leak απειλησε οτι θα παει να γινει μοναχος στο Αγιο Ορος και θα τραγουδαει σε hip-hop το Ευαγγελιο. το πιστευω.
NoisePollution Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Παιδιά ξέρετε αν την έφερε κανένας μπάρμπας την ταινία κάπου; Αν γνωρίζει κάποιος ας μου στείλει ένα pm. Thanks Δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν. Το Blu-Ray κυκλοφορεί στην Αμερική στις 26/2. Κανα-δυό βδομαδούλες νωρίτερα θα αρχίσουν να την φέρνουν οι μπαρμπάδες.
gavros10 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2013 μου κανει εντυπωση παντως που δεν υπαρχει ουτε ρωσικο cam rip
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα