Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερουδια σε ολους...οπως καταλαβατε ειμαι απτους τυπους που ειναι ακομα με hdd :P λοιπον..εχω μια πολυ μικρη απορια...τα 7 εχουνε αυτοματη ανασυγκροτηση απο μονα τους...επειδη εχω δει 3rd party προγραμματα defrag πχ auslogics ultradefrag κτλ κτλ που ειναι free...μεχρι και πληρωμης o&o..diskepper και αλλα...αξιζει να απενεργοποιησω την αυτοματη ανασυγκροτηση των 7 για να γλιτωσω και λιγη ram και ταχυτητα? αξιζει να βαλω ενα απο αυτα αντι να εχω αυτο απτα windows? προσωπικα ποτε δεν εμπιστευτηκα 3rd party προγραμματα οσον αφορα την "επιδιορθωση" του συστηματος...αλλα who knows? :P ακουω αποψεις

Δημοσ.

Απενεργοποίησε την αυτόματη ανασυγκρότηση και εκτέλεσέ την όποτε θες εσύ, ξέρω γω μια φορά στους 1-2-Χ μήνες.

Από πλευράς επιδόσεων δεν πιστεύω ότι θα καταλάβεις διαφορά με 3rd party προγράμματα. Αν πάλι είσαι απ αυτούς που τους αρέσει να κοιτάνε τα χρωματιστά κουτάκια να κάνουν βόλτες στο gui του προγράμματος κατά το defrag, βάλε όποιο θες.

Δημοσ.

μια απο τα ιδια.επειδη μπορει την στιγμη που θα παει να κανει ανασυγκροτηση το pc εσυ να μην θες κανε εσυ manual οποτε θες.και δεν ειναι ντροπη που εισαι με hdd.και εγω τους προτιμω ακομα.οκ καλοι οι ssd δεν διαφωνει κανεις αλλα οταν θα βγουν σε καλες χωρητικοτητες και φτηνες τιμες το συζηταμε.οκ υπαρχουν και φτηνοι για boot αλλα ακομα γενικα ακριβοι.

Δημοσ.

Απενεργοποίησε την αυτόματη ανασυγκρότηση και εκτέλεσέ την όποτε θες εσύ, ξέρω γω μια φορά στους 1-2-Χ μήνες.

Συμφωνώ απολύτως με αυτό,αλλά προσωπικά(το τονίζω αυτό) προτιμώ κάποιο μικρό 3rd party αφού αυτό τον windows για εμένα είναι εντελώς γελοίο και απλοϊκό,εγώ προτιμώ το defraggler για απλές καταστάσεις και για ποιο ιδικές περιπτώσεις το MyDefrag.

• Like 1
Δημοσ.

καλα θεωρητικα η λογικη πισω απο ολα τα defrag προγραμματα ειναι η ιδια.βεβαια τον windows εχει γινει αρκετα τραγικο με την εννοια οτι δεν ξερεις ποτε καν θα τελειωσει στο περιπου.χειροτερο απο τον xp που εβλεπες κατι.

Δημοσ.

Φίλε κόκε τι νομίζεις ως είσαι μόνος σου με τους hdd; Απλώς παλεύουμε με κανα raid μπας & πιάσουμε αυτές τις ταχύτητες που προσφέρουν οι ssd :P

Τέσπα εγώ ποτέ δεν ήμουν των αυτόματων/προγραμματισμένων επιδιορθώσεων κλπ. Κάνεις τη δουλειά σου & τσουπ ξεκινά & σου σπάει τα νεύρα. Μ'αρέσει να'χω τον έλεγχο & αυτό ναι ήταν πονηρό υπονοούμενο :D

Τώρα λίγο πολύ την ίδια δουλειά κάνουν τα 3rd party προγράμματα, απλά μερικά είναι λίγο έως πολύ πιο εξειδικευμένα.

Αν κάνεις τακτική ανασυγκρότηση με όποιο utility & να'ναι θα σαι κομπλέ.

Αν όμως θέλεις να γίνεις αρκετά "anal" που λένε οι φίλοι μας οι αμερικάνοι με τα αρχεία σου, το pagefile & γενικά να παίξεις με την απόδοση σε βαθμό λεπτομέρειας μπορείς να δοκιμάσεις το perfectdisk (με προσοχή).

Δημοσ.

χαχα δεν ειπα οτι ειναι ντροπη..και οντως...ειναι λιγο τσουχτεροι οι ssd αλλα γλιτωνεις ταχυτητα και το defrag...οποτε την απενεργοποιω και το κανω οποτε θελω εγω και πιστευω οτι χρειαζεται...και στην αλλη περιπτωση βαζω και ενα 3rd party....ευχαριστω πολυ για την βοηθεια μαγκες :)

Δημοσ.

καλα θεωρητικα η λογικη πισω απο ολα τα defrag προγραμματα ειναι η ιδια.βεβαια τον windows εχει γινει αρκετα τραγικο με την εννοια οτι δεν ξερεις ποτε καν θα τελειωσει στο περιπου.χειροτερο απο τον xp που εβλεπες κατι.

Πολύ σωστός. Πονεμένη ιστορία. Τα w7 σε κάνουν να μη θέλεις να χρησιμοποιήσεις το defrag με τίποτα.

Δημοσ.

Φίλε κόκε τι νομίζεις ως είσαι μόνος σου με τους hdd; Απλώς παλεύουμε με κανα raid μπας & πιάσουμε αυτές τις ταχύτητες που προσφέρουν οι ssd :P

Τέσπα εγώ ποτέ δεν ήμουν των αυτόματων/προγραμματισμένων επιδιορθώσεων κλπ. Κάνεις τη δουλειά σου & τσουπ ξεκινά & σου σπάει τα νεύρα. Μ'αρέσει να'χω τον έλεγχο & αυτό ναι ήταν πονηρό υπονοούμενο :D

Τώρα λίγο πολύ την ίδια δουλειά κάνουν τα 3rd party προγράμματα, απλά μερικά είναι λίγο έως πολύ πιο εξειδικευμένα.

Αν κάνεις τακτική ανασυγκρότηση με όποιο utility & να'ναι θα σαι κομπλέ.

Αν όμως θέλεις να γίνεις αρκετά "anal" που λένε οι φίλοι μας οι αμερικάνοι με τα αρχεία σου, το pagefile & γενικά να παίξεις με την απόδοση σε βαθμό λεπτομέρειας μπορείς να δοκιμάσεις το perfectdisk (με προσοχή).

χαχαχα βλεπω να γινομαι πιο "anal" καποια στιγμη...:P οποτε συμπερασμα απανεργοποιηση το αυτοματο και χρησιμοποιω καποιο αλλο προγραμματακι..οντως και εμενα ποτε δεν μου αρεσαν οι αυτοματες εκτελεσεις :) θες να εχεις τον ελεγχο ρε παιδι μου :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...