Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ο υπολογιστης μου τωρα τελευταια καποιες φορες μου βγαζει μπλε οθονη μετα απο ωρα ανοιχτος...και κατα καποιον τροπο κολλαει και του κανω reset σαν μονη επιλογη...Στην μπλε οθονη λεει κατι για memory νομιζω και μετραει αντιδτροφα...Τωρα πριν απο λογι ξαφνικα "κολλησε" και ακουγοταν απο τα ηχεια ενας θουβος ζζζζζ ...ατησα reset και τωρα οταν τον ανοιγω δεν δινει στην οθονη σημα...Μιλαμε για υπολογιστη καλο...Αααα επισης καποτε μου εκανε κατι τετοια και συμπερανα οτι προερχοταν απο κατι χαλασμενες θυρες usb στο μπροστινο μερος του κουτιου μετα τις ειχα απεργοποιηση και ξανανοιξε..τωρα τι φταιει?

Δημοσ.

Τι εννοεις να γησω ενα μονο dimm?

Φιλε τ κανα και ανοιξε το pc..αφηνοντας μονο την μια μεμορυ...τι φταιει και γινεται αυτο?Τωρα εννοειταν να βαλω και την αλλη ε?γτ αλλιως θα μεινω με 2gb μονο απο τα 4...Το αλλο το προγραμμα που προτεινεις τι κανει?

Δημοσ.

Μπορείς να γράφεις ολοκληρωμένες και σωστά τις λέξεις για να καταλαβαίνουμε ;

Το 1 dimm ram που άφησες και δούλεψε πιθανόν να σημαίνει ότι έχει πρόβλημα είτε το άλλο dimm ram είτε το slot της μητρικής και βραχυκυκλώνουν.

Το πρόγραμμα που σου έβαλε στο λινκ ο Κώστας είναι για πληροφορίες που θέλει να μάθει για το σύστημα σου ...

Δημοσ.

Σορρυ αλλα δεν το πηρα χαμπαρι γραφω απο το λαπτοπ και κολλησε...Δεν ξερω πραγματικα τι γινεται...να σημειωθει οτι αυτο συνηθως συμβαινει οταν κουνιεται λιγο το pc.

Δημοσ.

Σορρυ αλλα δεν το πηρα χαμπαρι γραφω απο το λαπτοπ και κολλησε...Δεν ξερω πραγματικα τι γινεται...να σημειωθει οτι αυτο συνηθως συμβαινει οταν κουνιεται λιγο το pc.

Γιατί κουνιέται λίγο το pc ... ;;

Δημοσ.

Δες κι αν είναι κουμπωμένες καλά κάρτες που έχεις?

Μήπως πιεζει κάτι τις κάρτες και με τη μετακίνηση τις κουνάει (το έπαθα από ανεμιστήρα της ψύκτρας της cpu)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...