firewalker Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Και της σκάς πάνω το στικάκι .... με την ταινιούλα "Αναλώσιμοι 2" που μόλις κατέβασες με torrent ..... .... και τα ισοπεδώνεις όλα. Sony και stick με ταινία μέσα δεν πάει. :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas75 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Sony και stick με ταινία μέσα δεν πάει. :P Δυστυχώς αυτό είναι αλήθεια, όταν μιλάμε για MKV ή παρεμφερές format, οπότε και για HD ταινία. Η Sony σε αυτό τον τομέα είναι απογοητευτική. Κρίμα, γιατί έχει πολύ καλές τηλεοράσεις αλλά με τον ανταγωνισμό (Samsung κυρίως αλλά και LG) να προσφέρει πλέον ισάξιες προτάσεις σε ποιότητα και να παίζουν πλέον άνετα τα MKV και τα πάντα μέσω του ενσωματωμένουυ USB ή δικτύου, είναι βλακώδες τουλάχιστον που επιμένουν έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Αυτό παιδιά δεν αποτελεί ουσιαστικό πρόβλημα. Δεδομένου ότι για μία τέτοια τηλεόραση θα δώσεις 2-3 χιλιάδες ευρώ (στην καλύτερη, κι αυτό όποτε διατεθούν στο ευρύ κοινό) δε νομίζω πως θα είναι πρόβλημα να δώσεις 100€ ακόμα για ένα εξωτερικό media player. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Super Moderators Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 "Το βίντεο αυτό έχει αφαιρεθεί απο τον χρήστη " μου βγάζει... Και μένα το ιδιο, γιατι; Πράγματι, δείχνει να έχει αφαιρεθεί το συνοδευτικό βίντεο! Περίεργο! [...] Ευχαριστούμε για την ενημέρωση, το βίντεο έχει προστεθεί εκ νέου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas75 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό παιδιά δεν αποτελεί ουσιαστικό πρόβλημα. Δεδομένου ότι για μία τέτοια τηλεόραση θα δώσεις 2-3 χιλιάδες ευρώ (στην καλύτερη, κι αυτό όποτε διατεθούν στο ευρύ κοινό) δε νομίζω πως θα είναι πρόβλημα να δώσεις 100€ ακόμα για ένα εξωτερικό media player. Δεν είναι το φοβερό πρόβλημα, αλλά είναι το θέμα ότι ακριβώς αγοράζεις μια καλή τηλεόραση με αρκετά χρήματα και η τεχνολογία για media player μέσω του USB ή δικτύου υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό, άνετα θα μπορούσαν να την ενσωματώσουν, γιατί δεν το κάνουν κάτι τόσο απλό που υπάρχει και στον ανταγωνισμό;; Εγώ έχω την Sony KDL-55NX810. Αλλά αν είχε βγει η Samsung UE55D8000 τότε θα το σκεφτόμουν σοβαρά να είχα πάρει την Samsung. Επειδή έχω και μία UE40D8000 (στο πατρικό μου), δεν μπορείς να φανταστείς πόσο πιο εύκολα "κοτσάρεις" τον USB σκληρό σου να δεις μια ταινιούλα κατευθείαν στην USB θύρα της Samsung και κάποιες φορές το σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις το WD Live που είναι συνδεδεμένο στην Sony μου και να ανοίξεις το WD Live, να πας στο HDMI 1 από το remote της τηλεόρασης και να βάλεις την ταινία να παίξει από το WD Live και μετά πάλι να πιάσεις το remote της τηλέορασης για την ένταση ήχου κτλ. Μπορεί να ακούγεται "χαζό" ή να με πεις "τεμπέλη", αλλά είναι άλλη φάση να τα κάνεις όλα αυτά μέσω ενός remote και να μην ψάχνεις για HDMI θύρες, διαφορετικές συσκευές, κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό με τα 25.000$ μου θυμίζει ΑΜΑΝ teleshopping 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα