ιπτάμενος τυφλοπόντικας Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα σε όλους.Ελπίζω να έχω επιλέξει τη σωστή κατηγορία για το θέμα. Οι δυνατότητες της εφαρμογής αυτής φαντάζουν επιεικώς συναρπαστικές. Κάποια πραγματάκια όπως αισθητήρες κ ειδοποιήσεις φαίνονται απλά. Κάποια άλλα πάλι όπως σύνδεση-έλεγχος θερμό στατών,φώτα,καφετιέρες κτλ μου φαίνονται δυσκολα. Μπορούν κάποιοι να μας πουν πως δουλέυει αυτό το πράγμα κ κάτα πόσο είναι εύκολο να μπει στην καθημερινότητα μας;;; http://www.techgear.gr/smartthings-makes-your-world-smarter-51239/ Sent from my iPhone using Insomnia
defacer Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Η κατηγορία μάλλον δεν είναι η σωστή αλλά δεν πειράζει, με τέτοιο username συγχωρούνται όλα. Όλα αυτά τα πράγματα που περιγράφει εξαρτώνται από την ύπαρξη ενός ξεχωριστού Thing για να ελέγξεις το κάθε τι. Θέλεις να ελέγχεις καφετιέρα; Βάζεις ανάμεσα στην πρίζα και στον τοίχο μια "έξυπνη πρίζα" Thing. Θέλεις φώτα; Ένα "έξυπνο ρελέ" Thing. Και ούτω καθ' εξής. Τα "έξυπνα Χ" πράγματα είναι πολύ απλό να τα φτιάξεις σήμερα αν έχεις μια μικρή επαφή με ηλεκτρονικά (αν και δεν είναι τόσο απλό να τα φτιάξεις μικρά, όμορφα και φτηνά). Παίρνεις ένα Arduino, βάζεις (αν χρειάζεται) και κάποιο σένσορα, μια πηγή ενέργειας, ένα WiFi shield (για να μπορείς να το ελέγχεις από μακριά) και έτοιμος.
ιπτάμενος τυφλοπόντικας Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ευχαριστώ defaced. Με την επιλογή κατηγορίας πάντα έχω σοβαρό δίλημμα στο insomnia. Για να είμαι ειλικρινής αυτό το πραγματάκι το έχω ήδη προπαραγγείλει. Απλά διατηρώ το δικαίωμα να το ακυρώσω μέχρι της 21 Σεπτέμβρη που βγαίνει στην παραγωγή. Γι αυτό άνοιξα κ το θέμα εδώ. Για να ακούσω γνώμες. Διότι εάν αυτά τα απίστευτα (κατά την γνώμη μου) που υπόσχεται ότι κάνει δεν είναι πρακτικώς αξιοποιήσιμα τότε ίσως κ να ακυρώσω την παραγγελία. Ωστόσο θα παροτρύνω οποιονδήποτε διαβάσει το εν λόγο θέμα, να μπεί στο link που έχω βάλει κ από εκεί μέσα στην σελίδα της εταιρίας (kickstarter) κ να μας διαφωτίσει όσο πιο πολύ γίνεται. Sent from my iPhone using Insomnia
dewn735 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Η ιδέα μόνο καινούρια δεν είναι (πρόσφατα είδαμε και την MS να υλοποιεί κάτι αντίστοιχο) και η συγκεκριμένη υλοποίηση έχει μερικά "μικρά γράμματα": Outside of Kickstarter backers, we expect the SmartThings service to cost between $4.99 and $9.99 / month. However, as a special benefit to the initial Super Early Bird, Early Bird, Pre-Order, Developer & Maker, and Enthusiast backers (any pledge level that includes "No monthly fees" in the description), you will pay zero monthly fees, forever. The initial launch units will be U.S. only, and may or may not include cellular connectivity. Οι τιμές για τα things είναι τσιμπημένες: 25$ για κάθε σένσορα και 35$ για κάθε πρίζα (http://www.kickstart...er/posts/298625). Θεωρητικά, θα μπορείς να συνδέεις κι άλλες (συμβατές) συσκευές, αλλά δεν το είδα κάπου γραμμένο με σιγουριά
ιπτάμενος τυφλοπόντικας Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Σωστή η επισήμανση για την συνδρομή! Ωστόσο μιλάμε για μια μηνιαία συνδρομή που ισούται με 2-3 πακέτα τσιγάρα. Προσωπικά αν κ έχω προλάβει να πάρω το πακέτο που δεν έχει συνδρομές, 8 ευρώ το μήνα θα τα έδινα αν κάνει όντως όλα όσα υπόσχεται. Η διαφορές που διακρίνω εγώ από άλλες δύο εφαρμογές που έχω εντοπίσει, είναι ότι η εν λόγο εφαρμογή φαίνεται να είναι πολύ καλά στημένη. Επίσης εδώ φαίνεται να υπάρχει μια τεράστια γκάμα εφαρμογών που συνεχώς θα εμπλουτίζονται από διάφορους developers. Προς το παρόν επαναλαμβάνω ότι το μόνο που με ανησυχεί είναι το κατά πόσο θα είναι εύκολο να εγκαταστήσω εφαρμογές μέσα στο σπίτι όπως πχ να ανοιγοκλείνω το θερμοσίφωνο,τα φώτα μου,το a/c, ή την καφετιέρα... Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα