liverpoolman Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Παιδια ο υπολογιστης μου τωρα τελευταια καποιες φορες μου βγαζει μπλε οθονη μετα απο ωρα ανοιχτος...και κατα καποιον τροπο κολλαει και του κανω reset σαν μονη επιλογη...Στην μπλε οθονη λεει κατι για memory νομιζω και μετραει αντιδτροφα...Τωρα πριν απο λογι ξαφνικα "κολλησε" και ακουγοταν απο τα ηχεια ενας θουβος ζζζζζ ...ατησα reset και τωρα οταν τον ανοιγω δεν δινει στην οθονη σημα...Μιλαμε για υπολογιστη καλο...Αααα επισης καποτε μου εκανε κατι τετοια και συμπερανα οτι προερχοταν απο κατι χαλασμενες θυρες usb στο μπροστινο μερος του κουτιου μετα τις ειχα απεργοποιηση και ξανανοιξε..τωρα τι φταιει?
kostas.K Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 αφησε μονο ενα dimm με μνημη και βαλε και ενα screenshot απο το http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html
liverpoolman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Τι εννοεις να γησω ενα μονο dimm? Φιλε τ κανα και ανοιξε το pc..αφηνοντας μονο την μια μεμορυ...τι φταιει και γινεται αυτο?Τωρα εννοειταν να βαλω και την αλλη ε?γτ αλλιως θα μεινω με 2gb μονο απο τα 4...Το αλλο το προγραμμα που προτεινεις τι κανει?
terry308 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μπορείς να γράφεις ολοκληρωμένες και σωστά τις λέξεις για να καταλαβαίνουμε ; Το 1 dimm ram που άφησες και δούλεψε πιθανόν να σημαίνει ότι έχει πρόβλημα είτε το άλλο dimm ram είτε το slot της μητρικής και βραχυκυκλώνουν. Το πρόγραμμα που σου έβαλε στο λινκ ο Κώστας είναι για πληροφορίες που θέλει να μάθει για το σύστημα σου ...
liverpoolman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Σορρυ αλλα δεν το πηρα χαμπαρι γραφω απο το λαπτοπ και κολλησε...Δεν ξερω πραγματικα τι γινεται...να σημειωθει οτι αυτο συνηθως συμβαινει οταν κουνιεται λιγο το pc.
terry308 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Σορρυ αλλα δεν το πηρα χαμπαρι γραφω απο το λαπτοπ και κολλησε...Δεν ξερω πραγματικα τι γινεται...να σημειωθει οτι αυτο συνηθως συμβαινει οταν κουνιεται λιγο το pc. Γιατί κουνιέται λίγο το pc ... ;;
liverpoolman Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Eδω ενα στιγμιοτυπο του αυτου που μου ζητησατε http://imageshack.us/photo/my-images/832/22751998.png/ εδω ελαφρως κουνιεται εχει ροδακια και το κανει λιγο πιο περα π.χ.
kostas_dr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Σταθεροποίησε τα ροδάκια και μην το κουνάς πέρα δώθε.
STRS1992 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δες κι αν είναι κουμπωμένες καλά κάρτες που έχεις? Μήπως πιεζει κάτι τις κάρτες και με τη μετακίνηση τις κουνάει (το έπαθα από ανεμιστήρα της ψύκτρας της cpu)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα