GT-MAN Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα, δεν ξέρω αν γράφω στη σωστή κατηγορία για αυτό το θέμα , αλλά αυτή πρέπει να είναι .... Λοιπόν αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι πως μπορώ να γράψω σε DVD μια βίντεο κασέτα ; Αν υπάρχει τρόπος ; Ευχαριστω προκαταβολικά !!!!!
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Επειδή το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές, πάτα εδώ και καλό διάβασμα.
madtaz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ο ένας τρόπος είναι να πάρεις συσκευή DVD Recorder που να δέχεται και βιντεοκασσέτα. Ο άλλος τρόπος είναι να συνδέσεις το βίντεο ή την βιντεοκαμερα με το pc σου. Για να γίνει αυτό θα χρειαστέις μια συσκευή USB ή PCI που μετατρέπει το αναλογικό σήμα βίντεο σε ψηφιακό στον σκληρό σου δίσκο και μετέπειτα σε DVD. Παλιότερα υπήρχαν κάρτες γραφικών που υποστήριζαν είσοδο βίντεο, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχουν και σήμερα. Επίσης αρκετές κάρτες TV σε μορφή USB ή PCI υποστηρίζουν πλέον σύνδεση S-Video ή RCA για είσοδο εικόνας. Διαλέγεις και παίρνεις όποιο θες! Δες τα παρακάτω για να πάρεις μια ιδέα προιόν 1 προιόν 2 προιόν 3 προιόν 4 προιόν 5
xreokopia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Nα κανω kι εγω μια ερωτησουλα για να μην ανοιγω thread, Mεταφερω καποια αρχεια ταινιας απο dvd στο σκληρο, αλλα στο σκληρο δεν εμφανιζονται οι υποτιτλοι. Ποιο αρχειακι ειναι για τους υποτιτλους, αν το μεταφερω κι αυτο θα τους εχω?
TheELF Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν έχει ξεχωριστό αρχείο ,από το πρόγραμμα με το οποίο τα βλέπεις πρέπει να ενεργοποιήσεις τους υπότιτλους για να τους δεις.
xreokopia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν λες προγραμμα εννοεις την οθονη αναπαραγωγης(vlc, mpc, wmp κλπ)? Και πως εξηγεις οτι ο vlc/mpc εμφανιζει υποτιτλους κατα την αναπαραγωγη απο το dvd, ενω μετα τη μεταφορα των επιλεγμενων αρχειων βιντεο στο σκληρο ο vlc/mpc ΔΕΝ εμφανιζει υποτιτλους κατα την αναπαραγωγη?
TheELF Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Οταν λες προγραμμα εννοεις την οθονη αναπαραγωγης(vlc, mpc, wmp κλπ)? Ναι αυτά λέω, προγράμματα είναι δεν είναι οθόνες. Και πως εξηγεις οτι ο vlc/mpc εμφανιζει υποτιτλους κατα την αναπαραγωγη απο το dvd, ενω μετα τη μεταφορα των επιλεγμενων αρχειων βιντεο στο σκληρο ο vlc/mpc ΔΕΝ εμφανιζει υποτιτλους κατα την αναπαραγωγη? Γιατί με άλλον τρόπο παίζει DVD και με άλλον τρόπο παίζει χύμα αρχεία.
xreokopia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι αυτά λέω, προγράμματα είναι δεν είναι οθόνες. Eιναι προγραμματα που εμφανιζουν οθονες. Το ειπα ετσι για να γινει πληρως κατανοητο. Σημειωσε οτι και ο internet explorer προγραμμα ειναι, αλλα τον λεμε browser. Γιατί με άλλον τρόπο παίζει DVD και με άλλον τρόπο παίζει χύμα αρχεία. Nαι, εγω τι κανω ειναι το θεμα. Πως μπορω να βλεπω τους υποτιτλους μετα την επιλεκτικη/χυμα μεταφορα στον σκληρο?
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Πες μας όμως με πιο πρόγραμμα αναπαράγεις το dvd από τον σκληρό για να σου πούμε πως γίνεται. Η βασική αρχή είναι ότι δεν φορτώνουμε τα αρχεία με διπλό κλικ σε κάποιο vob γιατί έτσι θα παίξει μόνο το βίντεο με τον ήχο, χωρίς υπότιτλους. Κάνε διπλό κλικ στο αρχείο VIDEO_TS.IFO και επέλεξε σαν πρόγραμμα αναπαραγωγής αυτό που χρησιμοποιείς ή μέσα από το πρόγραμμα πήγαινει File και δες αν έχει επιλογή open dvd ή κάπως έτσι και επέλεξε τον φάκελο με τα αρχεία dvd. Φυσικά, βασική προϋπόθεση είναι να έχεις αντιγράψει όλο τον φάκελο VIDEO_TS και όχι μόνο τα vob αρχεία.
xreokopia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Mα ο σκοπος μου ειναι να μην αντιγραψω ολο το video_ts.
micos000 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Kαι τι θέλεις να αντιγράψεις; Μόνο με τα vob δεν έχεις υπότιτλους, πρέπει να έχεις και το ifo καθώς και το video_ts αρχείο (όχι τον φάκελο). Με ποιον τρόπο έκανες την μεταφορά στον δίσκο; Μόνο με αντιγραφή; Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το dvdshrink ή το dvdfab (το 1ο είναι δωρεάν) για να μεταφέρεις μόνο το main movie στον δίσκο μαζί με τα ανάλογα ifo ώστε να παίζει σωστά η ταινία.
xreokopia Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Εγραψα στο #6 τι θελω αλλα ισως δεν ημουν σαφης, Ας υποθεσουμε οτι υπαρχει ενα dvd με δυο ταινιες μεσα(δoμη dvd) και εγω θελω να μεταφερω στον σκληρο μονο την μια. Μεταφερω λοιπον τα σχετικα αρχεια της ταινιας αλλα μετα κατα την αναπαραγωγη απ το σκληρο δεν υπαρχουν οι υποτιτλοι. Ποιο αρχειακι τους εχει, αν το μεταφερω κι αυτο θα τους εχω?
TheELF Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Η κάθε «ταινία» έχει και το δικό της ifo αν θες δηλαδή π.χ. την δεύτερη ταινία θα αντιγράψεις και το VTS_02_0.IFO και θα ανοίξεις αυτό για να δεις την ταινία. Αν και συνεχίζω να πιστεύω ότι οι υπότιτλοι είναι ενσωματωμένοι μέσα στα vob, αν θες κάνε μου την χάρη και τρέξε το mediainfo πάνε view->text άνοιξε το Vob και κάνε copy/paste εδώ ό,τι σου βγάλει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα