orestis000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που βρήσκει και εγκαθιστά οδηγούς; Μου έχουν πει για το driver genius αλλά δεν είναι δωρεάν.... Επίσης έχω δοκιμάσει άλλα 2-3 και όλα θέλουν να πληρώσω... Υπάρχει κάτι δωρεάν;
Γιάννης Platano Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Καπου εχω διαβασει οτι αυτο το προγραμμα σε αφηνει στην δωρεαν εκδοση για δυο οδηγους την ημερα αλλα δεν το εχω δοκιμασει.
isay Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που βρήσκει και εγκαθιστά οδηγούς; Μου έχουν πει για το driver genius αλλά δεν είναι δωρεάν.... Επίσης έχω δοκιμάσει άλλα 2-3 και όλα θέλουν να πληρώσω... Υπάρχει κάτι δωρεάν; δοκίμασε το slim drivers ( https://www.slimwareutilities.com/slimdrivers.php ) δωρεάν και κάνει τη δουλειά που θες
Geo353 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Πρόσεχε λίγο αυτά τα προγράμματα για να μη σου κατεβάσουν ότι νάνε, όπως συνέβη μια φορά σε εμένα με την κάρτα γραφικών. Πριν αρχίσεις την διαδικασία κάνε και back up από τις ρυθμίσεις του προγράμματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα