ιπτάμενος τυφλοπόντικας Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα σε όλους! Μένω στο Αιγάλεω κ αναζητώ έναν επαγγελματία προγραμματιστή εδώ γύρω που να κάνει λογικές τιμές. Ψάχνοντας λίγο μόνος μου ανακάλυψα ότι είναι πιο δυσέυρετοι από όσο νόμιζα. Όποιος θέλει ας μου προτείνει κάτι.... Sent from my iPhone using Insomnia
ιπτάμενος τυφλοπόντικας Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιό περιγραφικός μπορώ. Θέλω ένα πρόγραμμα σχετικά με ταξί. Δηλαδή όποιος μπαίνει στη σελίδα μου χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα το οποίο θα εκμεταλέυεται το google maps,βάζοντας αφετηρία κ προορισμό να μπορεί να του βγάζει τα χλμ καθώς κ την τιμή σε ευρώ. Χοντρά-χοντρά αυτό είναι το πρόγραμμα που θέλω αν κ θα έχει κ άλλες παραμέτρους μέσα. Sent from my iPhone using Insomnia
bokarinho Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Θα προσπαθήσω να είμαι όσο πιό περιγραφικός μπορώ. Θέλω ένα πρόγραμμα σχετικά με ταξί. Δηλαδή όποιος μπαίνει στη σελίδα μου χρησιμοποιώντας αυτό το πρόγραμμα το οποίο θα εκμεταλέυεται το google maps,βάζοντας αφετηρία κ προορισμό να μπορεί να του βγάζει τα χλμ καθώς κ την τιμή σε ευρώ. Χοντρά-χοντρά αυτό είναι το πρόγραμμα που θέλω αν κ θα έχει κ άλλες παραμέτρους μέσα. Sent from my iPhone using Insomnia Ναι μήπως όμως υπάρχουν παράμετροι που δεν μπορεί κάποιος να τις προβλέψει; πχ κίνηση στους δρόμους, κάποιο ατύχημα, κάποιο πρόβλημα κτλ;
ιπτάμενος τυφλοπόντικας Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι-όχι...δεν αναφέρομαι σε τέτοιες παραμέτρους. Λογικό είναι να μην μπορούν να είναι προβλέψιμα αυτά που ανέφερες. Αναφέρω ενδεικτικά 2 παραμέτρους. 1) Να μπορεί να αλλάζει η τιμή του χλμ ανάλογα με την Μονή ή διπλή ταρίφα. 2) Να υπάρχει ελάχιστο κόστος χρέωσης. Χρήστος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα