giolanda1981 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Χαιρετισμούς σε όλα τα αστέρια της τεχνολογίας Σας χρειάζομαι !!! Μετά από φορματ στο λαπτοπ μου δεν ανταποκρίνονται η υποδοχή των ακουστικών και η ροδέλα του ήχου ! Τι πρέπει να κάνω παίδες Έχω μπει στο site της Acer για drivers και το μόνο που κατάφερα ήταν να βγάλω τα ματάκια μου (και μου χρειάζονται γιατί τα βγάζω με το εξαντλητικό διάβασμα ιατρικής) Είχα πρόβλημα ΚΑΙ με το touchpad αλλά το κατάφερα Any Help ?! Anybody?! τα χαρακτηριστικά του είναι: Acer Aspire 4520 series model no : Z03 με επεξεργαστη : AMD Athlon ™ 64 X2 Dual-Core Processor TK-55 1.80 GHz RAM : 2GB λειτουργικό : 32-bit
nick#18 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Καλωσορισες στο insomnia! Drivers ηχου περασες? Aν οχι δοκιμασε να κατεβασεις τους πρωτους απο εδω http://support.acer.com/us/en/product/default.aspx?tab=1&modelId=14 και να κανεις μια εγκατασταση!
TheELF Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 http://support.acer.com/product/default.aspx?modelId=14 Βάλε πάνω δεξιά το τι λειτουργικό έχεις (xp/7) και κατέβασε το audio driver αν βγάλει πάνω από ένα κατέβασε τα όλα,πέρνα πρώτα το ένα και αν δεν το δεχτεί(ή δεν δουλέψει ο ήχος) πέρνα το επόμενο.
giolanda1981 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ πολύ Αλλά το έχω ξαναπροσπαθήσει στο παρελθον χωρίς καμία αλλαγή... ΥΓ Να σημειώσω ότι γενικά ήχο έχω στο λαπτοπ Ό,τι έχει να κάνει με τα εξωτερικά controls του ήχου δε δουλεύει (αλλά βέβαια, ούτε το Device manager αναγνωρίζει κάποιο σφάλμα... σαν να μην υπάρχουν) Βασικά δεν τα έχω πει όλα Πριν το φορματ μου άλλαξε σκληρό δίσκο γιατί ο προηγούμενος απεβιώσε σε ένα πέσιμο Ο φόβος μου είναι μην δεν έχει συνδεθει κάτι σωστά ; Υπάρχει τέτοια περίπτωση Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2012 από giolanda1981
TheELF Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δεν είμαι και σίγουρος αλλά αφού έγινε φρέσκο install δοκίμασε να περάσεις και αυτό Acer eAudio Application (πάτα στην καρτέλα Aplications) μπας και χρειάζεται σε συνδυασμό μαζί με τα driver.
giolanda1981 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Είναι ο Audio Manager Δυστυχώς δεν έχει καμία σχέση με την υποδοχή των ακουστικων ...
TheELF Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Οκ,μόλις μου ήρθε (η σκέψη) το σύστημα έχει και ηχεία από ότι βλέπω οπότε ενδέχεται αν είναι και θέμα ρύθμισης,πάνε στον πίνακα ελέγχου στο ήχο και στην κατηγορία αναπαραγωγή δες αν εμφανίζεται η υποδοχή μαζί με τα ηχεία,με δεξί κλικ έχει να εμφανίσεις και άλλες συσκευές,ενεργοποίησε την υποδοχή από εκεί.
giolanda1981 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Το έχω προσπαθήσει και από 'κει Τίποτα ! Δεν υπάρχει πουθενά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα