Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει ποτέ αγορές από το e-bay αλλά και γενικώς onine αγορές. Ποιός είναι ο ενδεδειγμένος τρόπος για να γίνουν, με προπληρωμένες κάρτες, με paypal κλπ. Υπάρχει κάποιος να με κατευθύνει γιατί δεν ξέρω την τύφλα μου! :eek:

Δημοσ.

αν ψάξεις στο internet θα βρεις πολλά παρόμοια θέματα .

Αν είσαι ενήλικας μπορείς να πας στην πειραιως και να ανοίξεις έναν λογαριασμό καταθετικό και μαζί θα σου δώσουν μια visa κάρτα για αγορές

Ο λογαριασμός σου θα χρεώνεται μόνο αν έχεις χρήματα μέσα και μόνο τότε !

Πας στο site τις paypal δημιουργείς έναν λογαριασμό με την κάρτα σου .

Θα σου πάρει 1.5 ευρο αυτόματα με την πρώτη σου συναλλαγή θα ξανά μπει .

Μετά πας στο ebay ή σε οποιοδήποτε κατάστημα και δημιουργείς έναν λογαριασμό και θα βάλεις των αριθμό τις κάρτα σου και τα στοιχεία που μένεις ,

• Like 1
Δημοσ.

να ξερεις ομως οτι στις συναλλαγες απο USA, προστιθεται και φορος τελωνειου, ο οποιος δεν φαινεται -συνηθως- στις τιμες των καταστηματων....!!!

προτιμησε αγορες απο ebay.co.uk!

EDIT, προπληρωμενη καρτα διαθετει και η Κυπρου. εγω τετοια εχω! και ναι, ειναι τυπου VISA.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες να νιώθεις λίγο πιο άνετος με τις online αγορές και βαριέσαι να τρέχεις κάθε τόσο στην τράπεζα για να φορτίζεις κάρτες ή να καταθέτεις χρήματα, άνοιξε έναν επιπλέον λογαριασμό σε μια τράπεζα που ήδη έχεις κάποιον.

Εφόσον είναι και οι 2 στο όνομά σου, θα εμφανίζονται συνδεδεμένοι στο e-banking και θα μπορείς να μεταφέρεις όσα χρήματα θες απ τον κύριο λογαριασμό στο νέο που άνοιξες αποκλειστικά για online αγορές. Έτσι πρακτικά δε θα χεις καθόλου χρήματα στην κάρτα αλλά μόλις χρειαστεί ν αγοράσεις κάτι, μπαίνεις, μεταφέρεις € κι αγοράζεις ό,τι θες.

Το παραπάνω το εφαρμόζω με κάρτα της Κύπρου (visa) αλλά λογικά θα γίνεται σε όλες σχεδόν τις τράπεζες. Για την Πειραιώς έχω ακούσει καλά λόγια, από δω μέσα κυρίως.

• Like 1
Δημοσ.

antonl εννοείς να έχω π.χ. στην Κύπρου 2 λογαρισμούς, έναν κύριο και έναν για αγορές και να μεταφέρω από τον έναν στον άλλο όσα λεφτά χρειάζονται κλπ.

το κακό είναι πως έχω μπλέξει τα μπούτια μου ήδη με λογαριασμούς σε 3 τράπεζες και εάν κάνω άλλους 2 (σε μια τράπεζα κύριο κ internet) θα τα μπλέξω ακόμα περισσότερο... τι λες;

p.s. οι τράπεζες που ήδη έχω δεν έχουν προπληρωμένες!

Δημοσ.

antonl εννοείς να έχω π.χ. στην Κύπρου 2 λογαρισμούς, έναν κύριο και έναν για αγορές και να μεταφέρω από τον έναν στον άλλο όσα λεφτά χρειάζονται κλπ.

το κακό είναι πως έχω μπλέξει τα μπούτια μου ήδη με λογαριασμούς σε 3 τράπεζες και εάν κάνω άλλους 2 (σε μια τράπεζα κύριο κ internet) θα τα μπλέξω ακόμα περισσότερο... τι λες;

p.s. οι τράπεζες που ήδη έχω δεν έχουν προπληρωμένες!

Ε αυτό εξαρτάται από σένα. Στην τελική μπορείς ν ανοίξεις μόνο έναν επιπλέον λογαριασμό σε τράπεζα που ήδη έχεις κάποιον για να κάνεις την παραπάνω πατέντα. Αλλά αν νομίζεις πως με προπληρωμένη θα βολευτείς καλύτερα, βγάλε προπληρωμένη.

Δημοσ.

Καλύτερα βγάλε προπληρωμένη ή από κύπρου ή από πειραιώς και θα σου δώσουν μια κάρτα visa είναι για κάνεις τις αγορές όσο υπάρχουν χρήματα στων λογαριασμό

αλλά από ότι θυμάμαι εγώ έβγαλε από την πειραιώς γιατί η κύπρου έχει κάτι χρεώσεις

αν κοιτάξεις στο site τις κάθε μίας θα το βρεις αναλυτικά τις χρεώσεις τους

Δημοσ.

Πειραιώς / Κύπρου

Ένας ακόμα λόγος που η χρεωστική συμφέρει περισσότερο.

γιατί η χρεωστική συμφέρει περισσότερο, επειδή δεν έχεις να πληρώνεις στα βάλε βγάλε; τι μειονεκτήματα έχει όμως έναντι των prepaid;
Δημοσ.

Οικονομικά, ναι γι αυτό συμφέρει περισσότερο. Εξαρτάται και πόσο συχνά κάνεις χρήση της βέβαια, αν είναι για 2 φορές τον χρόνο ΟΚ, σιγά το κόστος.

Για μένα το μεγάλο πλεονέκτημα είναι πως δε χρειάζεται να πάω στην τράπεζα για γέμισμα και ότι ακόμα και στις 3 το βράδυ αν δω κάτι που μ ενδιαφέρει μπορώ να τ αγοράσω άμεσα, δεν χρειάζεται να περιμένω το πρωί ή την επόμενη εργάσιμη για να την φορτίσω.

Δημοσ.
Για μένα το μεγάλο πλεονέκτημα είναι πως δε χρειάζεται να πάω στην τράπεζα για γέμισμα και ότι ακόμα και στις 3 το βράδυ αν δω κάτι που μ ενδιαφέρει μπορώ να τ αγοράσω άμεσα, δεν χρειάζεται να περιμένω το πρωί ή την επόμενη εργάσιμη για να την φορτίσω.

μα δεν είπες πως εάν ανοίξω 2ο λογαριασμό μπορώ να τη φορτίζω online; για ποιό λόγο να τρέχω σε τράπεζες κλπ;

Δημοσ.

"Για μένα το μεγάλο πλεονέκτημα των χρεωστικών (σε αντίθεση με τις prepaid) είναι πως δε χρειάζεται να πάω στην τράπεζα για γέμισμα και ότι ακόμα και στις 3 το βράδυ αν δω κάτι που μ ενδιαφέρει μπορώ να τ αγοράσω άμεσα, δεν χρειάζεται να περιμένω το πρωί ή την επόμενη εργάσιμη για να την φορτίσω."

Ελπίζω τώρα να βγάζει νόημα :)

Ναι, όπως τα είπες είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...